כן זה ליאור, מה לעשות.
אני קיבלתי באן, יודעים למה? כי היטמן שאתם כל כך אוהבים יורד עלי מאז הסיפור עם אחותי ולפני 3 ימים הגיע לשפל חדש האפס העלוב הזה והחליט לקרוא לי אנטישמי בפרטי.
נמאס לי כבר ממנו באותו רגע אז קיללתי אותו, אבל לדעתי זה שהוא קרא לי אנטישם בלי הצדקה יותר גרוע מזה שאני אמרתי לו "בן ז!נה" וכל היוצא בזאת.
עכשיו בטח היטמן סיפר להנהלה אבל שכח לכתוב "קראתי לו אנטישם"
אז עכשיו אתם תסתמו ותקראו עד הסוף, מובן?!
היטמן ירד עלי עוד מאז שהתחיל הקטע עם אחותי, קרא לי פחדן בפרטי, קרט לי טיפש וכו'...
אני כל פעם הראיתי לו שמה שהוא אמר לי בדיוק מה שהוא.
אחרי זה הוא התחיל להשמיץ אותי בפורום ובפורום מנהלים, וכשהוא הכניס אותי לסיפור זו הייתה רק עוד דרך שלו להשמיץ מבלי שאוכל להתלונן כי הוא יתרץ ש"זה קומי".
אבל השפל שהוא הגיע אליו, לקרוא לי אנטישם?! אין לך בושה חתיכת לוזר בלי חיים?! ועוד כי כתבתי לך שהתירוצים שלך לגבי חוק הכשרות עלובים?
אז חזרתי במשתמש כפול, רק כדי לבדוק כמה זמן היטמן יצליח לעבוד על כולכם. כי הוא רמס אותי רק כי לא מצאתי חן בעיניו.
בטח עכשיו כולם יאמרו "אבל הוא פקח מעולה" "אתה מדבר שטויות" אבל חכו לרגע בו אתם תעמדו במקום בו אני עמדתי מול הפקח העלוב הזה ונראה אתכם ממשיכים לקרוא לו פקח מעולה.
ולא אכפת לי אם תנעלו. אני אפתח עוד משתמשים, עוד אימיילים, יחליף Ip עד שתסדרו את הבורג הרופף אצל הפקח "המהולל".
נ.ב.- ניר (נילסאק) אתה מלשן מסריח וספאמר, אם היית מבקש ממני לא לגלות לא הייתי מגלה ואתה יודע את זה טוב מאוד, חשבתי שכשגיליתי לך אז תהיה חבר ותשמור על זה בשקט. כנראה שכל מי שאפשר לבטוח בו עף מהפורום.