תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
תמונה:
שם בפורום: Dark killer
שם השחקן: ג'ק
אופי: אמיץ,חברותי,רגשן.
רקע: ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
בילדותו של ג'ק הוריו (לא הביולגים) התעללו בג'ק.
עד שג'ק הגיע לגיל 13 והחליט לברוח מהבית ולמצוא
את הוריו הביולגים.
ציוד:לא רושמים כאן כלום
פוקימונים: לא רושמים כאן כלום.
חברים:רוצים/לא רוצים. רוצים
פוקימון התחלתי:
טורצ'יק![]()
רון:
פוצ'יאנה משתמש מבכת חול וזה פוגע בזיגזגון. פצ'יאנה משתמש בדחיפה. "תת...תת..תשתמש גם בדחיפה קדימה" ניר אומר וכך קורה. השנים מתקדמים לעבר השני ופוגעים אחד בשני. פתאום המחילה יריבות בין פוצ'יאנה לזיגזגון והם לא מפסיקים להשתמש בדחיפה.
מה תעשה?
ג'ון:
"אני חושבת שלא... זאת משימה לאנשים מובחרים בלבד" היא אומר. נשמע רעש של פיצוץ בחוץ. אתם יוצאים ורואים ענן של עשן באמצע היער.
מה תעשה?
דניס:
אתה רץ, טריקו וסייטר מאחוריך. אתה מגיע ורואה ילד שנראה בערך בגילך יושב פצוע על האדמה. אתה רץ אליו ושואל אותו מה קרה. לפני שהוא מספיק לדבר אתה רואה זנב לבן עם שני "קוצים" כחולים יוצאים מן הקצה והוא נעלם בעשן. אתה מרים את הילד ולוקח אותו הרחק מן העשן ורואה קרן על יוצאת מן העשן כלפי מעלה.
מה תעשה?
ג'ק:
רשום, תגיב להתחלה.
בר:
אתה רואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום וזקן קצר. הוא אומר לך בקול חנוק "טריקו מה? בחירה מעולה!" ולאחר מכן הוא משתעל. הוא מביא לך את הפוקידע והפוכדור של טריקו ועוד 5 פוכדורים ריקים.
אתה בא לצאת מהמעבדה ואז נתקע בך מישהו.
מה תעשה?
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
ג'ק:
אתה נכנס ורואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום עם זקן קצר. הוא פונה אילך ואומר בקול חנוק "הו הקדמת ג'ק, יש לך מזל שבאת לפני כולם כי כך ישאר לך איזה פוקימון שתרצה. אני מבין שאתה רוצה טורצ'יק, בחירה מעולה!" הוא אומר ומשתעל. הפרופ' מביא לך פוקידע, את הפוכדור של טורצ'יק ועוד 5 פוכדורים ריקים. אתה פונה אל הדלת ובחוץ אתה רואה שחונה לימוזינה וממנה יוצאים 2 ילדים. "זוז מפה ילד! אנחנו הולכים לקבל את הפוקימונים הראשונים שלנו!" הם אמרו ודחפו אותך הצידה. הם נכנסו למעבדה. אתה רואה ילד אחר מכוסה בבוץ רץ ונופל.
מה תעשה??
רון:
פוצ'יאנה מסרב! הוא משתמש בדחיפה גם! הם מתנגשים אחד בשני עוד פעם ועוד..... שנייהם התעייפו. הם מתנשפים.זיגזגון צועק וגם פוצ'יאנה. שניהם ניהיו לבנים! זיגזגון מתחיל לגדול, והוא התפתח ללינון! פוצ'יאנה זוהר באור לבן, אבל זה נעלם! פוצ'יאנה ואתה לא מבינים מה קורה. "או...או...אולי הוא עוד לא מוכן" ניר אומר. אתה מתעניין. "נ...נר....נראה לי שאנחנו צריכים להפסיק את הקרב" הוא אומר.
מה תעשה?
ג'ון:
"זורוא" הוא אומר ורץ אחריך. "ג'ון זה מסוכן תחזור" השוטרת ג'ני צועקת אבל אתה ממשיך לרוץ.היא באה אחריך ואתם רוים עשן גדול באמצא היער. לפתע עוצר ממולכם מכונית שחורה וממנה יוצא"השוטרת ג'ני מה קרה?" הילד שואל. "אש!" היא אומרת בשימחה.
מה תעשה?
דניס:
אתה מתקרב ולפתע אתה רואהעל אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.
מה תעשה??
שחר:
"אתה צודק" עידן אמר. "צא זיגזגון!" הוא אומר וזורק את הפוכדור לשמיים. זיגזגון יוצא ומתחיל לבכות. פוצ'יאנה רץ אליו ו"נמרח" עליו. הם שניהם בוכים. "נראה לי שהם היו חברים ממש טובים" עידן אומר. "רגע! אולי אתה תתפוס את פוצ'יאנה וכך הם יוכלו להשאר ביחד??" אתה מסתכל על שניהם בוכים ומרחם עליהם.
מה תעשה??
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
FC:
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)