המאובן מעופף הוא תוקף פיזי ולא מיוחד לכן focus blast לא יתאים וגם יש לזה אחוזי פגיעה נמוכים
קח את הוורגל הזה,
http://www.serebii.net/pokedex-bw/628.shtml
לפי דעתי הוא הציפור הכי טובה בדור הזה ם:
היכולת השניה שיכולה להיות לו אפשר להשתמש בה לטובה (למתקפות עם RECOIL או שמורידות סטאטים)
ואז אתה יכול לתת לו
SUPER POWER (הסטאטים לא יורדים)(אבן וקרח )
BRAVE BIRD(אין RECOIL)(סטאב)
ועוד שתי מתקפות
אפשר להוסיף
ROCK SLIDE (אבל הדיוק דיי נמוך ם(חשמל)
ועוד מתקפה ם:
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
לגבי המאובן, תלמד אותו Pluck
זה כמו wing attack, אבל בקרבות ווי-פי זה יכול להועיל הרבה יותר עם יש ליריב ברי
דבר שני, Brave Bird כן יוריד לו חיים. Flare Blitz מוריד לhihidaruma חיים (יש להם את אותה היכולת) אז אני לא רואה סיבה למה אצלו זה יהיה שונה...
לגבי Super Power אני לא בטוח.
לא בטוח שזה יעזור לי, לא כל הפוקמונים מחזיקים ברים בקרבות wi-fi, לרוב יש ליריבים פוקוס סאש, לפטאוברס, לייף אורב או חפצים שמחזקים מתקפות מהסוג שלהם, רק למעטים נותנים ברים, לפחות לפי מה שיצאתי לי לראות/להילחם.
והsopwerpower כדי יחליש את הציפור הזאת, יש להיהידארומה שלי סופר פאוור וזה מחליש את ההתקפה וההגנה שלו אחרי השימוש בזה.
הציפור אבן זה הכל או כלום יש לו התקפה שיכולה לחסל כל אחד אבל אם זה לא אפקטיבי או שהוא מפספס והלך עליו
היכולת זה פשוט עקב אכילס כמו היכולת של הגורילה של הדור השלישי
נראה לי שתוכל להשתמש בארודקטיל יש מישהו במכרה קרח שנותן לך כל יום מאובן אחר
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אילן?-
אני מעדיף שלא לקחת את אירודקטייל, כבר השתמשתי בו במשחקי הדור הרביעי ואני מעדיף לגוון.
כבר השגתי את כל המאובנים מהאיש במכרה ככה שאני יכול לקחת אותו, אבל אני לא רוצה אותו.
אילן ושובי דובי-
וזה לא בהכרח נכון,בקרבות wi-fi יש הרבה פוקמונים עם הגנות גבוהות שיכולים לשרוד מכה או 2 ממנו.
ואפשר גם לשרוף אותו שם ולגרום להתקפה הפיזית שלו להיחלש בחצי.
חוץ מזה שגם שיפרו במשחק הזה את היכולת sturdy שזה פשוט פוקוס סאש בתחפושת של יכולת.
ככה שבאופן כללי בקרבות wi-fi סביר להניח שיהיו ליריב הזדמנויות לשרוד, להשתמש במתקפות שפוגעות לפני היריב, להשתמש בפוקמונים מהירים יותר שיוכלו לפגוע בו קודם ועוד הרבה.
שובי דובי-
לשלי יש כבר טבע adamant, ככה שזה כבר מנוגד למה שכתבת כאן.
למרות שגם 319 נק' מהירות ברה 100 זה בסדר?
ומעופף זה לא חובה בקרבות wi-fi או משהו, זה יותר בחירה O:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)