מתכון להכנת עוגת שוקולד קלה להכנה, מהירה וטעימה לשבת.
משך ההכנה: 40 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים לצורך הכנת המתכון:
סוכר
קמח תופח
שוקולית
4 ביצים
שמן
שמנת מתוקה
שוקולד מריר (100 גרם)
אופן ההכנה:
- לערבב בקערה: כוס סוכר, כוס קמח תופח, כוס שוקולית,
- לערבב ולהקציף בקערה אחרת: 4 ביצים שלמות, כוס שמן, חצי כוס שמנת מתוקה, להוסיף את הקערה הראשונה לשניה בתנועות עטיפה או בהקצפה ולשפוך לתבנית ח"פ בינונית משומנת.
- לאפות בחום בנוני 170 מעלות צלזיוס למשך כ-35 דקות.
- במיקרוגל, להמיס אחד שוקולד מריר והחצי השני של השמנת המתוקה כ-דקה וחצי בחום נמוך.
- לערבב לקרם חלק ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
בתיאבון!
-----------------
קרדיט לקוקיז.