התפעת הקורנפלקס
~ אין תמונה ~
מצרכים-
250 גרם שוקולד(אפשר גם לבן)
-50 גרם חמאה
-5 כוסות קורנפלקס רגיל(ללא תוספת סוכר)
אופן ההכנה
1.שוברים לקוביות את השוקולד
2.לוקחים סיר בינוני ושופכים אליו מים רותחים בערך עד החצי...,בתוך הסיר הגדול שמים סיר יותר קטן.(חשוב לא לשיפ אש גבוהה על ההתחלה,לפעול בעדינות ובזהירות)
3.לאחר זה,שמים את החמאה עד שהיא נמסה ורק אז את השוקולד,מערבבים עד שהשוקולד מתחיל להנמס.
4.תוך כדי המסת השוקולד שופכים את הקורנפלקס ומתחילים לערבב עד שלא רואים את הקורנפלקס הצהוב.
5.לוקחים את ההקורנפלקס המצופה ושמים בניירות הגשה(כמו של כדורי שוקולד) ושמים במקרר עד שמתקשה!
בתאבון!
שידרוגים:
-אפשר להוסיף גם אגוזי מלך חצויים
-אפשר להחליף את הקורנפלקס הרגיל ב"עוגי".
קריט לאתר בישולים