סיימתי את הליגה המחוזקת פעמיים כבר ואני מוכרח לציין שהמשחק לא עושה רושם של נגמר, הנה כמה דוגמאות:
1. בעיר של מכון התעופה יש מגדלור כזה באזור הדשא, אם נכנסים אליו ועולים לקומה האחרונה רואים את הג'ינג'י שבסוף הליגה המחוזקת, עומד ומצלצל בפעמון אומר לכם כמה דברים ואז הולך
2. פגשתי את היריב שלי דרך 5 לפני הגשר האדום, דיברתי איתו גם הוא אמר כמה מילים והלך
3.בעיר הכי ימנית על המפה, זאת שעל החוף ואפשר להיכנס אליה רק אחרי הליגה, יש בית עם מאמנת חזקה רצח, ניצחתי אותה מזמן וכל פעם שאני בא לראות מה המצב אצלה אני רואה שנוספים לשם עוד ועוד מאמני מכונים, כרגע נמצאים אצלה מאמנת מכון החשמל, הדרקון, התעופה והנורמאלי...
4.באותה עיר חוף יש בניין גדול בצד שמאל, נכנסים לשם ונלחמים נגד איזה חנון, ניצחתי אותו, ואחרי כמה זמן ניסיתי להילחם נגדו שוב, הוא נלחם נגדי ובסוף הקרב באה בחורה אחרת ונלחמה נגדי גם, אחרי זמן מסוים נכנסתי שוב לשם נלחמתי נגד שניהם ואז נכנסה סבתא ונלחמה נגדי גם, עושה רושם שצריכים לבוא עוד מאמנים בגלל שאחרי שניצחתי את הבחורה היא התיישבה ליד שולחן עם 6 מקומות ועכשיו גם הסבתא יושבת שם, כמו כן למאמן היה פוקימון אחד, לבחורה שניים וסבתא שלוש...
וגם אם מישהו יוכל להגיד לי מה קורה אחרי שמדברים עם כל החכמים האלה, פשוט עוד לא הלכתי לדבר איתם....