המחשה:ספוילר
מצרכים:
טורטייה
בשר בקר טחון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כורכום
כמון
פלפל
מרק עוף
בצל דק דק
אפשר גם להכין בצק תירס במקום טורטייה למרות ששניהם טעימים
--------------------
הכנה:
ראשית שמים את הבצל,למי שלא יודע כמה לשים אז זה לפי טעם אפשר לשים חצי בצל וגם ללא בצל בכלל
לוקחים את הבשר ושמים ב מחבת
לאחר חצי דקה או עד שזה חם
מוסיפים תבלינים לפי טעם וריח
ומבשלים באש קטנה עד שזה מוכן
ועכשיו להכנת הטורטייה
לוקחים טורטייה ועושים אותה,בצורת u,שמים בתנור או בטוסטר אובן
עד שהוא נהייה נוקשה מחכים עד שזה יתקרר ומוסיפים את הבשר,לאחר מכן מומלץ להוסיף ירקות כמו בצל חסה עגבניות ועוד.............
כמובן מתכון שלי,וזה יוצא ממש טעים
מיכוון שצריך 300 מילים אני יכתוב על הטאקו:
הטאקו הומצא עוד בתחילת המאה עשרים,הטאקו הפופולארי ביותר הוא טאקו פגז ב -1949. אלה נמכרו על ידי מסעדות של רשתות מזון מהיר. אפילו לא בכיוון המקסיקני מסעדות מזון מהיר מכרו טאקו.
---------------
קרדיט לפורום אחר