Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. היכל התהילה
    דמיינו לעצמיכם את ההורים שלכם קופצים מדירה בקומה 3. אתם יכולים לדמיין מה יקרה כאשר הם יסיימו את הקפיצה? עכשיו שאלו את עצמיכם, בני כמה ההורים שלכם? 40? 50? 60? כמה באמת הם זזים, עושים ספורט או מתעמלים באופן קבוע?

למה אני שואל אתכם את כל זה?

כי מסתבר שטום קרוז, 48, עדיין בועט, נושך ועושה פעלולים. השחקן ההוליוודי מצלם בימים אלה את הסרט 'משימה בלתי אפשרית 4' והוא מתעקש לעשות את כל הפעלולים בסרט, בלי להטוטנים, בלי ממלאי מקום ובלי גרפיקה ממוחשבת. מסתבר שאנחנו (לפחות אני) יכולים ללמוד הרבה מהשחקן הזה.

וזו הכתבה ממאקו:
    נו, הרי לכם גבר שאי אפשר שלא להעריך. בגיל 48 טום קרוז לא רק נראה ככה, אלא שהוא עדיין מתעקש לעשות את כל הפעלולים שלו בעצמו. והוא גם נראה ככה. סתם, רצינו להזכיר את העניין הזה שוב. בתמונה, ובכן, קרוז קשישא (אלק, נראה יותר טוב מאיתנו) מקפץ מהקומה השלישית אל עבר משאית נוסעת במסגרת צילומי "משימה בלתי אפשרית 4", ששמה המלא הוא כנראה "מב"א 4: להיראות כמו טום קרוז".

2. מייסד האתר והפורום
    סחטיין על טום קרוז , בדיוק היום אמא שלי ראתה תסרט 'כמו יום ולילה' בכיכובו.. ראיתי את הסרט לפני זמן מה ואני בספק אם הוא עשה שם את הפעלולים.
    אבל מה שכן , שחקן מעולה.

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    פשוט תותח.
    מה שמזכיר לי ,תראו את ז'אן קלוד ואן דאם ,הבן אדם בן 60 ועדיין לא מת ויש לו גוף וסיבולת של נמר.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •