GeneralAdam
אתה רואה שהיפופטס שלך יוצא מהפוקדור ופיתאום פסייבול זוהר ואז היפופטס נעלם ועל גבי פסייבול יש בגב חורים עם חול,בידיים יש טפרים,אתה מבין שהם התמזגו. מה תעשה?
safta
אתה מחוץ למשחק שלי אל תגיב פה יותר בבקשה
ציטטתי
קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!
קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!
ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!
ספוילר
nehorai308
שאתה מדבר תעשה " ושאתה לוחש תעשה '
-------------------------
"אתה יוצא לדרך שפיתאום אתה רואה סטארלי פצוע שנופל מהעץ ונפגע קשות הוא מנסה ליקרוא למשפחתו אך לא מצליח להוציא ציפצוף,מה תעשה?
ארוץ אליו במהירות וארים אותו וארוץ איתו למרכז הפוקימונים הכי קרוב אלי"אתה יוצא לדרך שפיתאום אתה רואה סטארלי פצוע שנופל מהעץ ונפגע קשות הוא מנסה ליקרוא למשפחתו אך לא מצליח להוציא ציפצוף,מה תעשה?
ספוילר
nehorai308
בבקשה תשקיע יותר מחצי שורה..
---------------------
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שם איש זקוף שמסתכל עלייך הוא מסתכל על הסטרלי בבחינה רבה ואז אומר לך:"נעים להכיר אני עומר,אני רואה שהסטארלי הקטן שלך פצוע נכון?,תביא לו את זה" האיש מושיט לך ספריי שעליו רשום "מרפא פוקימון 2000" מה תעשה?
נעים לכיר אותך אותך אני עונה לו ומיד לאחר מכן אומר לו זה לא הסטארלי שלי יצאתי מאתר החפירות וראיתי אותו שוכב פצוע אז הבאתי אותו לכאן.תוכל לעזור לו אשאלאתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שם איש זקוף שמסתכל עלייך הוא מסתכל על הסטרלי בבחינה רבה ואז אומר לך:"נעים להכיר אני עומר,אני רואה שהסטארלי הקטן שלך פצוע נכון?,תביא לו את זה" האיש מושיט לך ספריי שעליו רשום "מרפא פוקימון 2000" מה תעשה?
ספוילר
GeneralAdam
"זו ההשפעה של שילוב הרסני" אומר אומר בתמיהה ואז איווי תוקף עם ראשייה את הפסייבול שלך והוא מתחיל לבכות מה תעשה?
Generaladam
"המתקפה משלבת שני פוקימונים יחד לזמןמ ןמוקצב ומביאה לפוקימון המשתמש כוחוצ של פוקימון אחר,תגיד לפסייבול להישתמש בסופת חול ותסתכל שהוא מצליח" עורמ אומר לך בחיוך ואז איווי משתמש בשילוב הרסני גם כן והוא משתלב עם הליפאון של עומר בלי רצון של ליפאון אתה רואה שאיווי קיבל כוחות של לפאון ,איווי משתמש בעלי תער
מה תעשה?
היי מה איתי
ספוילר
Nehorai308*
קיבלתה כוכב אדום בגלל שלא שלחת לי בפרטי והספמתה
----------
"בטח שאעזור לו,אחרי הכל,אני חייב לעזור למאמנים צעירים" עומר אומר לך בחיוך ואז מרפא לך את הסטרלי אתה רואה שסטרלי קופץ משמחה ואתה רואה שהוא רוצה להיצטרף אלייך למסע מה תעשה?
GeneralAdam
"לא יצרתי זן חדש,הזן הזה פשוט לא קיים פה" עורמ אומר לך ולא מסביר הרבה אתה רואה שסופת החול פוגעת בעלי התער והשילוב ההרסני של שני הפוקימונים נעלם,איווי חזר להיות איווי ופסייבול חזרל היות פסייבול אתה רואה שפסייבול נופל על הריצפה מתשישות וכך גם איווי
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)