Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19
  1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל

שלב 1 - באטל 1

יוסי הופרש מהתחרות לאחר שהוא איחר בשליחת הקטע. גם שאר המתמודדים בבאטל שלוש לא הגישו קטעים ולכן הבאטל השלישי לא יתקיים ויהיה רק שלב גמר משולש, שני הזוכים ועוד אחד מגלגל ההצלה.
    הבאטל יערך עד 24.7.08 בשעה 13:00

נדב/נדובי ההגי
    יער סנוודא. אחד היערות הגדולים והמפורסמים ביותר בכל אזור הממלכות המינאיות. הרבה יותר מיער לוביקופ, ומכל היערות האחרים. אך מה יש בו, באותו יער גדול, שהופך אותו לכזה מפורסם? מדוע כל כך הרבה אנשים משמיעים קריאת התפעלות, רק למשמע שמו של היער? ובכן, מלבד גודלו, יער זה גם ידוע עקב הכמות העצומה של היצורים החיים בו. פרט לחיות האופיניות לכל יער, כגון ציפורים, שועלים, ארנבים וכדומה, יש גם ביער זה יצורים קסומים, מכל מני סוגים. ישנם גובלינים מחודדי אזניים, זעירים וזריזים, מגיעים בגובהם עד למתניים של אדם בגובה ממוצע. חלק מן הגובלינים הנם טובים וחברותיים, וחלקם ערמומיים ומרושעים. בנוסף, ביער שוכנים גם טרולים עצומי מימדים. פרט לגודלם העצום, המגיע לשלושה מטרים או אפילו יותר, הטרולים הם גם יצורים מאד שעירים, ואינם בעלי אינטיליגנציה גבוהה במיוחד. הם מסוגלים לאכול כל דבר, תלוי עד כמה הם רעבים; מארנבונים קטנים ועד בני אנוש. חוץ מן החיות, והיצורים הקסומים, ניתן לפגוש ביער סנוודא גם בני אדם. רוב בני האדם אשר תפגשו ביער, יהיו שודדי דרכים. מפניהם, יש להזהר. הם עלולים להעמיד פני אנשים טובים, כאילו לא יפגעו בכם לרעה, אך אם תפנו את גבכם לאחור, הם יתקפו אתכם ויגנבו מכם את כל רכושכם. שודדי הדרכים הנם אנשים מסוכנים ביותר. אולם, יש אנשים המספרים כי ביער סנוודא ניתן למצוא קמצוץ זעיר של אנשים טובים. אלה כמובן שמועות בלבד, אבל...כמו שאומרים, אין לדעת. מספרים כי אנשים אלו גרים בתוך מפקדה סודית, ממש תת-קרקעית. על פי מה שמספרים, אנשים אלו מתפקדים בתור חבורה, אשר נלחמת כנגד עמידן, מושל סנוודא הרשע, ושאר אנשי הממשל האכזריים. כינויה של החבורה הוא...צבא נודלס. שמעתם במקרה על חבורה כזאת? סביר להניח שלא. אחרי הכל, ישנם ספקות רבים האם חבורה כזאת אכן קיימת במציאות. אם יסתבר שחבורה זו באמת קיימת, אין ספק שזה יתן ליער סנוודא את תואר היער המופלא ביותר בכל העולם.
    ניקוד ממוצע:7.2

