Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    אני שוכח לפעמים בלהט הויכוח שחלקיכם לא יודעים להקביל בין משפט לכוונה.
    המדיניות של הפורום היא כדלקמן:
    - אסור לקלל.
    - אסור להספים.
    - אסור לפרסם דברים לא כשרים.
    - אסור לפרסם פורנו.
    - אסור לפרסם אלכוהול.
    - אסור להתבטא בצורה גזענית
    -
    -
    -
    סבבה? עד פה יש הבנה?

עכשיו, אתם באים בטענה שאתם רוצים לשנות את המדיניות הזו, ואני רשמתי - אסור לכם, זה נוגד את המדיניות השלישית בפורום. ובמידה וארשה את זה, עוד בעתיד תרצו גם לשנות את המדיניות הראשונה, השנייה והחמישית (גזענות). עד פה הבהרתי את עצמי ? סבבה.

כך שמאיפה שהבאתם שאמרתי שאם תפרסמו מתכונים לא כשרים אז אתם עתידים להשתמט זו הסקת מסקנות מהירה מצידכם, לא מצידי. כך שאתם צריכים לקרוא את הטופיק בזהירות ולא לקפוץ למסקנות נחפזות.

עכשיו לדבר אחר - יש מחקרים שמראים, ושאני לומד (שלא קשורים למשוב שפתחתם) שמציינים שמעל ל85% מהקהילה האתיאיסטית משתמטת בגלל בריחה ממסגרות. זה היה משהו שעשו עליו מחקר למשך שנים והבאתי את זה בפניכם בתור פריט טריוויה שלא היה קשור לנושא. עד פה טוב? סבבה.

עכשיו הבהרתי את הנקודה שלי.
    יש לי קצת בעיה המדיניות השלישית של הפורום.
    ולפני שתיקפוץ - לא, אתה לא יכול לאסור אלינו לפעול כדאי לשנות את ה"מדיניות הזאת".
    (שעד עכשיו לא באה לידי ביטוי במידה שמצריכה פעולה, עד שהכנסתם את "החוק הכשר" הזה)
    יש הבדל ענקי בין התנגדות לכפייה דתית להתבטאות בצורה גזענית, בחור חכם כמוך יכול להבין את זה לבד.
    אתה צודק שלא צריך לקפוץ ולשנות את המדיניות, אבל אתה צריך להבין שיש בפורום דעות שונות מהדעה שלך.
    וחוץ מזה, אם אנחנו כבר בקטע של מדיניות מנוגדות, בפעם האחרונה שבדקתי ישראל הייתה מדינה דמוקרטית עם חופש דת ומדת.
    מה שאומר שאי אפשר לכפות על אנשים חוקים דתיים. כמו שזה בתוקף במישור המדיני והפוליטי
    (למרות שבשנים האחרונות בעקבות התחזקות הימין הדתי אנשים מתחילים לשכוח את זה)
    ככה זה בתוקף גם בפורום הזה.

אסור לכם, זה נוגד את המדיניות השלישית בפורום. ובמידה וארשה את זה, עוד בעתיד תרצו גם לשנות את המדיניות הראשונה, השנייה והחמישית (גזענות). עד פה הבהרתי את עצמי ? סבבה.
    אני לא מבין את הקשר, למה אם אני לא מוכן שיכפו עלי תפיסה דתית אני ארצה בעתיד להיות גזען?
    זה כמו שאני יגיד שמי שבעד החוק הכשרות יהיה בעתיד בעד חוק שאומר שאסור לתימנים להגיב בפורום.
    אין קשר בין הדברים.

כך שמאיפה שהבאתם שאמרתי שאם תפרסמו מתכונים לא כשרים אז אתם עתידים להשתמט זו הסקת מסקנות מהירה מצידכם, לא מצידי. כך שאתם צריכים לקרוא את הטופיק בזהירות ולא לקפוץ למסקנות נחפזות.
    לא, את זה הסקנו מהתגובה שלך:
    פורסם במקור על ידי Hit Man
    אבל זה הפורום של רותם, והוא ועוד 90% גולשים בפורום הם יהודים כשרים. כולל אני. ככה שאם לא טוב לכם, אתם יכולים לגלוש בשאר הפורומים האחרים שהפורום מציע.

עוד מעט גם תכתבו שמותר לעודד השתמטות ולהשתמש בביטויים אנטישמיים. יש סטטוס קו באתר וכולם יודעים מהו. כל שעליכם לעשות זה ליישר קו. אתם לא חייבים להסכים לסטטוס קוו, אבל אתם כן חייבים ליישר קו ולהשלים עם זה.
    צריך לישר קו, זה נכון.
    אבל לא כהקו הזה אומר לוותר על הערכים שלך. למה הסטטוס קו הזה לא יכול להיות "חיה ותן לחיות"?
    לא יותר קל פשוט לקבוע שכול אחד יאכל מה שבא לו ויפרסם מה שבא לו (אנחנו מדברים על פורום אוכל כמובן)
    ,ואם אדם מסורתי או משהו רואה אשכול שכתוב בו "מתכון לצ'יזבורגר" שפשוט לא יכנס?

עכשיו לדבר אחר - יש מחקרים שמראים, ושאני לומד (שלא קשורים למשוב שפתחתם) שמציינים שמעל ל85% מהקהילה האתיאיסטית משתמטת בגלל בריחה ממסגרות. זה היה משהו שעשו עליו מחקר למשך שנים והבאתי את זה בפניכם בתור פריט טריוויה שלא היה קשור לנושא. עד פה טוב? סבבה.
    אני אשמח מאוד אם תביא לי מחר ממקור אמין שאומר ש85% מהקהילה האטאיסטית בארץ משתמטים.
    במיוחד בתהחשב שהקהילה האתאיסטית מהווה בערך אחוז מהאוכלוסיה הכללית.
    הנתון הזה נראה לי בעיקר שקרי, אני מכיר הרבה מאוד אתאיסטים שהתגייסו, לעומת זאת אני לא מכיר אפילו אתאיסט אחד שהשתמט.
    וזה בניגוד למגזר אחר שמהווה אחוז קצת יותר גדול באוכלוסיה. וכולנו יודעים על מי אני מדבר.

ושתבין
    אני לא שם זין על פורום אוכל
    אני חושב שזה הפורום הכי מפגר שפתחו פה אחרי ירוק.
    ולא הייתי בכלל מתייחס לכול זה אם לא היה פה את הכפייה לפעול תחת חוקים דתיים.
    שתראה שאני כותב את הדברים האלה מתוך כבוד אליך, ומתוך מחשבה שאתה תכבד את הערכים שלי כמו שאני מכבד את שלך.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 10-02-2010 בשעה 01:53 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. משתמש מנוסה
    היטמן בסך הכול אמר להם שיש חוקים שחוקקו אותם ואינכם יכולים לשנות חוקים אלה.

זה המסר שלו וזה כל מה שהוא התכוון להגיד לכם...

שאתם לא יכולים לשנות את החוקים של הפורום לטובתכם.

יש לכם בעיה עם זה?
    אל תכנסו לפורום אוכל.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

3. מורחקים
    זה לא לטובתינו זה לטובת כולם מה רע בכך שנגיד אתה אופה עוגה ואתה רוצה לשים משקה כמו יין שיהיה טעם?
    או לדוגמא אתה מכין אוכל ואתה רוצה לשים באוכל אלכהול שיהיה טעם וריח לאוכל הבנת?
    האמת שהצעתי לשנות את החוק של אלכהול רותם נעל לי ואמר שזה לא ישתנה ואני בהלם מכך שיש פה מלא משתמשים שחושבים כמוני ובכל זאת אתם מתעקשים שלא לשנות את זה.

4. משתמש מנוסה
    תראו,רותם קבע את החוק הזה ועליכם לציית לו.

זה הפורום שלו.מובן?
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightGod צפה בהודעה
    היטמן בסך הכול אמר להם שיש חוקים שחוקקו אותם ואינכם יכולים לשנות חוקים אלה.

זה המסר שלו וזה כל מה שהוא התכוון להגיד לכם...

שאתם לא יכולים לשנות את החוקים של הפורום לטובתכם.

יש לכם בעיה עם זה?
    אל תכנסו לפורום אוכל.
    אז זהו, שאפשר לשנות את החוקים האלה.

ורואים שלא קראת את הנושא שלי.
    כמו שכתבתי קודם: במקום לכפות על כולם חוקים פרימטביים כאלה
    למה לא שפשוט מי שלא מסתדר עם מאכלים לא כשרים לא יכנס לנושא שמפרסם מאכל לא כשר?

זה לא לטובתינו זה לטובת כולם מה רע בכך שנגיד אתה אופה עוגה ואתה רוצה לשים משקה כמו יין שיהיה טעם?
    או לדוגמא אתה מכין אוכל ואתה רוצה לשים באוכל אלכהול שיהיה טעם וריח לאוכל הבנת?
    האמת שהצעתי לשנות את החוק של אלכהול רותם נעל לי ואמר שזה לא ישתנה ואני בהלם מכך שיש פה מלא משתמשים שחושבים כמוני ובכל זאת אתם מתעקשים שלא לשנות את זה.
    לא אכפת לי מהחוק האלכוהול, זה מבחינתי עוד לגיטימי כי באמת הרוב פה הם ילדים קטנים
    הנושא הזה מדבר ספציפית על מדיניות הפורום בעניין של כפיה דתית, בבקשה לא לערב פה דברים מפורום אוכל.

6. משתמש מנוסה
    אז תשלח תלונה לרותם על כך.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אוי עוד פעם אתה ?
    לא אנחנו מנסים לגרום לפורום להיות לטובת כולנו.
    יש כאן הרבה מאוד אתאיסטים בפורום וזה לא נראה לי בסדר שלדתיים יהיה יותר זכויות העדפות וכו'

עריכה:
    קצת קשה לשלוח תלונה למישהו שאי אפשר לשלוח הפ
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightGod צפה בהודעה
    תראו,רותם קבע את החוק הזה ועליכם לציית לו.

זה הפורום שלו.מובן?
    אני מכיר את רותם מ2008 אתה יודע כמה זמן אני בפורום.
    רותם בחור דתי לכן מין הראוי שהוא לא יאשר פה לדבר על אלכהול.
    מצד שני יש פה משתמשים שהם לא דתיים אני למשל לא דתי ויש פה הרבה כאלה כמו שהצעתי .
    אתה יודע מה עזוב אותי בצד קח דוגמא

נגיד יש פה משתמשים בגילאים 15 16 סבבה?רוצים לעשות מסיבת יום הולדת או סתם מסיבה בבית ספר .
    הם רוצים לדון פה על אלכהול כמו מה יותר טעים וודקה עם רדבול או וודקה נקיה או לא יודע מה

אז נכון החוק אומר שאסור למכור משקאות מתחת לגיל 18 אבל בנינו אלכס מי שם פס בחוקים במדינה שלנו תגיד לי ולא רק בפורום אלה גם בחיים האמיתיים.

9. משתמש מנוסה
    Kane בבקשה די עם הקטע של האלכוהול. אני גם נגד לזה והנושא הזה לא מדבר על זה.
    אם אתה רוצה - תפתח נושא תלונה על כך שאסור לדבר על אלכוהול, בבקשה אל תגרום לכך שהנושא ינעל מספאם.

עריכה:
    קצת קשה לשלוח תלונה למישהו שאי אפשר לשלוח הפ
    תומר, אתה גאון.

אלכס
    מעבר לזה שאי אפשר להתלונן לרותם
    את התלונה שלי אני מנהל בפורום פומבי ומול היטמן, ולא סתם.

10. מורחקים
    אז סבבה אני לא אדבר פה על אלכהול אבל אתה שוכח משהו חשוב אי אפשר לשלוח הודעה פרטית לרותם אבל אפשר דרך האתר לבחור באפשרות צור קשר וזה יגיע אליו .

11. משתמש מנוסה
    טוב אז אני נועל נושא זה עד לתגובתו של רותם.

רותם יחזור בשבת ויענה לכם על התלונה.

בינתיים לא לפתוח נושאים מסוג זה מאחר וזה סתם יגרור ספאם...
    נעול.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

12. the bitch is back
    תקישבו במידה ומישהו יפרסם נושא של עוף ביין אדום לא ינעלו לו את הנושא~
    אבל במידה ומישהו מכין בלאדי מרי או מרגריטה או כל משקה אלכוהולי אחר~ רוב הסיכויים שכן.
    זה נועד כביכול "להגן" על הצעירים פה שוואלה לא צריכים לדעת מה זה~ >>
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. היכל התהילה
    דבר ראשון, המדינה הזו היא לא דמוקרטית עם חופש דת, ולכן אתה לא רואה תחבורת ציבורית בשבת, ורוב העסקים המורשים היום מחויבים להשיג תעודת כשרות. ככה שהנקודה מוצא שלך היא שגויה ביסודה. באותה נימה, גם הפורום הזה הוא לא דמוקרטי. רותם יכול לקום מחרתיים בבוקר, להחליט שאתה לא בא לו בטוב ולתת לך באן. באותה מידה הוא יכול לקבוע חוק שבו יפורסמו הודעות רק בין השעות 14:00-16:00.

אתה שואל למה אני רשמתי את הפתגם ההוא שבעתיד תרצו גם לשנות את מדיניות ההתבטאות הגזענית? כי זה מה שאתם עושים תמיד. האמת היא שאתה תצטרך כנראה לשאול את עצמך את השאלה הזו. אני לא זה שפותח טופיקים כל שני וחמישי ומנסה להפוך את הפורום לטובתי האישית. זה אתה והמיעוט הצעקני שעושים את זה. אני יודע שבמידה ואתן לכם אצבע בניגוד להוראות הנהוגות בפורום, תרצו גם יד, ואחר גם זרוע ולבסוף את כל הגוף. זה לא עובד ככה. יש חוקים והם מוחלטים. במידה ויהיה טעם לשנות משהו, גם זה יבוא לשולחן הדיונים.

דבר נוסף לגבי מושג 'מיעוט צעקני' - אתם לא מבינים דבר נורא קריטי והוא שככל שאתם צועקים יותר, מתלוננים יותר ומנסים יותר חזק לשנות את המערכת, אתם מביאים למצב שבו המערכת תהיה יותר אנטי כלפיכם. בצורה הזו אתם בעצם יוצרים לעצמיכם עוד מייסד שלא רוצה לקבל מסרים פרטיים מהקהילה שלו, עוד מנהל ראשי שמחלק באנים בלי הכרה ועוד פקח שרק רוצה את טובתיכם ואתם לא יודעים אפילו איך לרתום אותו לעזרתיכם. אין זה סוד שהפורום יתפקד מעולה גם עם פורום מתכונים כשרים וגם עם פורום מתכונים לא כשרים, זה לא הדיון פה. אבל הפורום מצד שני, ישנה את צורתו, יהפך למעיק ולמקור לכיעור בלתי נלאה במידה והמשתמשים לא ידעו מתי להפסיק להתלונן על שטויות.

את המקור למאמר אני אביא לך בהקדם האפשרי.

דבר נוסף שארצה לציין הוא שאני לא דתי, אני גם לא חובש כיפה ואני סולד מרוב החרידים. אבל בתור גולש פה אני יודע שיש רמה וסטדרנט מסוים שכולם חייבים לעמוד בהם. אני בתור גולש מסכים עם רוב הדברים שנעשים פה ובמידה וזה לא היה המצב - לא הייתי נשאר פה. אבל אני בתור יהודי חילוני אומר לך שהדעה האישית שלי היא כזו שגם אני לא הייתי רוצה לראות פה מתכונים לא כשרים. ואני יכול מתוקף תפקידי לעשות הרבה דברים (לסתום פיות, לשלוח אותך לחפש מתכונים לא כשרים בפורום אחר, לדרוש מכל ההנהלה לעמוד מאחוריי ולתת לי גיבוי) אבל אני לא מאמין בדברים האלה. מה שאני כן מאמין בו זה אלוהים, והידיעה הפשוטה הזו שבכל פעם שאגלוש לפורום פוקימונס אדע ששם אין פורנוגרפיה, אין שימוש בוטה במילים גזעניות ואין מתכונים לאוכל לא כשר.

לסיום, אני רוצה לשאול אותך שאלה ואני ממש אשמח אם תוכל למצוא את הזמן לענות לי עליה בפרטי. בבקשה !
    מה אתה חושב על הילד הקטן בפרסומת? ובמידה ואתה היית שם, מה אתה היית עושה? (ותענה לי בלי צנזורה)

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

14. מייסד האתר והפורום
    אתה יכול לאכול חזיר בגבינה ביום כיפור.. זה לא ממש מזיז לי.
    בפורום שלי אני קובע את החוקים והחלטתי לשים את החוק הזה.
    לא טוב לך? זה מה יש.

יום טוב

נ.ב
    ג'ונג'ון, אין קשר בין החוק אלכוהול לדת. אלא למוסר (מבחינתי). מה גם שאם תפרסם מתכון 'עוף ביין' אני אאשר את זה. כי יש דברים שאתה אמור להגדיל ראש ולהבין לבד מה אסור ומה מותר.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •