אפשר בבקשה שישייה לא אכפת לי עם מי להתחיל רק שיהיה עם סטים בבקשה.
אפשר בבקשה שישייה לא אכפת לי עם מי להתחיל רק שיהיה עם סטים בבקשה.
תהיה ספציפי יותר.
יש פוקימון שאתה אוהב שאתה רוצה שיהיה בשישיה? כי זה הכי חשוב יותר מכל דבר אחר, המטרה להנות.
אתה רוצה שכל הHM יהיו בשישיה שלך, או רק אלה שבאמת צריכים אותם ברוב המשחק, או רק HM מסויימים?
יש סוגים מסוימים שאתה מעדיף?
אתה משחק בDS אמיתי או במחשב?
אתה יכול להחליף?
שישיה לאחרי או לפני הליגה? כלומר עם פוקימונים שלא בשינודקס?
אם אתה משחק במחשב, יש לך תוכנת עריכה דרכה תוכל להשיג פוקימונים אחרים?
תענה על אלה ואז נראה.
טוב הייתי רוצה שיהיה את המפותח ההוא של גיבל בשישייה שלי,הייתי רוצה שלא יהיה לי בhm flash וdefog,אני מעדיף את הסוגים רוח,מים,אדמה ודרקון,אני לא יכול להחליף כי אני משחק באימולטור אלא אם זה אפשרי להחליף מדיאס אמיתי למחשב שהפוקימונים יהיו משינודקס וכמו שאמרתי אין לי דרך להשיג פוקימונים אחרים דרך תוכנת עריכה ואני רוצה שישייה לאחרי הליגה,בקשר לתוכנת העריכה אם יש לך אתה יכול להביא לי הורדה אליה בבקשה אם אסור אז בפרטי.
לתוכנה קוראים EEDP. תחפש בגוגל אין לי כוח לחפש את זה עכשיו. היא מאפשרת לך לגרום לפוקימון להתפתח לכל פוקימון שאתה רוצה וככה להשיג איזה פוקימון שאתה רוצה.Originally posted by blazikan-chan@Jul 23 2008, 11:01 PM
טוב הייתי רוצה שיהיה את המפותח ההוא של גיבל בשישייה שלי,הייתי רוצה שלא יהיה לי בhm flash וdefog,אני מעדיף את הסוגים רוח,מים,אדמה ודרקון,אני לא יכול להחליף כי אני משחק באימולטור אלא אם זה אפשרי להחליף מדיאס אמיתי למחשב שהפוקימונים יהיו משינודקס וכמו שאמרתי אין לי דרך להשיג פוקימונים אחרים דרך תוכנת עריכה ואני רוצה שישייה לאחרי הליגה,בקשר לתוכנת העריכה אם יש לך אתה יכול להביא לי הורדה אליה בבקשה אם אסור אז בפרטי.
אגב פלאש זה כבר לא HM במשחקים האלה.
אני לא אתן סטים כי המשחקים האלה קלים למעבר בעזרת כל סט. אבל כן כתבתי הערות.
גיבל הוא אדמה ודרקון, זה אחד. לגיבל יש התקפה גבוהה ולכן תלמד אותו HM8. תשים לב ללמד אותו רק מתקפות פיזיות וככה לנצל אותו.
רוח-ללא ספק גנגר. הוא רוח/רעל. החיסרון-הוא לא יודע אף HM. תלמד אותו מתקפות מיוחדות, כמו כדור צל וTM36, 2 מתקפות מהסוגים שלו. 2 המתקפות האחרות לבחירתך, תזכור מתקפות פיזיות.
מים-אם אתה משחק בפנינה אז קח את ספיל שניתן להשיג רק אחרי הליגה (כי הוא לא בשינודקס). הוא מים/קרח. אם ביהלום אז את ווילרוד, הליויתן. גם אותו ניתן להשיג אחרי הליגה, אבל הוא רק סוג מים. עד אז, אם אתה מתחיל עם ההתחלתי של המים אז אתה מסודר, הוא אחלה פוקימון. אם אתה מתחיל איתו אז אין טעם לתפוס אותם. הוא מים/מתכת. אם לא אז כך את בויזל, כי יש לך כבר אדמה בשישיה.
את פוקימון המים שלך תלמד HM3 ו-7. לספיל ולפוצ'מה יש התקפה מיוחדת גבוהה אז תלמד אותם מתקפות מיוחדות. הבעיה היא HM7 זו מתקפה פיזית. לווילרד ההתקפה הפיזית והמיוחדת שוות. לבויזל התקפה הפיזית גבוהה יותר.
פוקימון מעופף-סטארלי הוא אחלה, למרות שנראה לי שגם מאקרו אבל לא ניסיתי אותו. HM 2 בשבילו כמובן. מתקפות פיזיות לשניהם.
שינקס-מקווה שרשמתי נכון.. פוקימון חשמל שאתה משיג בתחילת המשחק. תלמד אותו HM4. מתקפות פיזיות.
הרקרוס-אחלה פוקימון, עם התקפה מאוד גבוהה ומהיר מאוד. הוא חרק ולוחם והוא יכול ללמוד גם cut וגם HM6, למרות שבשביל העלילה צריך להשתמש בcut רק פעם אחת במשחק, השאר זה בשביל להשיג חפצים. גם מתקפות פיזיות.
זהו נראה לי.
טוב תודה רק איפה אני מוצא את הרקרוס?
הרקרוס טיפה בעייתי.Originally posted by blazikan-chan@Jul 24 2008, 11:23 AM
טוב תודה רק איפה אני מוצא את הרקרוס?
הוא נמצא על עצי הדבש והוא דיי נדיר.
אתה קודם כל צריך להשיג דבש, שמצוי ברחבי שינו, או ע"י קניה מהמוכר שהצלת אותו בהתחלת המשחק מ-2 חברי צוות גלקטיק בעיר עם הפרחים.
אחר כך, תדבר עם עץ זהוב כזה, שנקרא עץ דבש. זה ישאל אותך אם אתה רוצה לשים עליו דבש, תגיד כן.
אחרי 6-9 שעות יופיע פוקימון בעץ. הבעיה היא שזה יכול להיות גם פוקימונים אחרים ודיי נדיר למצוא את הרקרוס. פשוט צריך להמשיך כל פעם עד שהוא יוצא. עצה: תשמור לפני שאתה מדבר עם העץ. אם לא יוצא לך הרקרוס, תחזור לשמירה ותנסה שוב, עד שהוא ייצא לך. בדרך הזו גם תופסים איפום ומנצלקס, שזו הדרך היחידה לתפוס אותם יחד עם הרקרוס ועוד כמה פוקימונים במשחק הזה שהיא לא בהחלפה.
אם אחרי 24 שעות לא דיברת עם העץ, הפוקימון שהיה שם יעלם.
יש פוקימון אחר שהוא לא כל כך נדיר במקומו?
הוא לא ממש נדיר. אם אתה משחק במחשב אתה יכול בעזרת השעון של המחשב להעביר את הזמן ואז זה לא בעיה. תפסתי אותו בפעם השלישית שהשתמשתי בדבש.Originally posted by blazikan-chan@Jul 24 2008, 12:20 PM
יש פוקימון אחר שהוא לא כל כך נדיר במקומו?
יש את מצ'ופ שהוא רק לוחם.. אבל הבעיה היא שהוא רק לוחם ולא יודע הרבה מתקפות אחרות שמתאימות לו.
לוקריו יהיה מעולה, בתנאי שיש לך כוח לפתח את הקטן שלו בשמחה ובתנאי שלא התחלת עם ההתחלתי של המים, כי אז יהיה לך כפל סוגים.
אוקיי תודה אבל ראיתי שאצטרך להילחם במאמנים יש לך מושג באיזה רמה הם שאני לא אבוא לשם והם יקרעו לי ת'צורה?
הרמה הכי גבוהה שם ויש אותה אולי ל-2 מאמנים היא 34. שאתה מגיע לעיר הזו הפוקימונים שלך צריכים להיות ברמות האלה בשביל המכון.
אגב בקטע שבו רוב המאמנים נמצאים מתלווה אליך מישהו שכל הזמן ירפא את הפוקימונים שלך אז זו בכלל לא בעיה.
כן אני יודע אבל אם הייתי הולך לשם ברמות חלשות הם היו מנצחים אותי על בטוח אז הריפוי שלו לא היה שווה בגרוש,בכל מקרה תודה אפשר לנעול אפתח בנושא אחר על השישייה כולל הסטים כי זה כבר לא קשור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)