פרק 1נכתב על ידי אלכס כלומר אני
פרק 1 (איך הכל התחיל)
יום בהיר אחד, הלך אלכס אל בן דודו דני, כדי שילמד להכין אותו חתימות. אלכס הגיע אל דני ותקתק בדלת. דני פתח לו, ואלכס ראה את נדב, חברם של דני ואלכס, יושב ליד המחשב של דני. ''נדב,'' שאל אלכס ''מה אתה עושה אצל דני?''
''בוקר טוב גם לך, אלכס.'' חייך נדב ''אני באתי להתארח אצל דני.''
שלושתם התישבו, ודני התחיל להסביר על הפוטושופ. נדב ואלכס לא הבינו כלום. כעבור שלוש שעות, עלתה אמא של נדב לחדרו של דני. ''נדב, חמוד,'' אמרה האם ''הגיע הזמן ללכת הביתה.''
נדב הלך, ודני ואלכס נשארו לבדם בבית. דני נכנס למשחקים ברשת, והם שיחקו ביחד. לסוף גם אלכס הלך הביתה. כשאלכס הגיע הביתה, הוא התחבר למסנג'ר. התקבלה הודעת מסנג'ר פתאומית. שולח ההודעה היה אדם בשם ולדימיר. ''שלום, אלכס.'' כתב ולדימיר ''חבר שלי, עידן, רוצה לדבר אתך. אני מצרף אותו לשיחה.''
באותו זמן, אלכס עוד לא הכיר את עידן אברמוביץ'. עידן הצטרף לשיחה. ''אלכס,'' כתב עידן ''דני בעולם הפורומים אומר עליך דברים מגעילים ודברים אישיים אודותיך, ונדב שונא אותך ומתפלל למותך. הצטרף אלי לממלכת עידן, ויחד נקבור אותם באדמה.''
אלכס הצטרף, ולאחר כמה ימים אלכס הזהיר את נדב ודני בקשר לעידן אברמוביץ', ובקשר לממלכה שלו, ממלכת עידן. אולם, זה כבר היה מאוחר מדי; ממלכת עידן וממלכת נדב יצאו למלחמה. באותו זמן, לא היה לאלכס זמן לעבור לממלכת עידן, לכן הוא ריגל בשביל ממלכת עידן. הוא אסף מידע; איפה יש נשק וכסף, ואיפה מתארגנים חברי ממלכת נדב. אבל מה שעידן לא ידע, היה שאלכס הוא למעשה סוכן כפול. הוא כאילו מרגל בשביל עידן, אבל בעצם מרגל בשביל נדב. נדב הבטיח לאלכס שברגע שיהיה אפשר, הוא יוכל לעבור לממלכת נדב. לא עברו שבועיים ונדב שלח לאלכס הודעה דרך קוד סודי. תוכן ההודעה היה: ''בוא לממלכת נדב, ואתה תעבור לממלכה שלנו.''
''עידן,'' אמר אלכס לעידן ''אני יוצא לרגל עוד אחרי ממלכת נדב.''
אלכס יצא. לא עברה שעה, ועידן גילה שאלכס היה סוכן כפול שחיכה להזדמנות כדי לעבור לנדב. ''מה?!'' זעם עידן ונתן אגרוף לשולחנו ''ככה אלכס מנסה לרמות אותי? אני לא אתן לו! אני אשלח צבא אל ממלכת נדב. אנחנו כבר נראה להם מה זה...''
כשנדב שמע את האזעקה המתריעה על בוא הצבא, הוא מינה את דני ואלכס להיות המפקדים. הם נילחמו עד אור הבוקר, ולבסוף ממלכת נדב ניצחה. אבל עידן לא היה מוכן לותר. הוא שכר לעצמו אנשים שייצרו בשבילו לוחם סופר חזק, כך שממלכת נדב לא תוכל אפילו לפגוע בו. אולם לממלכת נדב היה גם מרגל, שגילה להם את זה בזמן. ממלכת נדב תקפה בכל הכח, והשמידה את מה שהאנשים שעידן שכר ניסו לעשות. ולבסוף, אחרי כל הכסף שהשקיע עידן בזה, לא נישאר לו הרבה כסף. ''לעזאזל...'' חשב עידן בלבו ''אני מוכרח לעשות משהו, אחרת הם ירוששו אותי לחלוטין.''
''הקשיבו לי, חברי ממלכת נדב,'' אמר עידן במקרופון ''אני מכריז על הפסקת אש, עד שהכוחות שלי יתחזקו ויהיו מוכנים להתקפה הסופית.''
עידן ניסה ככל יכולתו להשיג כסף וכח, אבל לרוע מזלו, הוא לא הצליח להשיג הרבה. הוא השיג מרגל אחד, עשרים מטבעות זהב וחמישים נשקים. אולם עידן לא ויתר. הוא ניסה וניסה, בזמן שממלכת נדב השיגה שש מאות מטבעות זהב, חמישים מרגלים, שש מאות נשקים ומגן אחד למקום שבו הם נמצאים. אבל מה שנדב ניסה בכל יכולתו להסתיר, זה הפנטרסה; מפלצת אגדית שלא ניתנת להשמדה. יש רק דבר אחד שמשמיד אותה, וזהו וירוס מיוחד שנכחד מהעולם לפני שנים רבות. נדב תכנן כבר את המתקפה הסופית, עד שלפתע הגיע אליו דני. ''נדב, חדשות רעות!'' קרא דני ''עידן גילה על הפנטרסה. ויותר גרוע, הוא מצא טיפה קטנה מהוירוס הזה, והוא עכשיו מפתח אותה! לא יקח זמן רב ועידן ישמיד את הפנטרסה שלך! מוכרחים לעשות משהו!''
הפנטרסה של נדב עדין לא מונתה להתקפה, היא היתה רדומה. נדב התחיל לחשוב על תכנית יום ולילה, ולבסוף מצא את התכנית; ''איך לא חשבתי על זה קודם?''חשב נדב בלבו ''אני אשתמש בנשקים, בכסף ובמרגלים שהשגתי כדי לגנוב את הטיפה הזאת.''
אולם, שלושים מרגלים נתפסו והושלכו לצינוק של עידן, ואף אחד לא הצליח לגנוב את הטיפה. נדב לא ידע הטיפה כה מאובטחת. למזלו, עשרים מרגלים חזרו בשלום. נדב ידע שעליו לשחרר את המרגלים הכלואים. הוא ידוע איך עידן מתעלל במרגלים שנתפסים. לבסוף, דני ואלכס לא יכלו לחכות עד שהם עשו פיצוץ למשך עשרים דקות. ממלכת עידן היתה משותקת, ובזמן הזה הם יחררו את המרגלים שנתפסו. נדב שמח מאוד ותגמל אותם כהוגן על כך. הוא שילם לכל אחד חמישה מטבעות זהב.
בבקשה תגובות בונות.