Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 52 מתוך 52
  1. משתמש מנוסה

לוקאס
    קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית שלך ורואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
    מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך !

שחר
    אתה סוגר את הבית ויוצא לכיוון בית הספר , בדרכך לתחנת האוטובוס עוצרת מכונית שחורה , החלון שלה נפתח
    ואיש עם חליפה שחורה שואל "שלום ילדון , תוכל להגיד לי אולי מתי מסתיים יום הלימודים בבתי הספר היום ?"
    שואל האיש ואתה נזכר שהלימודים מסתיימים בשעה 13:00 , אתה רואה את האוטובוס מרחוק וחייב להספיק
    לעצור אותו .

אדם
    קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים החוצה יחד עם ניב ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית של ניב יחד איתו "ניראה לי שהם רוצים אותך בוא נגביר את המהירות !" ניב אומר ואתה רואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
    מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך ! "קדימה !" ניב צועק ומרים אותך בחוזקה

^חתימה שלי^
    UknowName

2. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי UknowName צפה בהודעה

שחר
    אתה סוגר את הבית ויוצא לכיוון בית הספר , בדרכך לתחנת האוטובוס עוצרת מכונית שחורה , החלון שלה נפתח
    ואיש עם חליפה שחורה שואל "שלום ילדון , תוכל להגיד לי אולי מתי מסתיים יום הלימודים בבתי הספר היום ?"
    שואל האיש ואתה נזכר שהלימודים מסתיימים בשעה 13:00 , אתה רואה את האוטובוס מרחוק וחייב להספיק
    לעצור אותו .

וואי מזה ביאסת לי עם זה קשור למייפל סטורי

----------------------------------------

" בשעה אחד בצהריי םאדוני " ולפני שהוא מספיק להודות לי אני רץ במהירות לתחנת האוטובוס להספיק להגיע לתחנה
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    שם במשחק : ג'יסון טיסיס
    כינוי בפורום :warmachine
    רקע :ג'יסון הוא תלמיד מצויין עוד מימיו בבית ספר יסודי. בתלמיד חרוץ ושאפתן אבל לפעמים טיפה תחרותי מידי בנוגע לדברים מסויימים . ג'יסון אף פעם לא אהב כוח הוא דיי שנא אנשים כוחניים. ג'יסון תמיד אהב יצורים אגדתיים כמו : דרקון ,פניקס או דינוזאורים אבל אהשתעמם לו בחדר וחשב שאולי הוא יתחיל לצייר לעצמו חיות שרק הוא ידע מה כל אחת מהן עוש למשל דרקון קטן עם כנפיים ושש רגליים או עקביש לבן עם זוג רגליים וכנפיים עליהם אבל שלו , הפניקס הוא כחול עם מין קרניים מאחורי הראש וסוג של מגן על הכנפיים . אבל את השנה הזאת ג'יסון התחיל אחרת הוא היה ממש עצבני ולא ידע למה אולי זה קשור לכוחות שלו? ...
    כוח שנוא :אש
    חיה אהובה : הפיניקס הכחול (אין תמונה )
    כוח : X
    נשק : X
    ציוד : X
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית שלך ורואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
    מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך !
    "אאוץ'" 'אני מחפש קיצור דרך שמכונית לא תוכל לעבור דרכו'

5. משתמש מנוסה
    אגיב לכם יותר מאוחר כניראה שאערוך את ההודעה הזאת .
    שי וכל אלה שראו את הלוגו החדש ,
    כעיקרון זה משחק פנטזיה , אך רציתי גם להמחיש את המתקפות שלכם ע"י אנימציות ולכן הכנתי בעצמי
    אנימציות בדמויות של מייפל סטורי , אם אתם נגד זה שלחו לי ה"פ .

^חתימה שלי^
    UknowName

6. משתמש מנוסה
    אלינה
    "כן כמובן" הוא אומר ושם את ידו על המותן שלך , ועם ידו השנייה מצביע על המבנה השמאלי
    "זה הבניין של כיתות י' , הכיתה שלנו במעלה המדרגות , משמאל .
    אבל , למה שתרצי ללכת לכיתה שיש שם מורה שמדברת לעצמה ? מורה מחליפה
    שלא יודעת ללמד כ"כ ולא אכפת לה מי נכנס ומי לא" הוא אומר וניראה שגם הוא בדרכו החוצה .
    בידיוק אז עוברת התלמידה שניראית עצבנית "עד שהכנתי שיעורי בית.." היא אומרת וגם יוצאת מפתח בית הספר

[COLOR="[/COLOR]
    "איזו טיפשות " אני אומרת לעצמי ,מה קשור שיעורי בית עכשיו .
    אני שמה את התיק במקום הישיבה שלי ,מורידה את הז'קט ,
    וחושבת לעצמי בעננים מה קורה במקומות אחרים..
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    קצת נסער ולחוץ מהמבט של האנשים האלה , אתה מנסה להידחס בין הילדים שיוצאים החוצה יחד עם ניב ומצליח להסיח את דעתם של האנשים עם החליפה השחורה , אתה רץ לכיוון הבית של ניב יחד איתו "ניראה לי שהם רוצים אותך בוא נגביר את המהירות !" ניב אומר ואתה רואה שהם רצים אחריך , אתה נתקע בעמוד ונופל .
    מסתובב אחורה ורואה שהם נכנסו למכונית , הם בעקבותך ! "קדימה !" ניב צועק ומרים אותך בחוזקה
    "ניב רוץ מהר אני אחריך" אצעק
    "רוץ! רוץ! אל תסתכל אחורה!" אצעק לניב בזמן שאני ארת
    'אם אני ירוץ לבית של ניב הם בטוח יבואו אחרינו ויפגעו בו,אני חייב לפחות להציל אותו' אחשוב ואעצור במקום ואסתכל על האנשים בחליפות השחורות

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •