Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 13 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 191
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    סליחה שלא הגבתי אתמול פשוט לא הייתי כל היום בבית....
    רון:
    פוצ'יאנה לא נפגע מעיניים..... למרשטמפ היה בוץ בעיניים..... תתקן!

ג'ון:
    "זורואה? מעניין מאוד" היא אמרה והוציאה את הפוקידע הכללי של תחנת המשטרה. הפוקידע לא זיהה שום פוקימון.
    "מעניין למה זה לא מזהה אותו" היא אומרת. "בקשר לאש, הוא הבן אדם היחיד העולם שראה את ההתחרשות עם 3 הציפורים ולוגיה" היא מדברת כאילו היא מספרת סיפור מתח.
    מה תעשה עכשיו?

דניס:
    " מדקים! מדקיפ!" הוא אומר ועושה פרצוף דמוי עצוב. לפתע נשמע קול חזק, אתה, סייטר, מדקיפ וטריקו מסתובבים בבהלה ורואים ענן גדול של עשן בצה השני של היער.
    מה תעשה?
    "אוקי... אני יוכל לעזור לו במשהו אולי...?"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

2. היכל התהילה
    דניס:
    " מדקים! מדקיפ!" הוא אומר ועושה פרצוף דמוי עצוב. לפתע נשמע קול חזק, אתה, סייטר, מדקיפ וטריקו מסתובבים בבהלה ורואים ענן גדול של עשן בצה השני של היער.
    מה תעשה?
    ארוץ לראות ממה העשן הזה

3. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    תמונה:
    שם בפורום: Dark killer
    שם השחקן: ג'ק
    אופי: אמיץ,חברותי,רגשן.
    רקע: ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
    הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
    שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
    בילדותו של ג'ק הוריו (לא הביולגים) התעללו בג'ק.
    עד שג'ק הגיע לגיל 13 והחליט לברוח מהבית ולמצוא
    את הוריו הביולגים.
    ציוד:לא רושמים כאן כלום
    פוקימונים: לא רושמים כאן כלום.
    חברים:רוצים/לא רוצים. רוצים
    פוקימון התחלתי:
    טורצ'יק
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

4. משתמש מנוסה
    התחלה:
    אתם בדרך למעבדה של פרופסור בירץ'. אתם ממש מתרגשים כי אתם הולכים לקבל את הפוקימון הראשון שלכם
    אתם מסתכלים לשמיים ורואים משהו לבן שעליו יש כתם כחול והוא טס במהירות ונעלם בעננים.
    אתם מגיעים למעבדה של הפרופסור, מה תעשו?
    יש אישור מעידן להגיד להתחלה שמרו לי מקום
    אגיד לפרופסור : "שלום נעים להכיר אני בר אני מוכן לצאת למסע שלי אז כפוקימון הראשון אני מבקש טריקו כי לדעתי הוא הפוקימון הכי רציני וחזק".

5. bbuuuii
    שם: עידן
    רון:
    פוצ'יאנה משתמש מבכת חול וזה פוגע בזיגזגון. פצ'יאנה משתמש בדחיפה. "תת...תת..תשתמש גם בדחיפה קדימה" ניר אומר וכך קורה. השנים מתקדמים לעבר השני ופוגעים אחד בשני. פתאום המחילה יריבות בין פוצ'יאנה לזיגזגון והם לא מפסיקים להשתמש בדחיפה.
    מה תעשה?

ג'ון:
    "אני חושבת שלא... זאת משימה לאנשים מובחרים בלבד" היא אומר. נשמע רעש של פיצוץ בחוץ. אתם יוצאים ורואים ענן של עשן באמצע היער.
    מה תעשה?

דניס:
    אתה רץ, טריקו וסייטר מאחוריך. אתה מגיע ורואה ילד שנראה בערך בגילך יושב פצוע על האדמה. אתה רץ אליו ושואל אותו מה קרה. לפני שהוא מספיק לדבר אתה רואה זנב לבן עם שני "קוצים" כחולים יוצאים מן הקצה והוא נעלם בעשן. אתה מרים את הילד ולוקח אותו הרחק מן העשן ורואה קרן על יוצאת מן העשן כלפי מעלה.
    מה תעשה?

ג'ק:
    רשום, תגיב להתחלה.

בר:
    אתה רואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום וזקן קצר. הוא אומר לך בקול חנוק "טריקו מה? בחירה מעולה!" ולאחר מכן הוא משתעל. הוא מביא לך את הפוקידע והפוכדור של טריקו ועוד 5 פוכדורים ריקים.
    אתה בא לצאת מהמעבדה ואז נתקע בך מישהו.
    מה תעשה?

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    התחלה:
    אתם בדרך למעבדה של פרופסור בירץ'. אתם ממש מתרגשים כי אתם הולכים לקבל את הפוקימון הראשון שלכם
    אתם מסתכלים לשמיים ורואים משהו לבן שעליו יש כתם כחול והוא טס במהירות ונעלם בעננים.
    אתם מגיעים למעבדה של הפרופסור, מה תעשו?
    אני חושב בלב: "מעניין מה זה היה".
    אני נכנס למעבדה ואומר:
    "שלום פרופסור.
    באתי לקבל את טורצ'יק שלי."
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רון:
    פוצ'יאנה משתמש מבכת חול וזה פוגע בזיגזגון. פצ'יאנה משתמש בדחיפה. "תת...תת..תשתמש גם בדחיפה קדימה" ניר אומר וכך קורה. השנים מתקדמים לעבר השני ופוגעים אחד בשני. פתאום המחילה יריבות בין פוצ'יאנה לזיגזגון והם לא מפסיקים להשתמש בדחיפה.
    מה תעשה?
    אני יגיד לפוצ'יאנה:"תתחמק בדיוק שהוא בה אליך מכת חול ואז דחיפה בכול הכוח"אני צורח.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    רון:
    מה תעשה?

ג'ון:
    "אני חושבת שלא... זאת משימה לאנשים מובחרים בלבד" היא אומר. נשמע רעש של פיצוץ בחוץ. אתם יוצאים ורואים ענן של עשן באמצע היער.
    מה תעשה?

דניס:
    אתה רץ, טריקו וסייטר מאחוריך. אתה מגיע ורואה ילד שנראה בערך בגילך יושב פצוע על האדמה. אתה רץ אליו ושואל אותו מה קרה. לפני שהוא מספיק לדבר אתה רואה זנב לבן עם שני "קוצים" כחולים יוצאים מן הקצה והוא נעלם בעשן. אתה מרים את הילד ולוקח אותו הרחק מן העשן ורואה קרן על יוצאת מן העשן כלפי מעלה.
    מה תעשה?

ג'ק:
    רשום, תגיב להתחלה.

בר:
    אתה רואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום וזקן קצר. הוא אומר לך בקול חנוק "טריקו מה? בחירה מעולה!" ולאחר מכן הוא משתעל. הוא מביא לך את הפוקידע והפוכדור של טריקו ועוד 5 פוכדורים ריקים.
    אתה בא לצאת מהמעבדה ואז נתקע בך מישהו.
    מה תעשה?
    אני ירוץ לשם ישר ואצעק לזורואה "קדימה!!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

9. Retired
    שם: Ashar
    שחר:
    טורצ'יק מסתכל על עידן שבוכה ומקשיב למה שאתה אומר ופתאום הוא התחיל לזהור! הזוהר הפך להיות בצבע אדום והכל התרכז במקור של טורצ'יק ונעלם. "טורצ'י מה קרה לך?" עידן שואל בבהלה. שנייה אחרי ששאל מיליוני כדורי אש קטנים יצאו מהפה של טורצ'יק לעבר זיגזגון. "כל הכבוד טורצ'יק, אני חושב שזה גחלת" עידן אומר בשמחה. הגחלת פוגת בזיגזגון והוא עף אחורה. זיגזגון קם ומשתמש בדחיפה. "תחמוק ואז גחלתֱ!" עידן אומר בנחישות. זה מה שקורה וזיגזגון מתעלף. עידן זורק את הפוכדור על זיגזגון ותופס אותו!
    מה תעשה?

" כל הכבוד עידן אמרתי לך שאם אתה מאמי ןבמשהו אתה יכול! " אני קורא ומחייך לכיוון טורצ'יק ואומר לו גם " שיחקת אותה טורצי'ק כל הכבוד " אני מקתרב אליו ומלטף את ראשו.
    " עידן אולי כדי שתכיר א תזיגזגון החמוד ואז נמשיך בדרכנו " אני שואל אותו
    פרישה

10. היכל התהילה
    דניס:
    מה תעשה?
    אני מנסה להתקרב בזהירות כדי לראות במה מדובר

11. bbuuuii
    שם: עידן
    ג'ק:
    אתה נכנס ורואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום עם זקן קצר. הוא פונה אילך ואומר בקול חנוק "הו הקדמת ג'ק, יש לך מזל שבאת לפני כולם כי כך ישאר לך איזה פוקימון שתרצה. אני מבין שאתה רוצה טורצ'יק, בחירה מעולה!" הוא אומר ומשתעל. הפרופ' מביא לך פוקידע, את הפוכדור של טורצ'יק ועוד 5 פוכדורים ריקים. אתה פונה אל הדלת ובחוץ אתה רואה שחונה לימוזינה וממנה יוצאים 2 ילדים. "זוז מפה ילד! אנחנו הולכים לקבל את הפוקימונים הראשונים שלנו!" הם אמרו ודחפו אותך הצידה. הם נכנסו למעבדה. אתה רואה ילד אחר מכוסה בבוץ רץ ונופל.
    מה תעשה??

רון:
    פוצ'יאנה מסרב! הוא משתמש בדחיפה גם! הם מתנגשים אחד בשני עוד פעם ועוד..... שנייהם התעייפו. הם מתנשפים.זיגזגון צועק וגם פוצ'יאנה. שניהם ניהיו לבנים! זיגזגון מתחיל לגדול, והוא התפתח ללינון! פוצ'יאנה זוהר באור לבן, אבל זה נעלם! פוצ'יאנה ואתה לא מבינים מה קורה. "או...או...אולי הוא עוד לא מוכן" ניר אומר. אתה מתעניין. "נ...נר....נראה לי שאנחנו צריכים להפסיק את הקרב" הוא אומר.
    מה תעשה?

ג'ון:
    "זורוא" הוא אומר ורץ אחריך. "ג'ון זה מסוכן תחזור" השוטרת ג'ני צועקת אבל אתה ממשיך לרוץ.היא באה אחריך ואתם רוים עשן גדול באמצא היער. לפתע עוצר ממולכם מכונית שחורה וממנה יוצא "השוטרת ג'ני מה קרה?" הילד שואל. "אש!" היא אומרת בשימחה.
    מה תעשה?

דניס:
    אתה מתקרב ולפתע אתה רואה על אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.
    מה תעשה??

שחר:
    "אתה צודק" עידן אמר. "צא זיגזגון!" הוא אומר וזורק את הפוכדור לשמיים. זיגזגון יוצא ומתחיל לבכות. פוצ'יאנה רץ אליו ו"נמרח" עליו. הם שניהם בוכים. "נראה לי שהם היו חברים ממש טובים" עידן אומר. "רגע! אולי אתה תתפוס את פוצ'יאנה וכך הם יוכלו להשאר ביחד??" אתה מסתכל על שניהם בוכים ומרחם עליהם.
    מה תעשה??

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רון:
    פוצ'יאנה מסרב! הוא משתמש בדחיפה גם! הם מתנגשים אחד בשני עוד פעם ועוד..... שנייהם התעייפו. הם מתנשפים.זיגזגון צועק וגם פוצ'יאנה. שניהם ניהיו לבנים! זיגזגון מתחיל לגדול, והוא התפתח ללינון! פוצ'יאנה זוהר באור לבן, אבל זה נעלם! פוצ'יאנה ואתה לא מבינים מה קורה. "או...או...אולי הוא עוד לא מוכן" ניר אומר. אתה מתעניין. "נ...נר....נראה לי שאנחנו צריכים להפסיק את הקרב" הוא אומר.
    מה תעשה?
    אני אומר:"ניר צריך לגמור את הקרב לפני שיקרה משהו מוזר ומחר נעשה קרב חדש טוב?"אני אומר בקול רגוע.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אתה נכנס ורואה איש בעל חלוק לבן ושיער חום עם זקן קצר. הוא פונה אילך ואומר בקול חנוק "הו הקדמת ג'ק, יש לך מזל שבאת לפני כולם כי כך ישאר לך איזה פוקימון שתרצה. אני מבין שאתה רוצה טורצ'יק, בחירה מעולה!" הוא אומר ומשתעל. הפרופ' מביא לך פוקידע, את הפוכדור של טורצ'יק ועוד 5 פוכדורים ריקים. אתה פונה אל הדלת ובחוץ אתה רואה שחונה לימוזינה וממנה יוצאים 2 ילדים. "זוז מפה ילד! אנחנו הולכים לקבל את הפוקימונים הראשונים שלנו!" הם אמרו ודחפו אותך הצידה. הם נכנסו למעבדה. אתה רואה ילד אחר מכוסה בבוץ רץ ונופל.
    מה תעשה??

רון:
    מה תעשה?

ג'ון:
    "זורוא" הוא אומר ורץ אחריך. "ג'ון זה מסוכן תחזור" השוטרת ג'ני צועקת אבל אתה ממשיך לרוץ.היא באה אחריך ואתם רוים עשן גדול באמצא היער. לפתע עוצר ממולכם מכונית שחורה וממנה יוצא "השוטרת ג'ני מה קרה?" הילד שואל. "אש!" היא אומרת בשימחה.
    מה תעשה?

דניס:
    אתה מתקרב ולפתע אתה רואה על אופנוע בורח מהמקום. העשן מתחיל להתפזר ואתה רואה שאתה נמצא בקרחת יער לבד. "אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה לעמוד?" הילד שואל.
    מה תעשה??

שחר:
    "אתה צודק" עידן אמר. "צא זיגזגון!" הוא אומר וזורק את הפוכדור לשמיים. זיגזגון יוצא ומתחיל לבכות. פוצ'יאנה רץ אליו ו"נמרח" עליו. הם שניהם בוכים. "נראה לי שהם היו חברים ממש טובים" עידן אומר. "רגע! אולי אתה תתפוס את פוצ'יאנה וכך הם יוכלו להשאר ביחד??" אתה מסתכל על שניהם בוכים ומרחם עליהם.
    מה תעשה??
    "אתה אש???" אני אגיד לו "הרגע השוטרת סיפרה לי אליך... איזה פוקימונים חזקים יש לך?"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

14. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    מה תעשה??
    " אתה בסדר?" אני ישאל ויושיט לו יד.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

15. Retired
    שם: Ashar
    שחר:
    מה תעשה??

" אני אשמח! " אני מסתכל על פוצ'יאנה ונותן לו להחליט
    פרישה

עמוד 10 מתוך 13 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •