אלכס בגלל שזה נושא רשמי מותר לוOriginally posted by Fusion Catiteen@Aug 26 2008, 12:17 AM
קיבוצניק,אני מתאר לעצמי שאתה יודע שאסור דאבל פוסט או יותר...אני מבקש ממך לא לחזור יותר על יותר מתגובה אחת בנושא או בסקר...
כרגיל - שאלט D:
אממ
אתהיודע-
כשמסתכלים על הבחור הזה:
*בחור ><"*
יודעים שהוא דורששיפור, הוא נראה דו מימד, ולא פוקימון בתלת מימד כזה
ההצללה שלו לא טובה
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אמתOriginally posted by LayerDesign@Aug 26 2008, 01:22 PM
זה פייק ישן שלו
אולי אחד הראשונים
זה הוא הפייק הכי ישן בפייקדקס ואני כבר עובד על ספרייט חדש בשבילו
(הכי הכי ראשון זה זהאגב)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
זה על בסיס מיאו O:
רואים D:
באמת כדאי שתעבוד.
אתה יכול ללמד אותי?????
בבקשה....
יש לי תיקייה שלמה בתקיית באטלים בתוך התקייה שלי,
שקוראים לה "פייקמון"
ואין לי כלום בתוכה![]()
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
די אני שונא שאומרים לי דברים כאלה>< כל הפייקמונים הם 200% סקראץ', אני לא עושה על אף בסיס לעולם, ואם מישהו חושב אחרת שיפתח צייר וישווה
אין כל כך מה ללמד, את יכולה לראות איך עשיתי את הפוקימונים בשלבים וללכת באותה דרך או לשלוח לי ספרייטים בPM ואני אתן לך עצות לשיפור
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
וואי הם ממש מגניבים
זה נראה כאילו היוצרים עשו את זה ><
כישרוני מאוד
10/10 על כל אחד
ליקיד מזכיר לי פוקימון OO
גם אתה הלקקן OO
אלסלוס זה החדש- נכון?
הוא ממש טוב O:
אין לשיפור ><"
דמאן איך אתה עושה את זה ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
מי צריך חשמל שיש את אלגאלוס D:
זה מי שהכי אהבתי D:
סילווצ'יל ואלסלוס הם החדשים, ליקיד הוא תת התפתחות לליקטיטונג מן הסתם
פוקימון החשמל לא הלך כל כך טוב, אני לא יודע אם להמשיך אותו או להתחיל אחד אחר, הנה הוא:
http://img519.imageshack.us/my.php?i...rrthhrtfe4.png
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)