אוקיי ,אני חושב שכרגע, אני במצב הטוב ביותר להעביר משוב .
אני ארצה להעביר משוב על צוות ההנהלה.ויש היגידו ישר "אויש נו באמת" אבל זו דעתי .
מנהל פורום דיבורים ואקטואליה -
כמו שזכור לי ,כשהוא התקבל הוא הבטיח להצמיח את תחום האקטואליה בפורום והוא לא מתפקד בתפקיד זה ,חוץ מנושאי ספאם ,אין בפורום כלום ,ולכן אני רוצה שאבי יטפל בזה ,כי זה לא ראוי .
מנהל פורום פוקימון כללי -
אדם ,כל הכבוד לך על הניסיון שלך לנסות להגדיל את הפורום ,זה פורום לא קשה לניהול ,מי כמוני יודע ,אך בכל מקרה יש לך עוד הרבה עבודה על חידונים ודברים כאלה ,תתחיל לחשוב בקטן ואז תתחיל טורנירים ענקיים .
מנהל פורום משחקים -
stm ,לדעתי המנהל הכי טוב שהיה איי פעם בפורום .אין לי הערות .
מנהל פורום אנימה ,מנגה ומצויירים -
ליאור החל את דרכו לא מזמן ,והוא ישר התחיל עם התחלה מצוינת שנגררת להמשך עוד יותר מבטיח.
אני מרוצה מתפקודו ,כל הכבוד על הבחירה .
מנהל פורום ספרות -
אדם אם אני לא טועה ,מנהל מצוין ,אך פרויקטים שלו כמו "מגיב מגניב " ו"חידון הסיפורים הגדול" נשארים תקועים במקום ולא זזים .חבל.
מנהל פורום ספורט -
איתי ,המנהל את פורום ספורט בצורה מצוינת ,עד עכשיו ,אני לא זוכר מנהל פורום ספורט יותר טוב ממה שאיתי מנהל אותו.
מנהל פורום ירוק -
לדעתי צריך להוסיף יותר חידונים ומשחקים ,רק חדשות כל הזמן לא יעשה את הפורום לגדול ונצפה.
עוד לא בחנתי את המנהלים החדשים ,אז בהצלחה להם.
הנהלה גבוהה -שימו לב שהיו כתובים פה דברים טובים ,התבררו לי כמה דברים ולכן עכשיו אני יודע שכל ההנהלה הגבוהה שונאת אותי על מעשים שחצי פורום עושה!
אינאעל ראבק! כל סיקור שני בפורום טלוויזיה וקולנוע מועתק ואתם באים אלי?!
כל מי שכתבתי עליו פה דברים טובים ,התברר לי שניסה להדיח אותי ,יום יום מהפורום ,כאילו אני איזה זר .
הפורום הזה זה הגטו ,ושואה זה מה שאתם עושים פה.
מסקנות ותוספות
1.יש בפורום כמה משתמשים שחושבים שהם אלוהים פה והם יעשו מה שהם רוצים ,דרוש טיפול דחוף במשתמשים אלה.
2.פורום דיבורים ואקטואליה -כבר לא אקטואלי.
3.מה עם האתר של אנימה ומנגה ?!
4.לדעתי ,כדי להחזיר את הפורום למה שהיה פעם ,ולהתחיל את השנה כמו שצריך ,צריך להחזיר את רומה ,מור ,ליאור וכל מי שעף על מנת שהפורום הזה יהפוך להיות שוב "פורום פוקימון הישראלי".