פורסם במקור על ידי SysTem נכנסתי קוראים לי Shahariko אוקי,עכשיו תלחצץ על map ולך לכוכב האדום,האפשרות הכי תחתונה, ותלחץ,ופתאום תגיע לאיזה מקום ואז תגיד לי פה שהגעת,כדי שאני יבוא.
בוקר טוב אנשים ממצב?
פורסם במקור על ידי GeneralAdam בוקר טוב אנשים ממצב? בסדר,מנסה לשכנע עוד אנשים לשחק AQW,כי אני רוצה לחזור לשגרה של המשחק.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak בסדר,מנסה לשכנע עוד אנשים לשחק AQW,כי אני רוצה לחזור לשגרה של המשחק. חחח איזה ישן אתה יודע איזה חזק הייתי שם (אני חושב XD)
פורסם במקור על ידי GeneralAdam חחח איזה ישן אתה יודע איזה חזק הייתי שם (אני חושב XD) ישן? נראה לי אתה מדבר על AQ זה מתחדש,וזה בכלל לא ישן. היום הם חוגגים יום הולדת!. ותראה תמונה,זה נראה לי מהדור החדש של החדש. האיש שם זה אני.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak אוקי,עכשיו תלחצץ על map ולך לכוכב האדום,האפשרות הכי תחתונה, ותלחץ,ופתאום תגיע לאיזה מקום ואז תגיד לי פה שהגעת,כדי שאני יבוא. איזה כוכב אדום יש שניים?
פרישה
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak ישן? נראה לי אתה מדבר על AQ זה מתחדש,וזה בכלל לא ישן. היום הם חוגגים יום הולדת!. ותראה תמונה,זה נראה לי מהדור החדש של החדש. האיש שם זה אני. אני יודע זה כל שבוע מתחדש במשהו אחר והתכוונתי ששיחקתי בזה ממזמן לפני שנתיים ככה
פורסם במקור על ידי SysTem איזה כוכב אדום יש שניים? שחור,טעות שלי.
איזה נו"ד יבש
אני יודע...
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak שחור,טעות שלי. טוב אני בא לאיזה לבוא? לDeath , Lair או Keep?
פורסם במקור על ידי SysTem טוב אני בא לאיזה לבוא? לDeath , Lair או Keep? לDeath
לאיפה נעלמת
פורסם במקור על ידי SysTem לאיפה נעלמת הלכתי לבטלון,עכשיו אני מנסהל הזמין אותך,בכל מקרה אם זה לא מצליח אני ילך למקום אחר.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak הלכתי לבטלון,עכשיו אני מנסהל הזמין אותך,בכל מקרה אם זה לא מצליח אני ילך למקום אחר. זה רושם שזה מלא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום