GeneralAdam
הם מיתקרבים אלייך ואתה רואה בבהירות שאלה פוקימוני התחושה אך אתה שם לב שהם קטנים יותר הם מניחים ביצה מולך ונעלמים פיתאום אתה נתקע באדמה(מהנפילה מיקודם) ושאתה קם אתה רואה בידיים בייצה
מה תעשה?
safta
"בסדר אני יבוא איתך דרך אגב איזה התפתחות אתה הכי אוהב של איווי?" הוא שואל אותך ואתם רואים ממולכם קריליה
מה תעשה?
GeneralAdam
"חכה רק רגע" אתה שומע ממרחק אתה רואה שזה מאמן שעל כתפו יש פוקימון שאתה לא מכיר הוא אומר לך:"תגיד אתה הולך להתחיל את המסע שלך?" הוא מחייך אלייכה ומחזיר את הפוקימון לפוקדור
מה תעשה?
הינה הספרייט של הפוקימון (זה פייק שלי ככה הייתי בטוח)
--------------------------------------------------------------------------------
GeneralAdam
"אני לא מתחיל עכשיו אני במקור ממחוז קנטו אולי אתה מכיר את אח שלי,אש קאטשאם?" הוא אומר לך בחיוך ועוקב אחרייך עד איזור החפירות ואז רוארק פונה לאיש שליעדך ואומר לו:"שלום עומר מה שלומך?" רוארק אחייך ואז אפנה אלייך ויאמר:"שלום אני רוארק אתה אדם נכון?.. אני ואבא שלך היינו חברים טובים בבקשה תקבל את המאובן הזה" הוא צוחק ונותן לך מאובן עם בליטה באמצצע הוא אומר לך:"זה מאובן שאבא שלך גילה בפעם האחרונה הייתי רוצה שאתה תקבל אותו" אתה לוקח את המאובן
מה תעשה?
נוסף לעומר בדף הדמויות את הפוקימון ציפור האש מהפייקים שלי וגם אדם נפגש איתי(איתו)
זה הפייק שפוזון שיפר לך ככה שזה לא ממש שלך חח D:
--------------------
"מה באמת,וואו תודה!" אגיד בהתלהבות ואכניס את המאובן לתיק
"ד"א תראה מה קיבלתי משומרי האגמים...זו ביצה,ואני מחכה שהיא תבקע לי" אגיד בחיוך ואראה את הביצה לרוארק
"וד"א מתי אני יכול לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי?" אשאל בחיוך
GeneralAdam
"מה באמת,וואו תודה!" אגיד בהתלהבות ואכניס את המאובן לתיק
"ד"א תראה מה קיבלתי משומרי האגמים...זו ביצה,ואני מחכה שהיא תבקע לי" אגיד בחיוך ואראה את הביצה לרוארק
"וד"א מתי אני יכול לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי?" אשאל בחיוך[/quote]
"תשים את המאובן במכונה פה לעד ותלחץ על הפעל" הוא אומר לך ועומר אומר:"רוארק שוב עם השיטות הישנות מה? ודרך אגב אתה רוצה להיצטרף אליי למסע אדם?" הוא מחייך אלייך
[/B]safta
"בסדר אני יבוא איתך דרך אגב איזה התפתחות אתה הכי אוהב של איווי?" הוא שואל אותך ואתם רואים ממולכם קריליה
מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שאני מעדיף את ליפאון הוא מהיר ויש לו מתקפות טובות..
ובקשר לקירליה אני הולך ולא מתייחס.
"תשים את המאובן במכונה פה לעד ותלחץ על הפעל" הוא אומר לך ועומר אומר:"רוארק שוב עם השיטות הישנות מה? ודרך אגב אתה רוצה להיצטרף אליי למסע אדם?" הוא מחייך אלייך[/quote]
אחי אל תצטט את התגובה שלי
זה לא נו"ד או דיון
------------
"כן בטח רק תן לי להחיות את המאובן שלי" אגיד בחיוך ואוציא את המאובן מהתיק ואכניס למכונה
ואלחץ על הכפתור ויחכה בהתלהבות
כינוי בפורום: icoollives
פוקימון התחלתי: אם אפשר דרטיני אם לא קריינידוס
גיל(10-14): 15
אופי:שוכח תמיד הכל, שוויצר, מאיים ולא מקשיב לאף אחד.
רקע:מאז שהייתי קטן חלמתי להיוןת מאמן פוקימונים, עכשיו כשיש לי הזמנות אני מתכוון לתפוס פוקימונים חזקים ולגדל אותם, השאיפה שלי להיות מאסטר, אני מקווה להצליח.
תמונה:
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות:משחק ראשון שלי, חשוב לי לדרטיני יתפתח לדרגונייט
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)