איכס בחורות מגעילות, סיליקון, חברה...ממש בא לי לפרוש, מבחינת זה שזוהי לא הקיהלה של פעם...גם פעם, הייתי עם חן וסאי בהנהלה, עכשיו אני פה לבד ואני לא מרגיש כיף
איכס בחורות מגעילות, סיליקון, חברה...ממש בא לי לפרוש, מבחינת זה שזוהי לא הקיהלה של פעם...גם פעם, הייתי עם חן וסאי בהנהלה, עכשיו אני פה לבד ואני לא מרגיש כיף
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אז מה אתה רוצה?עוד אחד שיעלה לאדמין?Originally posted by Aviv@Jul 25 2008, 11:40 PM
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
נחמד מאוד החתימה.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ישD:Originally posted by Lior_C@Jul 25 2008, 11:43 PM
נחמד מאוד החתימה.
איך הניק?שמתי עליו מברשת כמו ששמת בחתימה של סאן שאיוי אימץ...
וגם ככה מאחורה באוברלי בלבן...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני פשוט מרגיש לבד...פעם סאי וחן היו מתחרמנים בנוד, היה צחוקים, היה כיף חיים, חן עשה תמדריך שלו לסיום סילבר ואני עזרתי לו קצת, הצלחנו בעיקר בעזרת הפירסום שלי, להביא את 90% מהפורום לשחק בסילבר\גולד\קריסטל, היו מעל 10 אנשים!!!
משתמשים הגיבו, היה עניינים, רותם ואילון היו יותר פעילים, כולם רצו לבדוק מה חדש בפורום ולא סתם הגיבו בנוד והלכו...
אביב
הבעיה שסאי חורש על פוקיבלוק וחן בבאן...Originally posted by Aviv@Jul 25 2008, 11:45 PM
אני פשוט מרגיש לבד...פעם סאי וחן היו מתחרמנים בנוד, היה צחוקים, היה כיף חיים, חן עשה תמדריך שלו לסיום סילבר ואני עזרתי לו קצת, הצלחנו בעיקר בעזרת הפירסום שלי, להביא את 90% מהפורום לשחק בסילבר\גולד\קריסטל, היו מעל 10 אנשים!!!
משתמשים הגיבו, היה עניינים, רותם ואילון היו יותר פעילים, כולם רצו לבדוק מה חדש בפורום ולא סתם הגיבו בנוד והלכו...
אבל אם תרצה אני מוכן לעזור לך להחיות ת'פורום...
אני לא משוויץ אבל בקצת חשיבה המוח שלי יכול להביא רעיונות מקוריים ומושכים מאוד...
וצריך עוד משתמשים ופירסום...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
פשוט היה כל כך כיף...אתה רואה? באים אנשים כמו טרינר ואמרים לא כיף לי, מה כיף לי להישאר עם דברים כאלו? אני רוצה לראות את הפורום תוסס, אנשים צוחקים ונהנים, פרויקטים נפתחים וכו'
אביב
אתה יודע מה צריך?איזה גלובאל אחד או אדמין עם כריזמה...Originally posted by Aviv@Jul 25 2008, 11:53 PM
פשוט היה כל כך כיף...אתה רואה? באים אנשים כמו טרינר ואמרים לא כיף לי, מה כיף לי להישאר עם דברים כאלו? אני רוצה לראות את הפורום תוסס, אנשים צוחקים ונהנים, פרויקטים נפתחים וכו'
שיעורר ת'פורום ויחיה אותו
אבל הבעיה היא שחוץ ממך לאף אחד לא מגיע התפקיד הזה...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אבל אני תקוע איפהשהו ואני צריך לשלם 10K מסוס כדי לצאת משםOriginally posted by Aviv@Jul 25 2008, 09:53 PM
נו באמת הגעת לזומבים, עזוב אני אומר לך פרוש מהמשחק, אתה מכיר את אביב שיש לו חבר עם מאות מיליונים, עם דמות רמה 140, שפרש, בכל מקרה, בטח שלי מגיע ם: אבל פשוט חן אני וסאי...היה כזה שילוב
אביב
אני מתאר לעצמי><'Originally posted by Aviv@Jul 26 2008, 12:15 AM
נו באמת הגעת לזומבים, עזוב אני אומר לך פרוש מהמשחק, אתה מכיר את אביב שיש לו חבר עם מאות מיליונים, עם דמות רמה 140, שפרש, בכל מקרה, בטח שלי מגיע ם: אבל פשוט חן אני וסאי...היה כזה שילוב
וצריך למצוא מישהו כזה אביב...
תן לי לחשוב בלילה אני בא עם לפחות שלושה פרוקייטים...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אז שימו אותי מנהל ראשי. אני יכול לעשות הרבה שינוי, אני חושב.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ליאור שמעת משו אז קפצתXDOriginally posted by Lior_C@Jul 26 2008, 12:24 AM
אז שימו אותי מנהל ראשי. אני יכול לעשות הרבה שינוי, אני חושב.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)