Daemon Tools Pack.
1. מזה Deamon Tools ומה השימוש שלו?
2. הסבר על הגרסאות
3. הורדות והסברים.
-------------------------------------------------
1. ה"Daemon Tools" הינו תוכנה אשר שבעזרת ניתן להפעיל באופן אוטומטי משחקים השאר באים כקובץ ששמו "ISO" ( ניתן לקבלו כ"Setup" שזו עוד דרך לפתוח התקנה אבל זה טיפה יותר מסובך.
התוכנה הזאת גורמת ליצירת כונן חדש וירטואלי שהוא פותח כמו שאתם מכניסים משחק למחשב דרך דיסק נפתח כונן , אז אותו דבר עושה התוכנה בלי הרבה בעיות ( יש הגבלה מסוימת של פתיחות כונן ולפעמים זה גם גורם לתקיעות במחשב )
מה שעושה את התוכנה היא גורמת לקובץ לעבור תהליך מסוים ובספו של דבר מעבירה אותו להתקנה ידנית.
השימוש העקרי שלו הוא הפעלת משחקים כאשר אתם מורידים אותם "פרוצים" למחשב ( הערה - דרך תוכנה זאת לא ניתן להתקין משחקים של קונסולות. ) ובתוכנה להפעיל אותם כהפעלה EXE ידנית שבא תוכלו לבחור את המיקום שאתם רוצים את המשחק , מאפיינים ועוד.
2. ישנם כמה גרסאות לDaemon Tools , יש גרסאות שלא עובדות לWindows 7 ולכן לWIN 7 יש גרסא אחרת.
אני אביא לכאן שלושה גרסאות בעיניי השימושיות ביותר:
א. Daemon Tools Lite - זוהי גרסא בסיסית ביותר שיוכלה לפתוח עד 4 כוננים ( זאת אומרת ארבעה משחקים שונים ) ומסומנת בסמל כחול עם ברק ( היא אינה מוגבלת ).
ב. Daemon Tools Standard - זוהי גרסא דיי חדשה והיא עובדת לWIN 7 והיא יכולה לפתוח עד 16 כוננים אך בלי כוננים חדשים של HD , הוא יופיע בסמל כתום עם ברק ( זוהי תוכנה מוגבלת לכן אחרי 20 יום צריך לשים קראק או סיריאל מתאים )
ג. Daemon Tools Advanced - הגרסא החדשה ביותר והמומלצת היותר , היא "המשך" של הגרסא הקודמת שבא ניצן לפתוח עד 32 כוננים ועוד 2 כוננים מיוחדים נוספים שכוליים גם כונני HD! |(הוא יופיע בסמל כתום עם ברק זוהי תוכנה מוגבלת לכן אחרי 20 יום צריך לשים קראק או סיריאל מתאים )
3. הורדות , הגענו לשלב של ההורדות וההסברים.
הגרסאות מוצגות בפניכם :
אני החלטתי לעלות את שלושתם לאותה תיקייה ואתם פשוט תבחרו את בחירתכם :
הקובץ שוקל כ-26MB ( כל אחד בערך 9MB )
1. F2H - כאן
( אם יהיו בקשות לאתרים אחרים אני אביא )
קרדיט לי על המדריך.