Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    יש לי אפשרות להתחיל משחק חדש עם מה שפתחתי במשחק הקודם?

איך אני פותח את כל התלבושות וכל הדברים האחרים במשחק ואיך אני נלחם בכל שחקן ובtag Duel 10 פעמים?

2. משתמש מנוסה
    1.יש לך אפשרות כזו ,אבל אתה לא תוכל לשמור .אם אתה משחק ב Desmume תעביר את זה לאיזה תיקייה אחרת וזה יחשיב אותך כחדש.
    2.לא הבנתי מה השאלה,תוכל להסביר?
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אתה יכול להשתמש בקודים בשביל כל זה

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Spamer Girl צפה בהודעה
    1.יש לך אפשרות כזו ,אבל אתה לא תוכל לשמור .אם אתה משחק ב Desmume תעביר את זה לאיזה תיקייה אחרת וזה יחשיב אותך כחדש.
    2.לא הבנתי מה השאלה,תוכל להסביר?
    1.סורי שכחתי לומר שאני משחק בדיאס אמיתי

2.נכון שיש כל מיני תלבושות ויריבים וכו'' שאפשר לפתוח במשחק על ידי פעולות מסויימות אז אני רוצה לדעת איזו פעולה צריך לעשות במשחק כדי לפתוח אותם ואני בעיקר רוצה כרגע לדעת מה אני צריך לעשות כדי לקבל את התלבושת של יוסי.

3.ועוד משהו כשאת אומרת שיש לי אפשרות כזו את מתכוונת שיש לי אפשרות להתחיל משחק חדש עם כל מה שכבר פתחתי למרות שאני מתחיל משחק חדש?

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי lugia rules צפה בהודעה
    1.סורי שכחתי לומר שאני משחק בדיאס אמיתי

2.נכון שיש כל מיני תלבושות ויריבים וכו'' שאפשר לפתוח במשחק על ידי פעולות מסויימות אז אני רוצה לדעת איזו פעולה צריך לעשות במשחק כדי לפתוח אותם ואני בעיקר רוצה כרגע לדעת מה אני צריך לעשות כדי לקבל את התלבושת של יוסי.

3.ועוד משהו כשאת אומרת שיש לי אפשרות כזו את מתכוונת שיש לי אפשרות להתחיל משחק חדש עם כל מה שכבר פתחתי למרות שאני מתחיל משחק חדש?
    1.טוב .
    2.את התלבושת של יוסי אני לא חושבת שאפשר לקבל ..אבל כל מקרה ,יש לפעמים מתנות כאלה ואפשר לקבל,אני לא מכירה דרך אחרת ב2009.
    3.שוב לא הבנתי >< אבל אתה יכול לפתוח משחק חדש .אבל זה לא מומלץ כי תה לא תוכל לשמור ואני לא מבינה בדי אס,מצטערת.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    http://www.gamefaqs.com/ds/955057-yu...tor-world/faqs כול שאלה ותשובה כאן.
    http://www.gamefaqs.com/ds/955057-yu...rld/faqs/56234 דברים סודיים כמו איפה ואיך להשיג דיסקים\תלבושות.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר אספיון צפה בהודעה
    http://www.gamefaqs.com/ds/955057-yu...tor-world/faqs כול שאלה ותשובה כאן.
    http://www.gamefaqs.com/ds/955057-yu...rld/faqs/56234 דברים סודיים כמו איפה ואיך להשיג דיסקים\תלבושות.
    טוב תודה רבה אבל רגע מה עם העניין של ההתחלת משחק מחדש עם כל הדברים ששאלתי קודם?

8. משתמש מנוסה
    תעשה "גיים ניו" [משחק חדש]ותלחץ אישור תחכה מספר שניות וכמו שעשית שהתחלת במשחק

9. משתמש מנוסה
    תעשה "גיים ניו" [משחק חדש]ותלחץ אישור תחכה מספר שניות וכמו שעשית שהתחלת במשחק
    לא הבנתי. לחכות למה? ומה כמו שעשיתי בשחק הקודם זה הפעם הראשונה שאני משחק בשחק הזה עוד לא סיימתי אותו אפילו

10. משתמש מנוסה
    התחלת אותו נכון?
    נכון שאתה נכנס לתפריט הכי ראשון עוד לפני אליפות העולם והסיפור אתה יורד למטה לניו גיים ולוחץ על כפתור ההתחל[Start]מחכה מספר שניות,בוחר ארץ,עיר,מין,תיאור ומשחק ברור?

11. משתמש מנוסה
    התחלת אותו נכון?
    נכון שאתה נכנס לתפריט הכי ראשון עוד לפני אליפות העולם והסיפור אתה יורד למטה לניו גיים ולוחץ על כפתור ההתחל[Start]מחכה מספר שניות,בוחר ארץ,עיר,מין,תיאור ומשחק ברור?
    אוקי הבנתי תודה ודבר אחרון בנושא הזה איפה במשחק אני נלחם במישהו כמה פעמים שאני רוצה? למה היה כתוב באיזה מקום שקראתי בו על המשחק שכדי לקבל למשל את התלבושת של ג'ק אני צריך לנצח אותו בטורבו קרב 10 פעמים ואני לא יודע איפה אני עושה את זה. וגם קראתי במה שאתה הבאת לי פה שכדי להשיג את הדיסק של לונה אני צריך לנצח אותה ואת האח שלה 10 פעמים בקרב כפול אבל באיזה מקום במשחק אני עושה את זה?

12. משתמש מנוסה
    אתה יכול לעשות רק אחרי שאתה מסיים את אליפות העולם "גביע הגורל" נגד ג'ק בניצחון כמובן ואז יש לך יד חופשית לעשות כרצונך

13. משתמש מנוסה
    אתה יכול לעשות רק אחרי שאתה מסיים את אליפות העולם "גביע הגורל" נגד ג'ק בניצחון כמובן ואז יש לך יד חופשית לעשות כרצונך
    אחלה תודה רבה על כל העזרה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •