Safta
אתה מוציא מהפוקדור את הנחש שלך והוא משתמש במכת ברק אשר מרחיקה את האנטר והוא נרטע ממכם מה תעשה?
כינוי בפורום:Spamer Girl
פוקימון התחלתי:דרטיני
גיל(10-14):12
אופי:נחמדה וחמודה
רקע:בר היא יתומה ,היא לא אוהבת לדבר על זה
החיים שלה קשים,עד שיום אחד הפרופסור מצא אותה בשדות משחקת עם דרטיני ,
וגידל אותה כבת שלו.
תמונה: אין לי כוח ..שיער חום עיינים ירוקות
כסף:.7000 ין
פוקימונים:דרטיני
תגי מכון+סרטים:X
ציוד:X
בקשות:אה...אני יודעת !לתפוס טאסטוג'ה!XD
GeneralAdam
"אני יכול ליקרא את המחשבות שלך ילד אל תנסה לטעטעה בי" פתאום אומר נדחף ואומר:"ואם אני לא רוצה לערים ידיים?" עומר מוריד את הידיים ואומר:"תתמודד עם זה" עומר אומר וזורק פוקדור זהוב מימנו יוצאת קרזיליה גדולה אשר מצליחה לעלף את דארקרי מה תעשה?
GeneralAdam
*מי שעוזר באוכל ומתכונים באחד מהדברים שפרסמתי (סיקור מסעדות.אתגר הווינר מקבל הפתעה מימני
"לא!" עומר צועק בכעס שפתאום אתה רואה שדארקרי ספג את האש מהכנף של הו או וקם שוב ופתאום הוא משתמש בהיפנוזה ואתם נרדמים דאקרי הישתמש עלייכם בשיוט.
אתה קם שאתה בתוך מבוך עם עומר ואתם שומעים את קולות הפוקימונים שלכם מהעבר האחר
מה תעשה?
GeneralAdam
פעם הבאה להשקיע קצת יותר.. פעם ריאשונה נוותר לך
-------------------------------------
"אנחנו במבוך של דארקרי בא אחריי" עומר אומר לך והולך לכיוון מזרח עד שאתם מגיעים למבוי סצום עומר ממלמל:"גירלאדגיה" ואתה רואה שיש שרשרת על הצוואר של עומר שעד עכשיו לא שמתה לב אלייה אשר זוהרת באור אדום אתה נמצא מחוץ למבוך אך עומר לא ליעדך והפוקימונים שלו איתך עומר נישאר במבוך
מה תעשה?
GeneralAdam
אתה צועק אך ללא שום תועלת עומר כבר לא איתכם באותו מימד קרסליה מושיטה לך נוצה אשר את מעיף אותה ופתאום מופיע מולכם שער אתה נכנס לבתוכו ואתה בתוך מקדש ענק עם מלא כתבי חרטומים וציורים מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)