בגלל שפוזון פרש מניהול וכנראה מבית הספר לפייקים (לצערי)
אין מי שייתן לי ביקורת על הפייק
אשמח אם מישהו יבקר אותו..
וואי אחי יצא ממש טוב, אני אתן לך מה לשפר ובסוף ציון כללי.
ברגליים חסר צבע כהה, הם קצת יותר מידי בהירות (-0.5)
החלק הלבן בראש יצא קצת עקום אבל חוץ מזה הראש יצא ממש סוס (-0.25)
הפקסול עצמו של הגוף יצא מעולה חוץ מזה שהוא סימטרי, אצלך דווקא הצלחת לשלב את זה טוב עם הראש, אבל בד"כ כשעושים פייקים מכיוון שהם בזווית הגוף שלהם לא סימטרי (אתה הצלחת לשלב את זה דווקא טוב אז (-0.25))
העיגולים הבהירים שעשית בברכיים קצת יותר מידי גדולים... לאף אחד אין ברכיים כאלה גדולות, תקטין אותם קצת (-0.5)
תעשה קצת יותר הצללה כהה, ההצללה שלך צמודה לקצוות תרחיב אותה קצת, יותר כהה בפוקימון, זה לא יזיק אם עושים את זה במידה מסוימת. (-1)
עוד משהו שרציתי להגיד שזה באמת מאוד דומה לפיפלאפ, זה יפה מאוד, אבל אם תעשה לו התפתחות, אל תעשה אותה דומה לפרינפלאפ כי זה יראה סתם כמו צביעות... מקוריות אף פעם לא מזיקה!
התוצאה הסופית שלך היא: 7.5, זה מאוד טוב, אבל יש איפה לשפר, מקווה שתיקח לתשומת ליבך.
תודה על התגובות הוא באמת יצא טיפה דומה לפיפלאפ כשבניתי אותו הסתכלתי עליו כדי ליראות איך יוצרים פינגווין~
ההתפתחות שלו תהיה סוג אש והיא ממש לא דומה לפרינפלאפ או אמפוליאון אבל אולי יהיה דימיון כי שניהם פינגווינים~
Fake Boy
תודה על השיפורים אערוך אותו מאוחר יותר.
אם שמתם לב גם לא צבעתי קווי מתאר.. לא כל כך הבנתי איך..
וגם את ההצללה הכהה יותר מישהו מוכן להסביר לי?
להצללת קווי המתאר לא הייחסתי, כי אני משתמש בשיטה אחרת מpo Zon, ואני לא רוצה ליצור בלבול.
לגבי ההצללה הכהה...
אם אתה מקטין את ההצללה הבהירה בברכיים למשל, נשאר לך מלא מקום שצבוע בצבע הבסיס, כל מה שאתה צריך לעשות זה "לתפוס" את השטח הזה עם הגוון הכהה, ולא לעשות הצללה כהה רק צמוד לקווי המתאר שאז כמעט לא רואים אותה...
(אצלך מבחינים ורואים שיש גוון בהיר, תעשה את זה גם עם הגוון הכהה!)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)