ז'אנר:דרמה,ספורט

שנה:2005
ציון:6.9 imdb
אורך:118 דקות
שפה:אנגלית,ספרדית
במאי:דני קון
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 29/09/2005

דעה אישית-סרט שיצא לי לראות במקרה,בהחלט הבנתי כבר מההתחלה שזה הולך להיות סרט השובר את ליבם של האנשים,סרט המתאר את מסעו של סנטיאגו הרננדז צעיר לטיני-אמריקאי המנסה להגיע לקבוצות גדולות בעולם ובאירופה,סרט קצת עצוב ומרגש אני אישית מאוד התרגשתי מהמסע הקשה שהוא עבר עד שהוא הגיע באמת לטופ של הכדורגל,בהחלט סרט נהדר לכל חובבי הכדורגל בפרט,מאוד נהניתי מהסרט הנפלא הזה 9/10 בסולם שלי

תקציר:
סרט ראשון בטרילוגיה המתארת את מסעו של צעיר לטיני-אמריקאי בשם סנטיאגו. לגיבור המגיע מאזורי המצוקה של לוס אנג'לס יש חלום להיות כדורגלן מקצועני, אבל הוא יודע שהסיכויים שלו שואפים לאפס. עד שיום אחד בהשתלשלות אירועים נדירה הוא מוצא עצמו מועמד לקבוצת ניוקאסל יונייטד מהליגה האנגלית הבכירה. בתור שחקן הנחשב כאנדר דוג הוא מטפס במדרגות ההצלחה במהירות ואף לוקח חלק בליגת האלופות של אופ"א כשחקן מן השורה בקבוצת ריאל מדריד האגדית. לבסוף הוא זוכה להגשים חלומו של כל שחקן כדורגל מקצועי ומשתתף באירוע הספורט הגדול ביותר בעולם - המונדיאל. העלילה מתוכננת להשתרע על פני שלושה סרטים, כאשר זהו הראשון בסדרה. בסרט משתתפים שחקני כדורגל מהשורה הראשונה כגון דיוויד בקהאם, זינדין זידאן, ראול גונזלס ועוד.