כינוי בפורום:nehorai308(אתה יכול לקרוא לי יוסי)
פוקימון התחלתי:קרינדוס
גיל(10-14):12
אופי:קשוח,מתבודד,עצבני,מתוחכם
רקע: ליוסי היה אח גדול ממנו בשלוש שנים אחיו אהב מאוד פוקימונים וכך התחיל גם יוסי לאהוב מאוד פוקימונים הוא תמיד עזר לאחיו לטפל בפוקימונים שלו ומאוד אהב פוקימוני דרקון בעיקר את פאלקיה הוא הבטיח לעצמו שיום אחד הוא אפילו יתעלה על אחיו ויהיה מאמן חזק ממנו
תמונה: (ספרייט):
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: (כל בקשה תתקבל בברכה).אפשר ללכוד זורואה
נערך לאחרונה על ידי haxorus, 10-09-2010 בשעה 11:34 AM
קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!
קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!
ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!
ספוילר
טוב תודה
נ"ב ערכתי את הבקשות שלי
ספוילר
GeneralAdam
"בא כבר" עומר אומר לך ואז אומר"קח את זה ותלביש את זה על הפוקימו ן שנתתי לך" אתה מוציא את הפוקימון שעומר נתן לך ואתה מלביש אותו בחגורה ואתה רואה אותו שמח מאי פעם מה תעשה?
nehorai308
אתה קם בבוקר לצלילי הרדיו ושם לב שיש מכתב על השידה שלך אתה מרים אותו ובתוכו רשום "היי אח קטן,זה אני,אחיך הגדול, ביקשתי מרורק שיביא לך את הפוקימון הריאשון שלך בשביל המסע אז תצא עד 12:00 תיהיה באיזור החפירות" אתה רואה שהשעה 11:56 מה תעשה?
אני מתלבש הכי מהר שנאי יכול שם נעלי ספורט ורץ הכי מהר שאני יכול לאזור החפירותnehorai308
אתה קם בבוקר לצלילי הרדיו ושם לב שיש מכתב על השידה שלך אתה מרים אותו ובתוכו רשום "היי אח קטן,זה אני,אחיך הגדול, ביקשתי מרורק שיביא לך את הפוקימון הריאשון שלך בשביל המסע אז תצא עד 12:00 תיהיה באיזור החפירות" אתה רואה שהשעה 11:56 מה תעשה?
ספוילר
GeneralAdam
זאת לא חגורת שמחה אלה חגורה אדומה,החפץ אשר מפתח אותו,אבל קודם הוא צריך לנצח בקרב מתי שהוא לבוש בה דר ךאגב הוא יכול להישתמש באגוף מאך עכשיו" עומר אומר לך בחיוך ומוציא את ליפאון ואומר לה:"תקשיבי אני צריך שתלכי למקום שמצאתי אותך ותביאי איווי תינוק,אח שלך בסדר?" עומר מחייך אלייה והיא יוצאת לדרך מה תעשה?
nehorai308
אתה יוצא מהבית ואתה מגיע לאיזור החפירות אתה רואה את רורק מחכה לך ואז אומר לך:"אז זה אתה יוסי,נכון? אני רורק הכרתי את אח שלך היינו חברים טובים טוב הינה המאובן שים אותו במכונה ותחכה חמש דקות מה תעשה?
תודה אומר לו ואניח את המאובן בזהירות שלא יפול במכונה ואמתין חמש דקותnehorai308
אתה יוצא מהבית ואתה מגיע לאיזור החפירות אתה רואה את רורק מחכה לך ואז אומר לך:"אז זה אתה יוסי,נכון? אני רורק הכרתי את אח שלך היינו חברים טובים טוב הינה המאובן שים אותו במכונה ותחכה חמש דקות מה תעשה?
ספוילר
nehorai308
אני מבקש שתשקיע קצת יותר בתגובות שלך
-------------------
אתה מחכה חמש דקות ודינג,דונג המכונה נפתחת ואתה מוצא בפנים פוקדור אתה לוקח אותו ורורק אומר לך:"בהצלחה במסע" אתה יוצא לדרך אחד ואתה רואה מעלייך עף ארטיקונו מה תעשה?
וואו זה ארטיקונו אלחש לעצמי תוך כדי התלהבות אני עוקב אחרי בעינים ורץ אחריואתה מחכה חמש דקות ודינג,דונג המכונה נפתחת ואתה מוצא בפנים פוקדור אתה לוקח אותו ורורק אומר לך:"בהצלחה במסע" אתה יוצא לדרך אחד ואתה רואה מעלייך עף ארטיקונו מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי haxorus, 10-09-2010 בשעה 01:23 PM
ספוילר
nehorai308
תערוך את ההודעה ותצטט אותי עד אז אני לא ממשיך לך
GeneralAdam
"בשביל גלסיון" עומר אומר בחיוך וממשיך בדרך אתם רואים מולכם שלט שרשום בו:"דרך 2 דרך הפירצה" עורמ אומר לך:"אז אתה יודע מי אני נכון?,אם לא אני הוא,מנהיג הליגה,עומר" הוא מחייך אליך וממשיך בדרך
מה תעשה?
GeneralAdam
"אני לא יכול כרגע,אבל אם אתה רוצה אתה יכול לקבל את האיווי התינוק הזה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור "אבל אתה תיצטרך ליתפוס אותו,ליפאון תניחי את התינוק,קדשימה אדם בא נבחן אותך" עומר מחייך ואתה מוכן לקרב נגד האיווי התינוק,מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)