ניצן/ranma
    אני כרגע ביער הזה שאני לא יודעת מה שמו העצים גבוהים מאד וירוקים כל אחד בערך בגובה של חמש עשרה מטרים!,על האדמה יש פרחים מכל הצבעים,ממש יפה פה,ברקע שומעים קולות ציפורים,של חרקים כמו צרצרים ושומעים גם צפרדעים,כנראה שאני קרובה פה לאיזו ביצה,טעמתי את הפירות מאחד העצים והם פשוט מעדן שילוב של חמוץ ומתוק ביחד,כרגע אני מריחה פרח כחול ויפה וזה פשוט ריח גן עדן ששאי אפשר לתאר
    אבל הפרחים הצהובים לא מריחים טוב בכלל בערך כמו ביצה סרוחה.
    אני כרקגע רואה ציפור צהובה עם חזה אדום יושבת פה על עץ יש לה קול של משרוקית,לידה אני רואה עוד אחת יושבת על קן כנראה שהם זוג הורים.
    אני ממשיכה הלאה המקום הזה הוא הר,הבעיה שהוא תלול מאד אז אני ינסה להקיף אותו
    היי הינה הביצה אני רואה פה ממש הרבה צפרדעים יש פה אדומות וצהובות עם פסים שחורים כנראה הם רעילות ועל העץ פה אנ רואה קופים על העצים הם נורא חמודים הם עם פרווה חומה אפורה ופרצוף שחור והם אוכלים פירות על העץ
    ניקוד ממוצע:7
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    נדב
    התיאור היה טוב אבל הוא לא תיאר את התמונה! זה שלא תיארת את התמונה שנתתי מוריד נקודות.
    7/10

ניצן
    תיארת את התמונה יפה. העברת את התחושה. הייתי מחליף כמה מילים אבל יפה מאוד!
    8/10
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    נדב-
    בתור קטע מידע על היער זה ממש טוב, אבל מכיוון שאני מניח שעליכם היה לתאר את התמונה אז זה לא בדיוק מה שהיית אמור לעשות ממש.
    אבל אני ייתחשב במאמץ אז:
    8/10

ניצן-
    תיאור מאוד יפה, מה שהוסיף זה הגוף הראשון מה שהוסיף את דעות הכותב ואת מה שהוא רואה.
    אבל לפעמים השפה לא כל כך טובה ומשהו משתבש אבל עדיין מאוד יפה.
    8/10
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. משתמש מנוסה
    נדב,
    עוד הפעם סנוודא? XD
    מלבד הקטע של עמידן שמתחיל כבר להיות נדוש (כמה אפשר לצחוק על משהו שכל מה שנשאר מהפורום שלו זה משתמש וחצי?), אהבתי. תחלק לפסקאות, זה יותר נוח לקריאה.
    9/10.
    אגב, אני בספק אם זה מה שיתן ליער את התואר היער המופלא ביותר בכל העולם, אבל זה כבר לא קשור.

ניצן,
    דבר ראשון, השפה זו שפת דיבור...
    דבר שני!,.
    דבר שלישי, כותבים יפיפה.
    דבר רביעי, כרגע.
    דבר חמישי, אני אישית לא אוהב את התיאור מגוף ראשון הווה/עתיד. זה די מציק, לפחות לי.
    דבר שישי, חסרים סימני ניקוד והרבה.
    דבר שביעי, אני ולא אנ.
    דבר שמיני, אחרי פסיק עושים רווח.
    דבר תשיעי, איך אתה יכולה לדעת את הצבע של פרח שאת מריחה? oO

בקיצור, לא עברו על הקטע פעם אחת אפילו בשביל לבדוק שגיאות הקלדה, יש טעויות של סימני ניקוד, חסרים סימני ניקוד, הצורת כתיבה (גוף ראשון הווה/עתיד) לא נוחה לפחות לי, השפה קצת פחות ממוצאת והסיום קצת תקוע.
    סליחה על הביקורת הקוטלת, אבל אני לא אתפלא אם זה הקטע הראשון שלך.
    5.5/10.

