Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מנכ"ל לשעבר.
    מדריך למשחק תפקידים בסגנון פנטזיה:

תוכן עניינים:
    O זאנרים נוספים למשחקים אלו
    O הרעיונות המרכזיים בכל המשחקים
    O רעיונות למשחקים!~בלעדי!
    O המצאת שמות ומקורן~בלעדי!
    O מבנה המשחק
    O אסתטיקה ותמונות
    O המשכים במשחק

ז'אנרים נוספים שניתן לצרף למשחקים אלו:

אקשן-שילוב של משחק אקשן עם פנטזיה ייתן קרבות מיוחדים שתוכלו לנהל בקלילות
    רומנטיקה-במסעות המפרכים של השחקן בעולמות המשונים אין כמו איזה שותפ/ה שילך איתו תמיד
    פעולה-קרבות,מרדפים,וכל מה שנחשב לפעולה ירתק את שחקייניכם למשחק
    על טבעי-כוחות,אירועים על טבעיים משתלבים טוב מאוד בעולם הפנטזיה והם תמיד פה,רק שיחד עם הז'אנר הזה המשחק יהיה הכי קשור לפנטזיה

רעיונות מרכזיים בכל המשחקים:

הרעיון המרכזי במשחק פנטזיה הוא סוג של מסע,מסע ארוך שבדרך פוגשים כל מניי אנשים ומתמודדים עם סכנות.

רעיונות למשחקים:

בגלל שיש לי כמה משחקים אני אתן לכם רעיונות למשחקים כי אני לא אפתח עוד משחק להרבה זמן
    הרשימה:
    מסע בגלקסיה,מסע של מדינה דמיונית בימי הביניים שהשחקן צריך לחצות את כל הארץ,משחק מבוסס נרניה,משחק בו השחקן הוא אביר/לוחם שצריך להילחם כדיי לשחרר את ממלכתו ולהרוג את המלך של הממלכה השנייה,משחק עתידני אשר מגלמים חייזר וצריך לכבוש כוכבים
    נראה לי שזה מספיק רעיונות לא?XD

המצאת שמות ומקורן:
    אני תמיד חושב על משהו מקורי,שנשמע חוצני כזה
    נגיד ניקח את המילה ביפנית אני שביפנית זה וואטאשי ווא(Whatashi Wa)
    ונעוות אותה קצת,ואטשיווארים ככה קיבלנו שם לעם.
    אפשר גם לקחת יצורים שקיימים ופשוט להוסיף להם שם תואר.
    נגיד ניקח את היצורים הקסומים שדונים,ונגיד יש במשחק מקום שנקרא ההרים הכחולים,מחברים ביחד ומקבלים את שדוני ההרים הכחולים.

מבנה המשחק:
    עלילה~העלילה צריכה לתאר את כל המתרחש באזור המשחק,את העבר וגם קצת ממה שקורה לשחקנים לפני המשחק עצמו
    מידע~המידע צריך להכיל את כל הפרטי הקטנים והגדולים כגון שמות ערים,מפה,נשקים,כלי רכב,אנשים חשובים,קהילות למיניהן וכד'
    טופס הרשמה~טופס ההרשמה צריך להכיל את הפרטים ולעצלנים שבינינו הבאתי טופס בסיסי:
    שם:
    שם במשחק:
    רקע:
    אופי:
    מראה:
    רומאנס(לא חייב):
    וגם תופס לשותף כי אני נחמד^^":
    שם השותפ/ה:
    אופי:
    מראה:

הרשומים~הגבילו את מס' הרשומים,בין חמישה לעשרה יספיק

אסטתיקה ותמונות:
    נסו לחפש תמונות שיתאימו למשחק,לא חסרים תרים טובים עם תמונות של אנימות לא מוכרות עם תמונות שיתאימו לכל משחק
    האסתיטיקה-האסתטיקה מאוד חשובה אל תבלגנו יותר מדיי
    תמונות גדולות שימו בקישור,קטעי שאתם מוסיפים בהערה שימו בצבע אדום/הדגשה/הטיה
    השתמשו בהרבה צבעים בשביל כל נושא נגיד הקדמה בירוק,עלילה בכחול מידע באדום וכו'

ההמשכים במשחק:
    ההמשכים במשחק אמורים להיות מלאים בפנטזיה,לפעמים השה"מ(שליט מבוך=מנהל משחק)שוכח שזה משחק פנטזיה
    הכניסו פנטזיה כמעט לכל המשך,אפילו אם זה פרט קטן

© כל הזכיות שמורות לי,יוסי(SnorlaxKun) ©

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    רשמת את מבנה המשחק בצורה שנראית מאוד לא טובה, הרי המידע מסכם את כללל המשחק, למה בכלל לרשום את זה?
    תרשום טיפים, מקורות של תמונות, הסבר אמיתי ולא "מידע", תרשום[אני אומר בקיצור]: "שימו תמונות, כוכבים,גזעים,נשקים,חלליות,דמויות מיוחדות שניתן לפגוש וכו'"
    ככה שאני הייתי מוותר על הטופס ומוציא אותו לחלוטין, כל אחד יכול לעשות כל טופס שירצה, בהתאם למשחק אותו הוא ייפתח.
    הז'אנרים שאפשר לצרף...אפשר כמעט כל דבר...דווקא משחק המערב הפרוע לא כי ברגע שזה פנטזיה זה כבר לא מערב פרוע, אבל נגיד משחק חיים אפשר...והרוב

תשמע לא יפרטת יותר מדי, כל הכבוד על הכוונה...נחמד, את זה אשאיר להיטמן.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Aviv@Jul 29 2008, 01:35 AM
    רשמת את מבנה המשחק בצורה שנראית מאוד לא טובה, הרי המידע מסכם את כללל המשחק, למה בכלל לרשום את זה?
    תרשום טיפים, מקורות של תמונות, הסבר אמיתי ולא "מידע", תרשום[אני אומר בקיצור]: "שימו תמונות, כוכבים,גזעים,נשקים,חלליות,דמויות מיוחדות שניתן לפגוש וכו'"
    ככה שאני הייתי מוותר על הטופס ומוציא אותו לחלוטין, כל אחד יכול לעשות כל טופס שירצה, בהתאם למשחק אותו הוא ייפתח.
    הז'אנרים שאפשר לצרף...אפשר כמעט כל דבר...דווקא משחק המערב הפרוע לא כי ברגע שזה פנטזיה זה כבר לא מערב פרוע, אבל נגיד משחק חיים אפשר...והרוב

תשמע לא יפרטת יותר מדי, כל הכבוד על הכוונה...נחמד, את זה אשאיר להיטמן.
    תודה~

4. היכל התהילה
    אתחיל עם דברים פחות טובים ואחר כך אמשיך לדברים יותר טובים.

- הצבע, הייתי משנה את הצבע, זה בהיר מדי וקשה לקרוא.
    - יש לך שגיאות כתיב, מצאתי 4- תרים במקום אתרים, שחקייניכם במקום השחקנים שלכם, אסטתיקה במקום אסתטיקה, זכיות במקום זכויות.
    - אתה לא מפרט, אתה רושם במדריך - "תביאו רעיונות ותביאו תמונות".
    אתה יכול להביא מספר טיפים משלך לניהול, מספר תמונות פנטזיה, דוגמאות למשחקים כאלה בפורום שלנו.

- המדריך מפרט באופן די טוב את המבנה של המדריך.
    - אהבתי את הרעיון של המצאת השמות.
    - הכוונה היא די טובה ורואים שיש פה פונציאל להעמדת מדריך טוב.

אז אם תשפר את השגיאות, תשנה את הצבע, תשים תמונות וטיפים לדוגמא ותעשה קטגוריית "משחקים לדוגמא בפורום" אכניס את המדריך לאוסף המדריכים שלנו. בהצלחה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •