אין לפתוח תלונות במשוב נעול.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אם מסתכלים על איך דברים התגלגלו, יש כאלה שיגידו שזה דבר טוב שאלכס פה ויש כאלה שיגידו שזה דבר רע.
זה נכון שאלכס אחראי באופן חלקי על הורדת יוסי, ניצן, דודי, עומר, ועושה רושם שהוא המקור לבעיה.
אבל מצד שני, גם בתקופת הניהול של יוסי, ניצן, אלירן ועומר היו כאלה שקראו לתקופה ההיא - התקופה החשוכה ביותר של הפורום.
ככה שאני, בתור אחד שהיה לכל אורך ההיסטוריה בפורום, יכול להגיד דבר אחד והוא - כל אחד רואה את הצד שלו כצודק ולא מעכל שיש גם אמת בצד השני.
עוד שנה יגיעו חדשים ויגידו גם דברים רעים על ניהול של האתר ואז יקפוץ איזה מנהל שכיהן פה ויגיד - בתקופה שלי (של אוקטובר 2010) היה נהדר. ככה הדברים פועלים.
ותמיד תראו פה אנשים כמו פלאפי (וסליחה שאני מצביע עלייך, אתה פשוט היית הכי בולט והכי לא קשור לוויכוח) שינסו להתסיס את הפורום, לשפוך מלח על הפצעים ולנסות לעשות מהפכה על חשבון אחרים. מהפכה שלאו דווקא תהפוך את הפורום הזה למשהו יותר טוב.
אז בבקשה, אם יש לכם דברים שאתם רוצים לפתור מול דודי או מול אלכס, תהיו בוגרים ותדברו על זה כמו שצריך, גבר מול גבר, ותפתרו את זה. פה זה לא המקום ולא הזמן.
איך שדודי משקר לכם ומפיל הכל על אלכס במקום להגיד להם תאמת שאני כבר יותר משבוע אומר לו שהוא לא עושה כלום בפורום. והוא ממשיך לא לעשות כלום.
פשוט משקר לכם בפנים בשביל שאלכס ייצא רע.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)