שבוע טוב לכם אין לי שום כוונה להתערב במה שהיה בין אלכס לדודי אבל לא יכול להיות שכל שבוע יהיה פה ריב בפורום משוב עם משתמשים והנהלה מה שכואב לי זה שמשתמשים רגילים רואים את זה ורואים אייך יש ריבים בפורום וזה נותן להם הרגשה שהם לא רוצים להיות חלק מפורום שיש הרבה בעיות במשוב ותמיכה אם מתלוננים על אלכס אז אחר כך הוא מגיב כמה תגובות ונועל אם מתלוננים על מישהו אחר אז כל הפורום ומשתמשים שלא קשורים לנושא חייבים להגיב ולהתערב הרבה משתמשים קראו את התגובות ובתור אחד וותיק פה שאני מכיר גם את אלכס גם את רותם גם את ניצן גם את יוסי עוד משנת 2008 אף פעם זה לא היה ככה שכמעט בכל שבוע יש פה ריבים בפורום משוב תריבו בהודעה פרטית אתם לא צריכים לעשות מהומה ושמשתמשים יראו את זה ולא ירצו להכנס לכאן יותר מה זה המילים האלה אלכס שאתה עלית לניהול ראשי אז הפורום הפך לגאטו או לדודי שאתה היית פקח הפורום ירד מהרמה שלו חבריה משתמשים פה רואים את זה ואחר כך לא ירצו להכנס לכאן בגלל האווירה תדברו על זה בפייסבוק בהודעות פרטיות באיסקיו מסנגר לא יודע מה .
ואני מציע שתחזירו כבר את הדבר הזה שאסור למשתמשים להגיב במשוב כמעט כל מי שפותח במשוב חייבים להגיד גם לי זה קרה וזה מעצבן למה משתמשים צריכים להתערב בין מה שהיה בזמנו בין היטמן לארויין או מה שהיה היום בין אלכס לדודי לבין יוסי תגידו לי .
סתם משתמשים רואים את כל הנושא הזה והאווירה פה לא נעימה להם תתחשבו בהם פורום משוב זה לא פורום שמיועד לריבים.