Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 23 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 340
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    GeneralAdam
    "זאת לא קרסליה,זה הצד האפל של גירטינה,זורוארק עירר אותו" אתה רואה את זורוארק מחייך ופותח את הפה ומימנו יוצא קול מורט אוזניים שאומר:"אז אתה יודע מה עשיתי?,עומר אתה יודע למה אני פה,אז קדימה אתה חייב לי!" אתה רואה את עומר במבט לחוץ ומוציא את ליפאון אך ליפאון פיתאום נעללם ועומר אומר לו:"הטריקים הישנים?" מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי OmerFake צפה בהודעה
    GeneralAdam
    "זאת לא קרסליה,זה הצד האפל של גירטינה,זורוארק עירר אותו" אתה רואה את זורוארק מחייך ופותח את הפה ומימנו יוצא קול מורט אוזניים שאומר:"אז אתה יודע מה עשיתי?,עומר אתה יודע למה אני פה,אז קדימה אתה חייב לי!" אתה רואה את עומר במבט לחוץ ומוציא את ליפאון אך ליפאון פיתאום נעללם ועומר אומר לו:"הטריקים הישנים?" מה תעשה?
    "מה קורה כאן עומר? אני לא מבין כלום" אגיד בפחד ואלך צעד אחד אחורה
    'מעניין מי זה הזורוארק הזה ואני לא יודע כבר למי להאמין' אחשוב בלחץ

3. Water, Earth, Fire, Air.
    GeneralAdam
    "אדם תוציא את פסייבול ותפקוד עליו להישתמש בשילוב הרסני,מהר" עומר אומר לך אתה שומע בראש שלך:"אני בא!" עם הקול של גירטינה רק מרושע יותר ופתאום אתה רואה מולך גירטינה שחור כליילה אשר מאיים עלייך,זה הגירטינה שדיברתה איתו,רק רשע. "אדם קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור לבן מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    GeneralAdam
    "אדם תוציא את פסייבול ותפקוד עליו להישתמש בשילוב הרסני,מהר" עומר אומר לך אתה שומע בראש שלך:"אני בא!" עם הקול של גירטינה רק מרושע יותר ופתאום אתה רואה מולך גירטינה שחור כליילה אשר מאיים עלייך,זה הגירטינה שדיברתה איתו,רק רשע. "אדם קח את זה" עומר אומר לך וזורק לעברך פוקדור לבן מה תעשה?
    "מה אני אמור לעשות עם זה?" אגיד בלחץ ואזרוק אותו על גירטינה
    "פסייבול מהר צא החוצה! תשתמש בשילוב הרסני קדימה!" אצעק בלחץ

5. Water, Earth, Fire, Air.
    GeneralAdam

אתה רואה שיוצא מהפוקדור אתה רואה שעורמ מוציא שלשה פוקדורים שמהם יוצאים שלשת הכלבים האגדיים,פסייבול שלך משתלב עם כל ה4 ואז,במקום שבו פסייבול ריחף,ישנה מפלצת חזקה וענקית, "עכשיו תשתמש בפיצוח הסוד!" אתה רואה שהשילוב של פסייבול משתמש בכדור שהופך למפתח לבן של הילה,והמפתח נכנס לבטן של זורוארק ומסתובבת,אתה רואה אותו לאט לאט נעלם.
    "נגמר הזמן" עומר אומר ואתה רואה שכל הפוקימונים מתפרקים ופסייבול שלך מעולף על הריצפה והאגדיים נעלמו עומר אומר:"אני חושב שכדי שניפרד עכשיו,הסכנות שעורבות לי יכולות גם לפגוע בך" מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

6. משתמש מנוסה
    GeneralAdam

אתה רואה שיוצא מהפוקדור אתה רואה שעורמ מוציא שלשה פוקדורים שמהם יוצאים שלשת הכלבים האגדיים,פסייבול שלך משתלב עם כל ה4 ואז,במקום שבו פסייבול ריחף,ישנה מפלצת חזקה וענקית, "עכשיו תשתמש בפיצוח הסוד!" אתה רואה שהשילוב של פסייבול משתמש בכדור שהופך למפתח לבן של הילה,והמפתח נכנס לבטן של זורוארק ומסתובבת,אתה רואה אותו לאט לאט נעלם.
    "נגמר הזמן" עומר אומר ואתה רואה שכל הפוקימונים מתפרקים ופסייבול שלך מעולף על הריצפה והאגדיים נעלמו עומר אומר:"אני חושב שכדי שניפרד עכשיו,הסכנות שעורבות לי יכולות גם לפגוע בך" מה תעשה?
    "אין מצב עומר,אנחנו התחלנו ביחד ואנחנו נסיים את המסע הזה ביחד...ובכלל אני לא רוצה ללכת לבד כי אי אפשר לדעת מה תפגוש בהמשך הדרך.
    אתה יודע מה יש לי רעיון..אולי תלמד אותי כל מה שאתה יודע? ככה אני לא אצטרך לשאול אותך כל דקה ואני יוכל מאוד לעזור לך במקרה שיהיה לנו עוד מפגש עם זורוארק הזה,מה אתה אומר?" אשאל בחיוך

7. Water, Earth, Fire, Air.
    GeneralAdam
    "אסור לי לספר לך!" עומר אומר בכעס ורץ משם,ואתה רואה שהוא בוכה,אתה רואה מרחוק שעומר נכנס למרכז הפוקימונים של העיר ונישאר שם,אתה רואה מולך את פסייבול והוא אומר לך במחשבה:"אני עומד להיתפתח" הוא מחייך אלייך ומרים אותך עם על חושי מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

8. משתמש מנוסה
    GeneralAdam
    "אסור לי לספר לך!" עומר אומר בכעס ורץ משם,ואתה רואה שהוא בוכה,אתה רואה מרחוק שעומר נכנס למרכז הפוקימונים של העיר ונישאר שם,אתה רואה מולך את פסייבול והוא אומר לך במחשבה:"אני עומד להיתפתח" הוא מחייך אלייך ומרים אותך עם על חושי מה תעשה?
    "וואו מגניב! ד"א פסייבול אתה יודע למה זורוארק וגירטינה רודפים אחרי עומר? ולמה לפאון של עומר נעלם? מה הוא הקריב אותו כדי לחיות? או משהו כזה" אשאל

9. Water, Earth, Fire, Air.
    GeneralAdam
    "ליפאון של עומר ממש פה,הוא הישתמש בהסוואה אני יגיד לו לצאת רק שנייה" הוא מחייך אלייך ואתה רואה אותו מתרכז ופתאום מופיע ליפאון יפה תואר מולך,אתה מבין שזה הליפאון של עומר,פסייבול אומר לך:"עומר עבר על החוק הכי כבד של האגדיים,יותר נכון על שני חוקים,והזרוארק הזה מי שעזר לו,ועומר הפליל את זורוארק,זה למה זורוארק כועס עליו" אתה שומע נחיל דבורים ליעדך ורואה נחיל בידרילים וקומבים כועסים שמסתכלים עלייך מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    GeneralAdam
    "ליפאון של עומר ממש פה,הוא הישתמש בהסוואה אני יגיד לו לצאת רק שנייה" הוא מחייך אלייך ואתה רואה אותו מתרכז ופתאום מופיע ליפאון יפה תואר מולך,אתה מבין שזה הליפאון של עומר,פסייבול אומר לך:"עומר עבר על החוק הכי כבד של האגדיים,יותר נכון על שני חוקים,והזרוארק הזה מי שעזר לו,ועומר הפליל את זורוארק,זה למה זורוארק כועס עליו" אתה שומע נחיל דבורים ליעדך ורואה נחיל בידרילים וקומבים כועסים שמסתכלים עלייך מה תעשה?
    "אני חושב שהם כועסים עלינו" אגיד בפחד וארוץ לעבר מרכז הפוקימונים
    "פסייבול תחזור!" אתעק ואחזיר את פסייבול לפוכדור שלו בזמן שאני רץ למרכז הפוקימונים
    "ליפאון קדימה בוא!" אצעק

11. Water, Earth, Fire, Air.
    GeneralAdam
    "ליפאון" אתה רואה את ליפאון עצוב ויורדת לו דמעה הוא לא בא אחריך ונשאר מול הדבורים,אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות גוי מחייכת ואין שום סימן לעומר מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. משתמש מנוסה
    GeneralAdam
    "ליפאון" אתה רואה את ליפאון עצוב ויורדת לו דמעה הוא לא בא אחריך ונשאר מול הדבורים,אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה את האחות גוי מחייכת ואין שום סימן לעומר מה תעשה?
    אני יוצא החוצה כדי לבדוק מה עם ליפאון ואומר לו:" היי ליפאון מה קרה? למה אתה עצוב?" אגיד בעצב
    "פסייבול צא החוצה ותעזור לי לתקשר עם לפאון" אגיד ואשחרר את לפאון
    'איפה עומר לעזאזל לאן הוא נעלם' אחשוב בלחץ

13. Water, Earth, Fire, Air.
    GeneralAdam
    "תודה אדם,על הכל" אתה שומע בראש שלך מהדהדות המילים עם הקול של עומר ואז אתה שומע קול עדיו,הקול של ליפאון אומר:"עומר אימן אותי מאז שהייתי איווי קטנה.. ועכשיו הוא הלך" אתה רואה אותה שוב בוכה ושפסייבול גם ניהיה עצוב מה תעשה??
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    GeneralAdam
    "תודה אדם,על הכל" אתה שומע בראש שלך מהדהדות המילים עם הקול של עומר ואז אתה שומע קול עדיו,הקול של ליפאון אומר:"עומר אימן אותי מאז שהייתי איווי קטנה.. ועכשיו הוא הלך" אתה רואה אותה שוב בוכה ושפסייבול גם ניהיה עצוב מה תעשה??
    "למה הוא הלך? ולאן?" אגיד בעצב ואלטף את ליפאון
    'אני חייב לנסות ולגלות לאן הוא נעלם כדי שאני אנסה למצוא אותו' אחשוב

15. Retired
    שם: Ashar
    System
    אתה הולך למקום של האוכל ואתה רואה איש אשר קורא לך הוא אומר לך:"היי אתה שחר נכון?,אני רוארק קח את זה בבקשה" הוא מוזיט לך פוקדור ואומר לך:"אני מצטער שהוא לא מאובן פשוט שמרתי לך רק אחד ומישהו כבר הפף אותו לפוקדור בטעות אז בבקשה בהצלחה בדרך" מה תעשה?

" תודה רבה אדוני " אני אקח את האוכל יאכל אותו ואויצא של שלדון כדי לעשות איתו הכרות קצרה לקראת המסע הגדול שלנו!
    פרישה

עמוד 16 מתוך 23 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •