Kaka D: יש זוכה
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak AQW,אני ממש אוהב אותו,לאחר הפסקה של חודשיים אני חוזר,ומביא איתי חברים. היום אני עולה לרמה 22,איזה כיף. ניר ,בטרופל זה נתקע...
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי StarForce אדם! מניינים? חחח הכל טוב אחי ממצב? מבואס,נמאס לי מהנקרומנסר. אני רוצה את נילאסק! והפסדתי חח לא נורא פעם אחרת
עמית זכית תענה בה"פ
פורסם במקור על ידי Spamer Girl ניר ,בטרופל זה נתקע... אני אומר טרופלא... תנסי טוויג. ניצן,מזל טוב,רק יש לי שאלה,מי זאת ניצן? מה השם משתמש שלה?
כל הזמן עמית משנה כינוי ותמונה חחח
פורסם במקור על ידי GeneralAdam כל הזמן עמית משנה כינוי ותמונה חחח כמעט כמוני אני אומר טרופלא... תנסי טוויג. ניצן,מזל טוב,רק יש לי שאלה,מי זאת ניצן? מה השם משתמש שלה? 0.0
פורסם במקור על ידי KAKA כמעט כמוני 0.0 הוא אפילו יותר ממך
פורסם במקור על ידי kaka 0.0 הבנת?,ישאלו מי זאת ניצן ויגידו קקה.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak הבנת?,ישאלו מי זאת ניצן ויגידו קקה. חחח זה לא נראה/נשמע טוב
פורסם במקור על ידי GeneralAdam חחח זה לא נראה/נשמע טוב אני יודע.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak הבנת?,ישאלו מי זאת ניצן ויגידו קקה. D: פורסם במקור על ידי GeneralAdam הוא אפילו יותר ממך נההה... אין מישהו ששינה יותר ממני חחח
וואו,את צוחקת מזה? הזוי
פורסם במקור על ידי KAKA D: נההה... אין מישהו ששינה יותר ממני חחח חחחח אולי בואי נגיד שהוא משנה הרבה פעמים
אתה לא מבי ןשניצן היא אלוהית? :o
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום