DarkTiger
אתה יוצא מביתך,ונזכר שהיום אתה מתחיל את המסע שלך,אתה נפרד מאביך והולך לבית של חברתך,בשביל לצאת איתה למסע,אתה רואה אותה בבגדי מחנאות יוצאת עם תיק גדול ואומרת לך:"אתה מכיר את אבא שלי,דאגן" אתם יוצאים לדרך שפתאום אתם רואים בשיחים פרווה בצבע חום בולטת מהעשב מה תעשה?
DarkTiger
(יש לך לארויטר,ואתה תשיג עכשיו איווי)
----------
"לארוי" הלארויטר שלך אומר והולך לבדוק מה יש שם פיתאום קופץ מהשיחים סווינב ובורח משם,אך עדיין יש כדור פרווה קטן וחמוד,אשר מתגלה כאיווי תינוק,והסווינב תקף אותו ופצע אותו,מה תעשה?
GeneralAdam
ההולוגרמה של עומר מטשטשת וברגע שאמבראון נוגע בהולוגרמה הוא מתחשמל ונופל על הריצפה פצוע,ועומר אומר לך:"מצטער אבל אני לא ייתך לך לברוח" ואז הוא שוב נעלם,מה תעשה?
GeneralAdam
"מפני שאם תצא מפה אתה תגלה להם" עומר אומר לך ואז יוצא מהבית ואומר לך:"אל תדאג אני ישחרר אותך בעוד זמן מה,פשוט תישאר פה" הוא מחייך ויוצא מהבית,החשמל לא פגע בו מה תעשה?
GeneralAdam
"תלך לחדר ההדמיה,הוא בצד שמאל שלך" עומר אומר לך,ואתה מסתכל לשמאל ורואה חדר מלא במחשבים אשר פתאום אתה מבין איך להפעיל אותם ואתה רואה שרשום לך:'בחר יריב' וישנם שם כל הפוקימונים הקיימים מה תעשה?
GeneralAdam
אתה רואה שמולך מופיעה הדמיה של עומר שאומרת לך:"קדימה בא נתחיל להילחם,תניח את המשקפיים בשביל שזה יראה מציאותי" אתה רואה על המחשבים משקפיים מיוחדות,אתה לובש אותן ואתה רואה שאתה על ראש הר געש וההדמיה ניראת כמו עומר האמיתי עומר המדומה אומר לך:"קדימה בא נתחיל,צא פיצו!" אתה רואה שההדמיה זורקת פוקדור שמימנו יוצא פיקאצו קטן וחמוד מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)