אם זה לא היה בבאטל אז בגלל שזה קטע ראשון או מתחיל הייתי נותן 7/10. אבל לא זה המצב.
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>

5. מורחקים
    שם: איי שם מעבר לפרוטקציות.3>>>
    נדב:
    תיאור מעולה, אבל גררת את זה לסיפור פנטזיה, ולא תיראת את התמונה ואת הסביבה בכלל.
    נסחפת, וזה דיי הרס לי את הדעה הכללית.
    6.3&#092;10

ניצן:
    התיאור בסדר, חסרים סימני פיסוק, ואת עשית את זה מוזר בלי סימני קריאה וכאלה,כאילו את לא באמת מתרגשת. קצת שגיאות כתיב.
    7&#092;10

6. משתמש מנוסה
    נדב
    שמות גרועים וקשי הבנה, אלא אם הופכים את סדר האותיות ואז זו גם העלבה.
    סיפור בסדר, אבל לא קשור כמעט לתמונה ולמראה הפיזי שלה.
    4/10 (פחות חמש על השמות, פחות אחד שלא קשור לתמונה כמעט)

ניצן
    בעיית דיקדוק בכמה וכמה מקומות.
    "כרקגע" טעות הקלדה, הפגנת זילזול בתיאור.
    7/10 (פחות שתיים על הטעויות הרבות בדיקדוק, פחות אחת על חוסר תשומת הלב לבדיקה)
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

7. מורחקים
    נדב
    שכחת להכניס את ציחי וקיפא .
    על זה האלץ להוריד לך 9 נקודות .
    לא התייחסת מספיק על תיאור היער מבחוץ . כתבת רק מה שיש בתוכו . הקטע נראה כמו מיני סיפור פנטזיה, אהבתי
    9/10

ניצן
    קטע יפה אך לא הצלחתי לזרום איתו .
    איו פיסוק והרבה שגיאות הקלדה .
    6/10

8. היכל התהילה
    נדב - לא התחברתי לכל הקטע הזה של ערבוב דברים לא קשורים. כבר בשורה השנייה הפסקתי לקרוא. נקודה אחת.

ניצן - הרבה יותר מאיר עיניים, תמים, וכייפי, נכון יש כמה שגיאות אבל אני מאמין שזה נעשה בתום לב. 8 נקודות.

9. מורחקים
    נדב 9/10 יש הרבה תאור וידע

ניצן 7/10 יש שגיאות הקלדה וקצת סימני פיסוק.

10. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    בסדר הבנתי לגבי שגיאות,הקלדה מהירה מה לעשות?

מטאגרוס
    לגבי הפרחים
    איך לא?
    אני רואה פרח כחול ומריחה אותו מה לא ברור בזה?

And If You Don't Know, Now You Know

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ranma@Jul 23 2008, 09:56 PM
    בסדר הבנתי לגבי שגיאות,הקלדה מהירה מה לעשות?

מטאגרוס
    לגבי הפרחים
    איך לא?
    אני רואה פרח כחול ומריחה אותו מה לא ברור בזה?
    לקרוא את הקטע עוד הפעם. :mellow:
    זה מה שכולם עושים גם בשביל שגיאות איות ולשון. :mellow:
    בקשר לפרח, לא ממש הייחסתי לזה אבל זה הוצג בצורה מוזרה.
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>

12. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    נדב:
    באמת היה מיותר ליגרור ת&#39;סיפור לתמונה. התיאור היה מגניב ואהבתי הכל.
    השפה הייתה בסדר וסימני פיסוק יש בשפע D:
    9/10

ניצן:
    תעבדי על הניסוח וסימני הפיסוק. תיארת טוב מאוד ורואים שניסית להשקיע. אך זה לא מספיק.
    7/10

13. משתמש מנוסה
    נדב- 8/10
    אהבתי שהפכתה תמונה משעממת של עצים למשהו עם עלילה והרפתקאה. הורדתי לך 2 נקודות רק בגלל שלא תיארתה את התמונה...
    אהבתי את ההעצמה שנתתה לסתם יער גם.

ניצן-6/10
    התאורים טובים, אבל לדעתי לא מספיקים.
    גם לא אהבתי את התיאור שלך מגוף ראשון.
    לדעתי זה מתאים אולי לסיפור ילדים...

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

14. מורחקים
    אה ד"א שמתי לב שזה לא יער ><
    זה ג&#39;ונגל [ אל תתחילו איתי , יש הבדל ]

15. משתמש מנוסה
    הבאטל נסגר כשמישהו נוסף יצביע ויכריע.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •