*Safta
קיבלתה כוכב אדום על דאבל
---------------------------------
אתה רואה שהוא מזדחל לתוך הפוקדור וחוזר ואז אתה ממשיך ורואה בדרך סודווודו מה תעשה?
*Safta
קיבלתה כוכב אדום על דאבל
---------------------------------
אתה רואה שהוא מזדחל לתוך הפוקדור וחוזר ואז אתה ממשיך ורואה בדרך סודווודו מה תעשה?
GeneralAdam
"המכון שם הוא מכון אש ואתה צודק" עומר אומר לך בלחץ ואז אתה רואה אותו נעלם ואז חוזר ושוב זה קורה אתם נכנסים לה עיר ועומר אומר לך:"תיזהר מזורוארק" ופתאום נעלם
מה תעשה?
Safta
"באטר בטר" אתה שומע את באטרפרי אומר ופתאום עומר אומר לך:"אל תדאג הוא עוזר לך" אתה מסתכל על באטר פרי ורואה שהוא משתמש בצוף של אורן שאסף על רגליו כדי להאכיל את שילדון
מה תעשה?
'מה זה?! מה קרה לו? איך הוא נעלם?' אחשוב בלחץ
"טוב אני חושב שאני צריך להתרכז בלעבור את המכון הראשון אני בטוח שאני יראה אותו בקרוב" אגיד לעצמי
"היפופוטס אתה מוכן לקרב המכון הראשון שלנו?" אשאל את היפופוטס בחיוך ואוציא אותו מהפוכדור
'מעניין למה עומר אמר לי להזהר מזורוארק' אחשוב בזמן שאני וסקווירטל מתקדמים לעבר מכון האש
תקנתי מצטער אני פשוט התבלבלתי עם משחק אחר
GeneralAdam
אתה הולך ואתה רואה שהיפופוטס עוצר במקום ולא רוצה להמשיך בדרך פתאום אתה רואה מולך הואו עצום שבא לתפוס אותך עם הטפרים אך בדיוק מתי שהוא נוגע בך הוא משתנה חזרה ואתה רואה במרחק מטר ממך זורוארק בגוה שלך בערך
מה תעשה?
Safta
"באטר" באטר פרי אומר לך ופתאום אתה רואה כטרפי תינוק בידיים שלך ואתה שומע במחשבות:"תשמור על התינוק שלי:
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)