שלום לכולם
אתמול פרשתי מניהול הפורום, וזה בגלל כמה סיבות:
בגלל שיש לי לחץ בלימודים.
ובגלל שהפורום בקושי פעיל.
אני רוצה להגיד לכם משהו חושב, במשך החודשיים שנהלתי אף תחרות או פרויקט שעשיתי לא הצליח, משתמשים באו והלכו, אבל לא הייתה פה באמת עבודה, או רצון, הרגשתי שאני מבזבז את הזמן שלי בלהלחם על הפורום ועל משתמשים שבעצם אני עושה טעות, גליתי שאני לא יכול לדרוש ממשתמשים להיות בפורום, המשתמשים הם אלו שקובעים, אני רק יכול לעשות תחרויות או פרויקטים שאולי יעניינו כמה משתמשים.
אולי הסיבה העיקרית היא שהפורום היא לא פורום לעצלנים.
הוא לא דיבורים ואקטואליה שאפשר להספים בנודים חופשי
הוא לא פורום חידות ותחרויות שכל המשחקים שם דומים ואין כמעט מחשבה מקורית
הוא לא כמו פורום משוב ששם רק מתלוננים.
בפורום הזה צריך להשקיע בעבודות לחשוב מקורי ולא סתם להספים.
הפורום הזה הוא יהלום לא מלותש, שחשבתי אם לפרוש או לא אחרי שהבנתי שהשבוע מתחיל הלחץ עם 3 מבחנים וששבוע הבא יבוא עוד שלושה, עשיתי שיקול, האם להישאר פה ולהגיב תגובה ביום בקושי, או לפרוש, ואז ראיתי שאין לי בשביל מי להשיאר, כולם התקדמו, כולם פרשו לפורומים אחרים, לאנשים אין חשק או כוח או סובלנות, או כל מה שדרוש לעבוד.
מזה התאכזבתי, הפורום הזה נהיה מדבר, וזה הפורום שצריך הכי לפרוח, אני לא רואה סיבה שבפורום בקושי יהיו תגובות או עבודות, הכל זה בידיים שלכם, הכל זה עניין אם כיף לכם לעשות או לא, אם בא לכם לנסות או לא, אם יש לכם חשק להתאמן או לא.
אני פתחתי שני קורסים, בהתחלה באו הרבה, הראו את העבודות, אבל העצלנו הפילה אותם, כאשר עלינו רמה הם פרשו, כי הם התעצלו לקרוא מדריכים או להתאמן, וככה נשארתי עם שני משתמשים, הם הגיעו לרמה שאפשר להגיד כל הכבוד, לרמה שאני מאוד שמח שהם הגיעו עליה, אבל התאכזבתי שכל כך הרבה אנשים הפסידו את ההזדמנות, הזדמנות שחוזרת פעם בהרבה זמן שמשהו באמת סולבני לעשות כל כך הרבה מדריכים וללמד, תאמינו לי שגליתי כשרונות גדולים פה, כאלה שרק הוא צריכים דחיפה, כמו pokedor שהתחיל לעשות מוזאונים של פוקדורים ובעזרת הפרויקט של המשחק שעשיתי שלא הצליח הוא התחיל לעשות פייק וגילינו כישרון גדול, יש לי עוד רשימה מלאה, אבל אני לא רוצה לחפור לכם.
בתכלס הכל תלוי בכם, תאמינו לי שזה נראה קשה בהתחלה אבל כלל שעובדים קשה ככה מתקדמים ומצליחים, וזה ככה בכל תחום.
ככל שמהשחק שתכתבו יהיה יותר מקורי, ככה הוא יצליח יותר
ככל שתשקיעו בפורום ככה יעריכו אתכם פה יותר.
אני נחשב פה משתמש חדש, עדיין, אבל תיראו לאן הגעתי בכזו מהירות, וזה לא היה קשה, רק הראתי את הכישרון שלי, ואת מה שאני יודע לעשות, וגם אתם יכולים. אני מקווה שהפורום יפרח בעתיד, ושלא יעלם, אני מקווה שהשמתשמים שלמדתי בקרוסים שלי, המשתמשים שהסברתי להם פה דברים ימשיכו את מסורת הפורום, כי מנהלים יעלו וירדו, משתמשים ירשמו ויפרשו, אבל תמיד יהיה חייב להיות משתמש אחד שישמור על הלהבה דולקת אם זה בחורף ואם זה בקיץ.
שנה טובה לכולם, יום נעים.
ובקשה קטנה מהמנהלים: לא לנעול, אפילו שאין פה עבודה בנושא, אני רוצה שהמשתמשים יגבו בעניין, אולי יקחו יוזמה, אם יתחיל ספאם תנעלו.