Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 12 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 179
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Pokemon - The New Generation

קרדיט לבר.

יש אישור מעומר הפקח.

רקע:

לפני 9000 שנים, שהעולם הפוקימונים עדיין לא היה קיים חוץ מפוקימון אחד והוותיק בין כל הפוקימונים, ויקטיני שנוצר על ידי הזמן והחלל כדי שיתחיל להקים את עולם הפוקימונים. לאחר שויקטיני גילה שמטרתו היא להקים את עולם הפוקימונים, הוא יצר שני פוקימונים שיכלו לעזור לו לצור את עולם הפוקימונים. שני האגדיים האלה נקראו זרקום, האגדי השחור בעל הסוגים ורשיאם, האגדי הלבן בעל הסוגים אש ודרגון. שני האגדיים ביחד יצרו את כל מחוז איטשו ואת כל הפוקימונים שנמצאים בהדור החמישי. לאחר שיצרו את כל עולם הפוקימונים, ויקטיני הטיל לשני האגדיים האלה משימה, לשמור על שלום כל הפוקימונים במחוז איטשו ולא לתת לאף אחד לפגוע בהם. במשך הרבה שנים שמרו שני האגדיים, זרקום ורשיאם ביחד על כל הפוקימונים בצורה הטובה ביותר, אך לפני 1000 שנים הוחלט על יד שני האגדיים שכדאי שאחד מהם ישמור על הצד המזרחי של מחוז איטשו והשני על מערב איטשו, זרקום, האגדי השחור ישמור על הצד המזרחי של מחוז איטשו ורשיאם על המערבי. שנת 2001, כל אחד מהאגדיים מטפל בכל האזור שלו, אך קם צוות רשע שנקרא צוות קון, שמטרת הצוות הזה הוא לתפוס את הפוקימונים האגדיים, ויקטיני, זרקום ורשיאם. לאחר שנודע לאנשים בכל מחוז איטשו שצוות קון מאיים על כל המחוז ועל הפוקימונים שנמצאים שם, הם הקימו צוות מיוחד של אנשים שטובים מאוד בקרב פוקימונים ויחד עם הפוקימונים שלהם הם נלחמים מול צוות קון מבלי ששני האגדיים יצטרכו לעשות את זה כדי שלא לסכן אותם ושהם לא יתפסו מהר על ידי צוות קון. הצוות הזה נקרא צוות הלוחמים, הרבה אנשים שמבינים בפוקימונים וגם חזקים בכל עניין הקרבות באו ונרשמו לצוות הזה ורק 100 אנשים יתקבלו לאותו צוות. לאחר 10 שנים ראו האנשים שיקמו את הצוות הלוחמים שיש הרבה אנשים שרוצים להיות בצוות הלוחמים אז הם קיבלו את כל מי שרצה להיות בצוות אבל הם נתנו לו ניסיון של חודש שיראה להם שהוא שווה להמשיך בצוות הלוחמים. בינתיים צופים שלושת האגדיים, ויקטיני, זרקום ורשיאם בכל הנעשה על ידי צוות הלוחמים וגם על ידי צוות קון, הם מחכים לראות מה יקרה ואם יקרה משהו רע הם יתערבו והם יעזרו לצוות הלוחמים במלחמה מול צוות קון. אז מי ינצח במלחמה הזאת? צוות הלוחמים או צוות קון?.

צוות קון:

א.
    שם: קון
    תפקיד בצוות: המנהיג ומייסד צוות קון
    רקע: קון תמיד רצה לתפוס את שלושת הפוקימונים האגדיים שנמצאים במחוז איטשו, אבל תמיד שהוא סיפר את זה לאנשים, אנשים צחקו עליו ואמרו שהוא צריך טיפול. קון התרגז והחליט להקים צוות שיקרא על שמו ובו יהיו אנשים כמוהו, שיתפסו את שלושת האגדיים האלה.
    פוקימונים:
    1.

2.

ב.
    שם: קני
    תפקיד בצוות: סגן מנהיג ומפקד על החיילים הרגילים
    רקע: לא ידוע הרבה על קני חוץ מהפוקימונים שלו ועל התפקיד שלו בצוות, יש שמועות שאומרות שהוא אחיו של קון אך לא ידוע אם זה נכון, רק קון יודע מי הוא קני.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ג.
    שם: מרי
    תפקיד בצוות: מנהיגת החיילים הרגילים
    רקע: מרי היא חברה מאוד טובה של קון, היא גם תמיד רצתה לתפוס את הפוקימונים האגדיים והצטרפה מיד מתי ששמעה שקון מקים את הצוות, קון נתן לה את התפקיד מנהיגת החיילים הרגילים כי הוא ידעה שהיא מנהיגה טוב והיא יכולה להיות מפקדת מצוינת בצוות.
    פוקימונים:
    1.

2.

ד. ,
    אלה החיילים הרגילים, במהלך המשחק, אני יחשוף את כל החיילים ואת הפוקימונים שלהם.
    המטרה של כולם היא לעזור לקון לתפוס את הפוקימונים האגדיים.

צוות הלוחמים (האנשים החשובים):
    א.
    שם: טוני
    תפקיד בצוות: מנהיג הצוות
    רקע: טוני הוא הראשון ששמע על צוות קון והחליט לפתוח את צוות הלוחמים כדי להגן על שלושת האגדיים, הוא התחיל לחפש אנשים נוספים עד שחליט לתת לכל אחד שרוצה להיות בצוות הלוחמים.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ב.
    שם: רד
    תפקיד בצוות: סגן מנהיג
    רקע: רד חבר ממש טוב של טוני, טוני צירף אותו ראשון ישר לדרגת הסגן מנהיג בגלל שטוני מכיר אותו טוב מאוד. רד מאוד קשור לפיקאצ'ו שלו מאוד וגם להתחלתי שלו.
    פוקימונים:

1.

2.

3.

ג.
    שם: דון
    תפקיד בצוות: מפקדת החיילים הרגילים
    רקע: דון היא חברה של טוני, היא ביקשה מטוני לצרף אותה אל הצוות והוא הסכים לזה בגלל שהוא הכיר אותה, היא מחוברת מאוד לפיפלאפ שלה ולא נותנת לו להתפתח לצורות האחרונות שלו, אוהבת מאוד קרבות.
    פוקימונים:
    1.

2.

3.

ד.
    החיילים הרגילים של הצוות, אם יש חיילים יחידים שיבאו ומיוחדים שקשורים לעלילה שלכם, אני יכתוב לכם מי הם ויערוך את ההודעה הראשית.

לא להגיב!.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מנהיגי מכון
    יש שמונה מכונים במחוז איטשו, גם מנהיגי המכון עוזרים מאוד לצוות הלוחמים להלחם מול צוות קון.

א.

שם המנהיג: דנטו/פודו/קון
    סוג התמחות: עשב/אש/מים
    עיר המכון: העיר סניו.
    פוקימונים:
    1.

2. //

הערות: הקוף שבו אתה תלחם זה הקוף אם הסוג שיותר חזק מהפוקימון התחלתי שלך, למשל אם בחרת סוג עשב אז אתה תלחם מול קוף האש.

ב.

שם המנהיג: אלו
    סוג התמחות: נורמל
    עיר המכון: העיר שיפו
    פוקימונים:
    1.
    2.
    הערות: אין.

ג.

שם המנהיג: ארטי
    סוג התמחות: חרק
    עיר המכון: העיר האיון
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.
    הערות: אין

ד.

שם המנהיג: קאמיטשור
    סוג התמחות: חשמל
    עיר המכון: העיר ראימון
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.

ה.

שם המנהיג: יאקון
    סוג התמחות: אדמה
    עיר המכון: העיר הודומוו
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.

ו.

שם המנהיג: פואורו
    סוג התמחות: מעופף
    עיר המכון: העיר פוקיוז
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.
    ז.

שם המנהיג: האצ'יקו
    סוג התמחות: קרח
    עיר המכון: העיר סקה
    פוקימונים:
    1.
    2.
    3.
    הערות: אין

ח.

שם המנהיג: איריס
    סוג התמחות: דרגון
    עיר המכון: העיר סואוריו
    פוקימונים:
    1.
    2.

3.

חתימה בשיפוצים.

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    חוקי המשחק:
    1. כל חוקי הפורום חת"מ והגלובאלים חלים גם פה.
    2. לצטט כל המשך שלי פה בנושא, כך זה יהיה יותר נוח בשבילי להמשיך את המשחק.
    3. אין לשאול פה שאלות על המשחק, את השאלות תפנו אליי בפרטי ואני ישתדל לענות לכם.
    4. אין לקלל או לפגוע במנהל המשחק או כל מתמודד אחר.
    5. אין לכתוב פעמיים ברציפות (כלומר דאבל פוסט), בשביל זה יש את המגש עריכה.
    6. כל מי שלא יגיב לאחר שבוע, אני ישלח לו הודעה פרטית ואם הוא לא יענה תוך שלושה ימים אני ישקול את העתידו במשחק.
    7. להשקיע בהודעות שלכם (יותר מחצי שורה).
    8. החוק שלפי דעתי הכי חושב - להנות מהמשחק כפי שאני בטח יהנה ממנו מאוד.

מטרת המשחק:
    1. לנצח את כל 8 מנהיגי המכון שבאזור איטשו.
    2. לעזור לצוות הלוחמים מול צוות קון.
    3. לעזור להגן ולפגוש את שלושת האגדיים של מחוז איטשו.
    4. לנצח ולזכות בליגה של מחוז איטשו.
    5. לשפר את היכולות שלך ושל הפוקימונים שלך.
    6. להנות.

אנשים חשובים שתפגשו:
    א.

שם: סינתיה
    תפקיד במשחק: פרופסורית
    רקע: לאחר שהפרופסורית הקודמת פרשה מתפקדה, הוחלט שהעוזרת שלה, סינתיה תהיה הפרופסורית החדשה. סינתיה נמצאת גם בצוות הלוחמים ועוזרה במלחמה מול צוות קון. לא ידוע איזה פוקימונים יש לה.
    פוקימונים: ???

ב.

שם: סמואל אוק
    תפקיד במשחק: עוזר הפרופסורית
    רקע: לאחר שסינתיה נהפכה להיות הפרופסורית החדשה, היא מינתה מיד את סמואל לעוזר שלה, היא ידעה שהוא טוב בשביל התפקיד הזה. לא ידוע על הפוקימונים שלו גם אבל ידוע שהוא נמצא גם בצוות הלוחמים.
    פוקימונים: ???.

ג.

שם: גרי אוק
    תפקיד במשחק: היריב שלכם
    רקע: גרי הוא הבן של סמואל אוק, יחד איתכם הוא מקבל את הפוקימון התחלתי שלו, במהלך המשחק הוא ילחם מולכם הרבה, הוא יקבל את התחלתי החזק יותר מהתחלתי שלכם, בינתיים אין לו פוקימונים אבל אני יערוך מתי שהוא יקבל.
    פוקימונים: אין.

מפת מחוז איטשו:

העיר התחלתית:
    פה תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם, נמצא כמובן פה הבית שלכם שבוא אתם מתחילים את המשחק. נמצא גם הבית של היריב שלך, גרי אוק.

דרך 1:
    לאחר שקיבלתם את הפוקימון התחלתי שלכם, אתם מתחילים את המסע שלכם בהליכה בדרך 1. יש פה הרבה פוקמונים טובים לאימון או לתפיסה.

דרך 2:
    הדרך הזאת ממשיכה את דרך 1, לאחר שמסיימים ללכת בה מגיעים לעיר המכון הראשונה, העיר סניו, גם פה יש פוקימונ ים מצוינים כדי להתחזק או לתפיסה.

העיר סניו:
    בעיר הזאת נמצא המכון הראשון שלכם, פה תכירו לראשונה את האחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלכם מתי שאתם צריכים. נמצא כמובן פה בתים של אנשים בצוות הלוחמים.

שאר המפה תחשף בהמשך המשחק.

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    פוקימונים התחלתיים:
    כמו כל משחק תפקידים של פוקימון או משחק פוקימון אמיתי יש פה במשחק פוקימונים התחלתיים. כמובן לכל משחק יש את התחלתיים של הדור שלו, המשחק שלי בעיקר על הדור החמישי אז התחלתיים במשחק הם התחלתיים בדור 5. יש מקום ל12 אנשים אז כל תחלתי יוכל להלקח רק 4 פעמים ולא יותר. אלה הם שלושת התחלתיים של דור 5 שאחד מהם אתם תקבלו מסינתיה הפרופסורית:
    1. - טסטוסג'ה, פוקימון עשב טהור.

2. - פוקאבו, פוקימון אש (בצורות האחרונות הוא יהיה גם לוחם). תפוס!.

3. - מיג'ימארו, פוקימון מים טהור.

דברי המנהל של המשחק:
    שלום לכל מי שצופה במשחק הזה,
    זה משחק התפקידים אי פעם שאני פותח באיזה שהוא פוקימון,
    אז אני מתרגש מאוד, תמיד רציתי לפתוח אחד כזה.
    קראתי הרבה את המדריכים שנמצאים בפורום חת"מ כדי להכין את המשחק אז נקווה מאוד שהשקעתי מאוד ושאתם תאהבו ותרשמו למשחק שלי כי לפי דעתי אני השקעתי במשחק הזה וזה משחק מאוד מושקע.
    מיד אני יביא לכם את טופס ההרשמה פלוס פירוט על כל סעיף וסעיף בטופס,
    אני מקווה שהרבה ירשמו כי יש הרבה מקום (12 אנשים אם לא קראתם בסעיף הקודם).
    זהו, עכשיו נותר רק להביא לכם את טופס ההרשמה וזהו, בהצלחה בהמשחק וכמובן תשמרו על החוקים כדי שאני והאתם נהנה במשחק.

טופס ההרשמה:
    שם + כינוי: מה השם שלכם באמת ומה הכינוי שלכם בפורום (לא לעשות "תסתכל למעלה" זה לא קשה להעתיק ולהביא את הכינוי).
    שם במשחק: מה השם שלכם במשחק התפקידים שלכם, השם הזה ילווה אותכם בהמשכים שאני יכתוב.
    תמונה: תביאו תמונה שמתארת את הדמות שלכם.
    רקע: לכתוב יותר ארבע שורות על הדמות שלכם במשחק, איך היא קשורה לעלילה וכדומה.
    פוקימונים: לא לגעת.
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת.
    פוקימון התחלתי: איזה פוקימון התחלתי של דור 5 אתם רוצים שיהיה הפוקימון הראשון שלכם.
    שותף/שותפה: תבחרו אם אתם רוצים, אם כן אז איזה, בן או בת?, תביאו גם תמונה שלו.
    ציוד: דבר מאוד חשוב, תבחרו טוב טוב איזה דברים אתם צריכים במסע שלכם שיהיה יותר קל ומה שיכול לעזור לכם.
    הערות/הארות: הערות על דברים שיש במשחק שאתם רוצים להגיד.

טופס ריק:
    שם+כינוי:
    שם במשחק:
    תמונה:
    רקע:
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:
    שותף/שותפה:
    ציוד:
    הערות/הארות:

זהו, עכשיו תורכם להרשם, את ההתחלה אני יפרסם לאחר שיהיה כבר כמה משתתפים,
    שנייה אני ישמור שלושה דפים להמשך ותוכלו להגיב.

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שמור להמשך המשחק

חתימה בשיפוצים.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    רשומים 1-6

1. שם+כינוי:ניב,niv961
    שם במשחק:ניב
    תמונה:
    רקע:שנולד ניב אהב מאוד את המשפחה שלו ובגיל 10 אבא שלו היצתרף לצות הלוחמים,זה היה הקרב בתוך המיגדלור שליד העיר,אחד מצוות קון ואבא שלו נילחמו ובנתיים הם הפילו את המיגדל,
    ואביו של ניב מת. ניב חשב להיצתרף לצוות הלוחמים אבל הוא אמר:"כמה שיותר קשה יותר כיף אבל לא קשה יותר מידי",והוא החליט להתחיל את מסעו רגיל עם חברו שון.
    ניב נישבע להרוס את צוות קון וגם להיות מאסטר פוקימונים,ניב אוהב פוקימוני אש והיה לו ברור שיבחר בפקובו אבל הוא ילכוד עוד סוגים שיהיו טובים מבחינה אסטרטגית.
    ניב הוא גם אסרטגי וגם כלפי רגשות כלפי בני אדם וקלפי פוקימונים וכך ניב בגיל 14 יתחיל את מסעו עם פוקידע,5 פוקדורים,פקובו ומה שצריך.
    כסף: 3000 דולר
    פוקימונים:

מתקפות: חבטה, צעקה.
    קיבל מהפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:פוקאבו
    שותף/שותפה:
    שוןבן
    אם אפשר שאני יחליט איזה פוקימון הוא אבחר אז זה יהיה: טג'וסטה
    ציוד:
    הערות/הארות: אחלה משחק ניראלי שיהיה,ששון יבחר טג'וסטה להטחלתי

2. שם+כינוי: nivX10 וקוראים לי ניב
    שם במשחק: ג'ייסון
    תמונה:
    רקע:ג'ייסון נולד בעיר ההתחלה, נכדו השני של פרופ' אוק המפורסם, למשפחתו הייתה חווה ובא הרבה פוקימונים מכל הסוגים.
    הוא לא היה ילד כל-כך מוצלח ועזב את לימודיו מרצונו בגיל 12...
    הוא בן יחיד והיה גר יחסית רחוק משאר העיר ולכן היה ילד דיי בודד, בכל יום הוא היה מתסכל לעבר הנמצאים באזור ומצייר אותם.
    תמיד פעם בוא החלום ליהיות פוקימון מאסטר, להראות לכולם שהוא יכול, שבזה הוא כן מוצלח הכי מוצלח שיש!
    הוא רצה להתחיל את מסעו עשרות פעמים אך חשש מתגובת ההורים..
    יום אחד ישב מול הטלוויזיה וראה את מהדורת חדשות מיוחדת שבא הראו את ההרס והטרור שמשליטים צוות קון, זה כל-כך הכעיס אותו והוא אמר לעצמו "חייבים לעצור אותם, אני יעצור אותם!"
    הוא חקר קצת בנושא ומצא שיש צוות שנקרא צוות הלוחמים שהוא מטרתו להביס את צוות קון, לפתע הוא לקח החלטה, ניגש אל חדרו, לקח כל טיפה מחסכונותיו וכל חפץ חיוני שיכל למצוא..
    ליפני שסיים כתב פתק להוריו: "אמא ואבא היקרים יותר מידי זמן רציתי לעשות את זה, להתחיל את המסע שלי.. אני הולך להיותר מאמן גדול שיביס את צוות קון, אתם עוד תשמעו עליי שאצליח, אני רוצה להראות לכן שאני כן מוצלח אני יהיה פוקימון מאסטר דגול ולא אחזור עד שאגשים את חלומי, אוהב ג'ייסון!"
    שם את הפתק על פינת השולחן המטבח ויצא אל מסעו וללא נודע..
    פוקימון התחלתי:
    פוקימונים:

קיבל מהפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור: -

שותף/שותפה: שמו יהיה ברוק
    ציוד: תיק למסע, ציוד מחנאות, מפה, פוקגיר, פוקדורים (X6), תרופות (X3), חכה ישנה.
    הערות/הארות: לתפוס קיריקיזאן (המתכת/אפל מהדור החדש אני מכור עליו!)

3. שם+כינוי:Akainu ליאור
    שם במשחק:לי
    תמונה:
    רקע:לי נולד לזוג הורים נחמדים וטובי לב במחוז אישיסו.כול יום לפני השינה אימו סיפרה לו את הסיפור על ויקטני ראישיאם וזרקום שיצרו במ ידיהם את מחוז אישיסו.המחוז שבו גדל לי.לי אהב אהב לשמוע את הסיפור.הוא רצה כשהוא היה מאמן ירצה לפגוש את שלושת האגדים האלו.כשלי היה בן 8 אימו סיפרה לו על 2 הצותים:צוות קון וצוות הלוחמים.לאחר ששמע עליהם לי שנא את צוות קון ואהב את צוות הלחמים ובמיוחד את המנהיג שלהם טוני.לי הלך לבית ספר לאמנים מתחילים ולמד שם כול מיני דברים שיעזרו למסעו.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע הוא שמח שהוא יכול לצאת למסע שלו ולנסות להתקבל לצוות הלוחמים של טוני.
    כסף: 3000 דולר.
    פוקימונים:
    קיבל מהפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותף/שותפה:לא בא לי
    ציוד:אוכל,אופניים,שעון כסף
    הערות/הארות:

4. שם+כינוי: שם-גיא כינוי GUYLAMED
    שם במשחק: גיא
    תמונה:
    רקע: גיא הוא ילד רגיל, לא מיוחד בשום דבר, לא טוב בשום דבר, לא גרוע בשום דבר, אין לו הרבה חברים לכן הוא מאוד אוהב להיות עם פוקימונים כשהוא הגיע לגיל __ (הגיל שממנו מותר להתחיל מסע פוקימונים) הוא ראה את כל האנשים שהיו סביבו (בצפר ועוד מסגרות) לוקחים פוקימון מהפרופסור ויוצאים למסע. בסופו של דבר גיא החליט שגם הוא רוצה לצאת למסע! יום אחרי ההחלטה הזאת הוא ראה בטלויזיה סרט על ההיסטוריה של הפוקימונים מלפני 9000 שנה ועד היום, בעקבות הסרט התעורר אצלו זעם אדיר כלפי צוות קון והוא הציב לעצמו מטרה לקחת חלק בחורבן הצוות הזה.
    פוקימונים:
    מתקפות: דחיפה, צעקה.
    קיבל מפרופסור סינתיה.
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    פוקימון התחלתי: מוג'ימרו (מים)
    שותף/שותפה: אין
    ציוד: 5 פוקדורים, פוקדקס, 5 שיקויים, חכה ישנה, נרתיק פופינים, שעון, טלפון וקצת כסף
    הערות/הארות: שיהיה משחק טוב ובהצלחה לך!

5. שם+כינוי: dor_rod דור
    שם במשחק: דור
    תמונה:
    רקע: דור נולד למשפחה בעלת מצב כלכלי טוב אשר חיה עם קיבאגו (פוקימון הניב מסוג דרקון) נחמד אשר אהב מאוד אותו. כאשר דור עוד היה תינוק,קיבגו תמיד שמר עליו ושיחק איתו. כאשר דור גדל לאט-לאט,קיבגו גדל יחד איתו ותמיד הם הרגישו ממש כמו אחים טובים. יום אחד,כאשר דור היה כבר בן 10 הוא הלך ברחוב יחד עם קיבגו. לפתע חבורת בריונים מרושעים באו אליו והציקו לו. לפתע אחד הבריונים לקח את קיבגו ומחץ אותו בידיו. דור נלחץ מזה מאוד וניסה לבעוט ברגלו של הבריון,אך האחרים עצרו אותו ואף הרביצו גם לו. לפתע,כאשר קיבגו ראה את מה שקרה לדור,הוא התעצבן כל כך וזהר באור לבן ונוצץ ושינה את צורתו עד שראו שהוא התפתח ל... אונונדו! אונונדו נשך את ידו של הבריון ולאחר מכן תקף את הבריונים האחרים. מאז דור אהב את אונונדו יותר מתמיד ובילה איתו יותר זמן מתמיד. כאשר דור גדל עד גיל 14 הוא רצה להצטרף ללוחמים יחד עם אונונדו אך לא יכל מפני שלא היה מאמן מספיק חזק. דור הבטיח לעצמו שכאשר הוא יצא למסע שלו,הוא יהיה חזק במיוחד בעל אונונדו ואולי אפילו ההתפתחות שלו ולהראות לצוות קון מאיפה משתין הדג!
    פוקימונים:
    קיבל מהפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: מיג'ומארו
    שותף/שותפה: לונה,חברת ילדות מאוד קרובה של דור
    ציוד: חכה טובה,מפה,תיק גדול,שק שינה ובקבוק מים.
    הערות/הארות: אפשר בבקשה לתפוס קיבגו?

6. שם + כינוי: עומרי norvezzo
    שם במשחק: רון
    תמונה:
    רקע: מאז ומתמיד רון רצה להיות מאמן פוקימונים ולוחם דגול, בדיוק כמו שאביו היה, זה לפחות מה שרון שמע מאמו כשהיה צעיר. אביו של רון נחטף על ידי צוות קון כשרון היה בן שנה בלבד, והדבר היחיד שנשאר לו מאביו הייתה תמונה מטושטשת שלו ושל הפוקימון הנאמן שלו היהידארומה. אימו של רון סיפרה לו שאביו היה אחד מן האנשים שלגלגו על רעיונותיו של המפקד של צוות קון, ולכן היא חוששת שהם מחזיקים בו. רון רצה לצאת למסע כדי לעזור ללוחמים ולגלות את האמת על מקום כליאתו של אביו ,וכעת ניתנה לו ההזדמנות.
    ציוד: 5 פוכדורים ,פוקידע,חכה ישנה (לא לגעת)
    פוקימונים:
    מתקפות: דחיפה, צעקה
    קיבל מפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור: אין כרגע
    פוקימון התחלתי: מיג'ומארו
    הערות/הארות: אין

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    רשומים 7-12

7. שם+כינוי: עידן pokerart
    שם במשחק: אד ג'ובנסון
    תמונה:אני לא יכול לעלות תמונה אז אני אתן לך תיאור...
    לאד יש שיער בלונדיני חלק אשר מגיעה על לכתפיו וצבע עיניו חום.
    גובהו מגיע למטר שבעים וחמש ומשקלו לא עובר את ה63 ק"ג.
    אד לבוש חולצה טריקו בצבע כחול עם איתורים בצבע טורקיז, ויש לו טרנינג ארוכיםבצבע טורקיז.
    רקע: מאז ומתמיד אד גדל בחברת פוקמונים, הוא נהנה לבלות יחד עם אביו אשר היה מתאם פוקמוני הוא ראה איך מגדלים אותם, מאכילים אותם, משחקים איתם ואפילו כיצד להלחם יחד איתם בצורה הטובה ביותר. כתוצאה מדרך הגדילה הזאת אד החחליט שהוא רוצה לצאת למסע אך לא להיות מתאם פוקמונים אלא מאמן ולהיות יותר חזק מאביו,ביום האחרון כאשר התקדם אד לכיוון דלת ביתו במטרה לצאת למסע המרתק אביו לכך אותו לשיחה, הוא הסביר לו הכל על האגדיים, צוות קון והלוחמים, מיד ששמע את כל ההסבר קיווה אד לחסל לגמרי את צוות קון .
    פוקימונים:

קיבל אותו מפרופסור סינתיה

פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: מיג'ימארו
    שותף/שותפה: לא צריך...
    ציוד: אוכל פוקמונים, אוהל, אוכל, מפה, פלפון, פוקדע, פוכדורים, סקייטבורד...
    הערות/הארות:

8. שם+כינוי:יגאל
    שם במשחק:איתי
    תמונה:
    רקע:גאל ילד שובב שאביו נעלם בנשיבות מסתוריות אבל יום לפני שקיבל את הפוקימון הראשון שלו אביו חזר וסיפר לו את כל מה שהוא עבר אבל בלילה אביו נעלם שוב
    הוא ידע שצוות קון חתפו אותו בגלל שהוא ידע איפה שלושת האגדיים של מחוז איטשו ולכן נשבע שימצא את אביו ושהיה מסטר פוקימונים במחוז איטשו
    פוקימונים:

קיבל מפרופסור סינתיה.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:
    שותפה:חן
    ציוד:5 פוכדורים פוקידע ואוכל
    הערות/הארות:אין

9. שם + כינוי: Lanvin
    שם במשחק: אדם קימל
    תמונה:
    רקע: אדם מאז ומתמיד היה הילד הבעייתי במשפחה. מתוך חמישה אחים, הוא היחיד שאי פעם הראה תשוקה כלשהי להגן על שלושת הפוקימונים האגדיים מפני צוות קון. הוריו לא אהבו את הרעיון שהוא יעסוק בתחום הזה, והעדיפו שיתעסק בתחומים פחות מסוכנים בחיים. אדם, בהיותו צעיר מאוד, סרב בתוקף לקבל על עצמו את מרות הוריו, שמנעו ממנו מגע של פוקימונים על מנת שלא יחשוב בכיוונים מסוכנים. הוא התנגד בכל דרך שיכל - ברח מהבית לעיתים תכופות, הסתבך בקטטות והפסיק ללמוד את המקצועות הרגילים והמשעממים. בכל יום שעבר, הוא דרש שוב ושוב מהוריו שיתנו לו פוקימון, אך כמובן שהם סרבו בתוקף. ככל שהתבגר דרישותיו נעשו תקיפות יותר ויותר, וכך גם יחסיו עם ההורים ושאר האחים הדרדר. הוא עזב את בית הוריו בגיל חמש עשרה, ועבר לגור אצל סבתו בכפר קטן ומשמים. סבתו אמנם לא הייתה האדם המרענן ביותר שפגש בחייו, אבל לפחות היו לה פוקימונים אותה גידלה במסירות בביתה, ואדם הרגיש שיש מי שיקשיב לו ויקבל את הייעוד שהציב לעצמו - להתחזק ולהצטרף לצוות הלוחמים. הוא חי בבית סבתו המשוגעת עד היום, מנותק לחלוטין משאר משפחתו. כעת הגיע זמנו לעזוב גם את הבית הזה, ולצאת למסע פוקימונים במטרה להציל את העולם, כפי שתמיד חלם.
    פוקימונים:

קיבל אותו מפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:
    שותף/שותפה: ---
    ציוד: אופניים, חמישה פוקדורים.
    הערות/הארות: יש לי מעט מאוד זמן בחיים, אני אני מצטער מראש אם ייקח לי הרבה זמן להגיב.

מקווה שהכל בסדר...

10. שם+כינוי:עמית,Master Monferno
    שם במשחק:ברוס
    תמונה:(לא הצלחתי לעשות בלי רקע..)
    רקע:ברוס נולד למשפחה ממוצעת באזור קאנטו ועבר למחוז איסשו לפני 8 שנים.קון הוא דודו של ברוס והוא נתן שם רע למשפחתו של ברוס.לכן,ברוס רוצה לנקום בו ולחסל את קון.ברוס לוקח השראה מטוני והפוקימונים שלו,ורוצה להיות מאמן חזק כמוהו.בנוסף,ברוס גם חוקר את האגדות של מחוז איסשו ומאמין,שיום אחד יפגוש את ויקטיני,ראישראם וזקרום.למקרה זה,הכין לו אביו כדור מיוחד-המאסטר בול,אשר תופס את הפוקימונים ישירות,זהו הקמע המיוחד של ברוס,בכל מבחן או מקרה חשוב הוא לוקח באבנט חגורתו את המאסטר בול.
    פוקימונים:

קיבל מפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:טסטורג'ה(העשב)
    שותף/שותפה:למסע זה ברוס יוצא לבד.
    ציוד:אופנוע,תיק,5 פוכדורים,מאסטר בול שאביו הביא לו,חכה מעולה,פוקידע חדש של איסשו,אוהל ואוכל.
    הערות/הארות:מקווה שתסלח לי שכתבתי 3 שורות ולא 4..

11. שם+כינוי:אפיק-Scizor
    שם במשחק:מקס
    תמונה:
    רקע:מקס נולד במחוז קנטו למשפחה ענייה.למקס היה אח גדול בשם ג'וני,ג'וני הוא טוב יותר ממקס בכל וזה גרם למקס כל הזמן לרצות להתחזק.בסוף ג'וני הפך למאסטר פוקימון בזמן שמקס אפילו לא התחיל את המסע שלו.לאחר שג'וני הפך למאסטר פוקימון מקס התחיל להתאמן ולהיתאמן כדי שהיה יותר חזק מאחיו.הוא גידל את פוקאבו שהיה לאח שלו והם הפכו להיות חברים אמתיים לאחר אימונים רבים פוקאבו התפתח להתפתחותו האחרונה והפך לפוקימון עוצמטתי וחזק.לאחר כל האימונים מקס החליט שהוא צריך לצאת למסע והוא נפרד מפוקאבו אבל בשביל לזכור אותו הוא החליט להתחיל את מסעו במחוז איטשו כדי שיוכל להתחיל אם פוקאבו.שמקס היגעה למחוז איטשו הוא שמע על השומעה של צוות קון מקס התחיל לפחד ולחשוש להיות במחוז הזה אבל אז בפתעה הוא פגש את אחיו ג'וני.הוא חיבק אותו ואמר לו שהוא לא צריך לדאוג כל עד הוא אחיו.ג'וני נתן למקס תליון מזל שסבא שלהם הביא לו והלך בעד יש לו חיוך על הפנים.מקס החליט שהוא התחזק כדי שהוכל להיות בדיוק כמו אחיו.
    פוקימונים:

קיבל מפרופסור סינתיה.
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי:
    שותף/שותפה:לוקה
    ציוד:אוכל פוקימונים ואוכל לבני אדם,פוקדע,חמישה פוקדורים,התליון של אחיו ואוהל.
    הערות/הארות:אין.

12. הרשמה כי אמרת שמותר לי XD
    שם+כינוי:בר,ואתה יודע
    שם במשחק:בלייר קאסוקה
    תמונה:

רקע:בלייר ,מגיל 3 חלמה על ויקטני שאומר לה "תעזרי לזקרום וראשיראם!תנצחי את קון!"
    בלייר שתמיד חשבה שזה בכלל לא נכון ,התעסקה בדברים שלה ,יום לפני המסע שלה ,בלייר אמרה
    לעצמה "מה אם זה לא אהיה כיף כמו שחשבתי?מה אם עליי להיות מגדלת,או מתאמת?" ואז פתאום הוא
    בא....ויקטני בא ! "ילדתי ,את נועדת להיות מאמנת פוקימונים ,תעזרי לזקרום וראשיראם !תנצחי את קון!"
    הוא אמר לה והיא הבינה שהיא צריכה להיות מאמנת פוקימונים,לא רק בגלל שזה כיף,אלא גם כדי להציל את העולם

פוקימונים:

קיבלה אותה מפרופסור סינתיה

פוקימונים אצל הפרופסור:X
    פוקימון התחלתי:ננסה משהו שונה ..מיג'ומרו
    שותף/שותפה:כן,יקראו לו אלכס

ויהיה לו טאסטוג'ה.
    ציוד:X
    הערות/הארות:אם אפשר לתפוס טאסטוג'ה בעצמי חחחחחחחחח

13. שם+כינוי: nilasak ניר
    שם במשחק: ניר
    תמונה:
    רקע: ניר התחיל בכלל בג'וטו,ואז התחיל ללכת לכל שאר המחוזות,
    ניר תמיד בחר בפוקימוני אש כי אהב אותם במיוחד,הייתה שמועה שהוא לא הפסיד עף פעם לפוקימון מים
    כשאר ניר שמע על המקום החדש אם דברים חדשים כמו מחוז מיד בא,ורצה את פוקבו בגלל העניין שלו עם פוקימוני אש.
    אחרי שניר שמע על האירגון,הבין שעים יעזור לו היה לו יותר קל בליגה,והוא גם רצה לשמור על היקום,כי אבא שלו,הקריב את חייו לליטאוס.
    אחרי שניר הבין בדיוק על צוות קון,חשב על זה שהוא יעצור אותם וישמיד אותם,כי מה שהוא עושים הוא לא טוב. ונוגד לדברים שאבא שלו עשה.
    פוקימונים:
    קיבל מהפרופסור סינתיה
    פוקימונים אצל הפרופסור:אין
    פוקימון התחלתי: פוקבו
    שותף/שותפה: יואב (אחיו הקטן)
    ציוד: מפה,אוכל שתייה פנס פוקדע אוהל.
    הערות/הארות:אני מאוד רוצה להרשם למשחק,אני לא בטוח שהרקע מספיק טוב...

חתימה בשיפוצים.

8. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    שם+כינוי:ניב,niv961
    שם במשחק:ניב
    תמונה:
    רקע:שנולד ניב אהב מאוד את המשפחה שלו ובגיל 10 אבא שלו היצתרף לצות הלוחמים,זה היה הקרב בתוך המיגדלור שליד העיר,אחד מצוות קון ואבא שלו נילחמו ובנתיים הם הפילו את המיגדל,
    ואביו של ניב מת. ניב חשב להיצתרף לצוות הלוחמים אבל הוא אמר:"כמה שיותר קשה יותר כיף אבל לא קשה יותר מידי",והוא החליט להתחיל את מסעו רגיל עם חברו שון.
    ניב נישבע להרוס את צוות קון וגם להיות מאסטר פוקימונים,ניב אוהב פוקימוני אש והיה לו ברור שיבחר בפקובו אבל הוא ילכוד עוד סוגים שיהיו טובים מבחינה אסטרטגית.
    ניב הוא גם אסרטגי וגם כלפי רגשות כלפי בני אדם וקלפי פוקימונים וכך ניב בגיל 14 יתחיל את מסעו עם פוקידע,5 פוקדורים,פקובו ומה שצריך.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותף/שותפה:
    שוןבן
    אם אפשר שאני יחליט איזה פוקימון הוא אבחר אז זה יהיה: טג'וסטה
    ציוד:
    הערות/הארות: אחלה משחק ניראלי שיהיה,ששון יבחר טג'וסטה להטחלתי

9. משתמש מנוסה
    שם+כינוי: nilasak ניר
    שם במשחק: ניר
    תמונה:
    רקע: ניר התחיל בכלל בג'וטו,ואז התחיל ללכת לכל שאר המחוזות,
    ניר תמיד בחר בפוקימוני אש כי אהב אותם במיוחד,הייתה שמועה שהוא לא הפסיד עף פעם לפוקימון מים
    כשאר ניר שמע על המקום החדש אם דברים חדשים כמו מחוז מיד בא,ורצה את פוקבו בגלל העניין שלו עם פוקימוני אש.
    אחרי שניר שמע על האירגון,הבין שעים יעזור לו היה לו יותר קל בליגה,והוא גם רצה לשמור על היקום,כי אבא שלו,הקריב את חייו לליטאוס.
    אחרי שניר הבין בדיוק על צוות קון,חשב על זה שהוא יעצור אותם וישמיד אותם,כי מה שהוא עושים הוא לא טוב. ונוגד לדברים שאבא שלו עשה.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:אין
    פוקימון התחלתי: פוקבו
    שותף/שותפה: יואב (אחיו הקטן)
    ציוד: מפה,אוכל שתייה פנס פוקדע אוהל.
    הערות/הארות:אני מאוד רוצה להרשם למשחק,אני לא בטוח שהרקע מספיק טוב...

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שם+כינוי: nivX10 וקוראים לי ניב
    שם במשחק: ג'ייסון
    תמונה:
    רקע:ג'ייסון נולד בעיר ההתחלה, נכדו השני של פרופ' אוק המפורסם, למשפחתו הייתה חווה ובא הרבה פוקימונים מכל הסוגים.
    הוא לא היה ילד כל-כך מוצלח ועזב את לימודיו מרצונו בגיל 12...
    הוא בן יחיד והיה גר יחסית רחוק משאר העיר ולכן היה ילד דיי בודד, בכל יום הוא היה מתסכל לעבר הנמצאים באזור ומצייר אותם.
    תמיד פעם בוא החלום ליהיות פוקימון מאסטר, להראות לכולם שהוא יכול, שבזה הוא כן מוצלח הכי מוצלח שיש!
    הוא רצה להתחיל את מסעו עשרות פעמים אך חשש מתגובת ההורים..
    יום אחד ישב מול הטלוויזיה וראה את מהדורת חדשות מיוחדת שבא הראו את ההרס והטרור שמשליטים צוות קון, זה כל-כך הכעיס אותו והוא אמר לעצמו "חייבים לעצור אותם, אני יעצור אותם!"
    הוא חקר קצת בנושא ומצא שיש צוות שנקרא צוות הלוחמים שהוא מטרתו להביס את צוות קון, לפתע הוא לקח החלטה, ניגש אל חדרו, לקח כל טיפה מחסכונותיו וכל חפץ חיוני שיכל למצוא..
    ליפני שסיים כתב פתק להוריו: "אמא ואבא היקרים יותר מידי זמן רציתי לעשות את זה, להתחיל את המסע שלי.. אני הולך להיותר מאמן גדול שיביס את צוות קון, אתם עוד תשמעו עליי שאצליח, אני רוצה להראות לכן שאני כן מוצלח אני יהיה פוקימון מאסטר דגול ולא אחזור עד שאגשים את חלומי, אוהב ג'ייסון!"
    שם את הפתק על פינת השולחן המטבח ויצא אל מסעו וללא נודע..
    פוקימון התחלתי:
    פוקימונים:
    -
    פוקימונים אצל הפרופסור: -

שותף/שותפה: שמו יהיה ברוק
    ציוד:תיק למסע, ציוד מחנאות, מפה, פוקגיר, פוקדורים (X6), תרופות (X3), חכה ישנה, כסף (200$)
    הערות/הארות: לתפוס קיריקיזאן (המתכת/אפל מהדור החדש אני מכור עליו!)

.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם+כינוי:Akainu ליאור
    שם במשחק:לי
    תמונה:
    רקע:לי נולד לזוג הורים נחמדים וטובי לב במחוז אישיסו.כול יום לפני השינה אימו סיפרה לו את הסיפור על ויקטני ראישיאם וזרקום שיצרו במ ידיהם את מחוז אישיסו.המחוז שבו גדל לי.לי אהב אהב לשמוע את הסיפור.הוא רצה כשהוא היה מאמן ירצה לפגוש את שלושת האגדים האלו.כשלי היה בן 8 אימו סיפרה לו על 2 הצותים:צוות קון וצוות הלוחמים.לאחר ששמע עליהם לי שנא את צוות קון ואהב את צוות הלחמים ובמיוחד את המנהיג שלהם טוני.לי הלך לבית ספר לאמנים מתחילים ולמד שם כול מיני דברים שיעזרו למסעו.כשלי הגיע לגיל המתאים לצאת למסע הוא שמח שהוא יכול לצאת למסע שלו ולנסות להתקבל לצוות הלוחמים של טוני.
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    שותף/שותפה:לא בא לי
    ציוד:אוכל,אופניים,שעון כסף
    הערות/הארות:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ניב
    תוכל להרחיב קצת את הרקע?, ביקשתי 4 שורות לפחות בשביל המשחק כדי שיהיה רקע מלט וטוב ולא סתם רקע שלא מושקע.

ניר
    תרחיב קצת על הרקע ואתה במשחק, תקשר אותו לעלילה של המשחק כי אז בטוח יהיה לך יותר מארבע שורות, חוץ מזה רקע טוב.

ג'ייסון
    רקע מושקע מאוד, רק תחבר אותו לעלילה וזה מצוין, תעשה את התמונה של השותף/שותפה שלך יותר ברורה כי לא רואים אותה.

לי
    התקבלת, כל הכבוד, רקע מושקע פלוס קשור על העלילה, אני מוותר שזה לא ארבע שורות כי הוא באמת מושקע מאוד, מחר אני יתן את התחלה.

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    שם+כינוי: שם-גיא כינוי GUYLAMED
    שם במשחק: גיא
    תמונה:
    רקע: גיא הוא ילד רגיל, לא מיוחד בשום דבר, לא טוב בשום דבר, לא גרוע בשום דבר, אין לו הרבה חברים לכן הוא מאוד אוהב להיות עם פוקימונים כשהוא הגיע לגיל __ (הגיל שממנו מותר להתחיל מסע פוקימונים) הוא ראה את כל האנשים שהיו סביבו (בצפר ועוד מסגרות) לוקחים פוקימון מהפרופסור ויוצאים למסע. בסופו של דבר גיא החליט שגם הוא רוצה לצאת למסע! יום אחרי ההחלטה הזאת הוא ראה בטלויזיה סרט על ההיסטוריה של הפוקימונים מלפני 9000 שנה ועד היום, בעקבות הסרט התעורר אצלו זעם אדיר כלפי צוות קון והוא הציב לעצמו מטרה לקחת חלק בחורבן הצוות הזה.
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    פוקימון התחלתי: מוג'ימרו (מים)
    ציוד: 5 פוקדורים, פוקדקס, 5 שיקויים, חכה ישנה, נרתיק פופינים, שעון, טלפון וקצת כסף
    הערות/הארות: שיהיה משחק טוב ובהצלחה לך!
    נערך לאחרונה על ידי guylamed, 09-25-2010 בשעה 09:35 PM
    גם אני שונא לצטט!!
    GPXPLUS תקליקו!!

מחכים...
    Spoiler ספוילר

אני לחיץ!!

14. משתמש מנוסה
    שם+כינוי: עידן pokerart
    שם במשחק: אד ג'ובנסון
    תמונה:אני לא יכול לעלות תמונה אז אני אתן לך תיאור...
    לאד יש שיער בלונדיני חלק אשר מגיעה על לכתפיו וצבע עיניו חום.
    גובהו מגיע למטר שבעים וחמש ומשקלו לא עובר את ה63 ק"ג.
    אד לבוש חולצה טריקו בצבע כחול עם איתורים בצבע טורקיז, ויש לו טרנינג ארוכיםבצבע טורקיז.
    רקע: מאז ומתמיד אד גדל בחברת פוקמונים, הוא נהנה לבלות יחד עם אביו אשר היה מתאם פוקמוני הוא ראה איך מגדלים אותם, מאכילים אותם, משחקים איתם ואפילו כיצד להלחם יחד איתם בצורה הטובה ביותר. כתוצאה מדרך הגדילה הזאת אד החחליט שהוא רוצה לצאת למסע אך לא להיות מתאם פוקמונים אלא מאמן ולהיות יותר חזק מאביו,ביום האחרון כאשר התקדם אד לכיוון דלת ביתו במטרה לצאת למסע המרתק אביו לכך אותו לשיחה, הוא הסביר לו הכל על האגדיים, צוות קון והלוחמים, מיד ששמע את כל ההסבר קיווה אד לחסל לגמרי את צוות קון .
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    פוקימון התחלתי: מיג'ימארו
    שותף/שותפה: לא צריך...
    ציוד: אוכל פוקמונים, אוהל, אוכל, מפה, פלפון, פוקדע, פוכדורים, סקייטבורד...
    הערות/הארות:
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 09-25-2010 בשעה 10:41 PM

15. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avi צפה בהודעה
    ניב
    תוכל להרחיב קצת את הרקע?, ביקשתי 4 שורות לפחות בשביל המשחק כדי שיהיה רקע מלט וטוב ולא סתם רקע שלא מושקע.

ניר
    תרחיב קצת על הרקע ואתה במשחק, תקשר אותו לעלילה של המשחק כי אז בטוח יהיה לך יותר מארבע שורות, חוץ מזה רקע טוב.

ג'ייסון
    רקע מושקע מאוד, רק תחבר אותו לעלילה וזה מצוין, תעשה את התמונה של השותף/שותפה שלך יותר ברורה כי לא רואים אותה.

לי
    התקבלת, כל הכבוד, רקע מושקע פלוס קשור על העלילה, אני מוותר שזה לא ארבע שורות כי הוא באמת מושקע מאוד, מחר אני יתן את התחלה.
    עידכנתי את כל הדברים שלי
    איך עכשיו הרקע,ואם לא הבנתה הוא ושון יוצאים למסע משותף ושניהם צריכים ליבחור התחלתי.

עמוד 1 מתוך 12 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •