זה בחמישי הזה ובאיזה ערוץ???
זה בחמישי הזה ובאיזה ערוץ???
היי!!!!!111111111111
זהו עכשיו עזבו אותי
MY NAME IS TAMIR AND THIS IS MY YOUTUBE CHANLLE
www.youtube.com/user/MyNameTamir2
FACEBOOK:
Tamir Livneh
אין לי
סיפורים מאוד טובים:
כנסו לסיפור של DAV5000
מסע בסימן בוויזל
כנסו לסיפור של shlomii4
אש ובייליף - הלב שנשבר
כנסו לסיפור של L25
פוקימון - יומנו של סוכן
אני חושב שזה טימטום עד עכשיו כל מה שדיבבו זה
הסרט הראשון מיוטו נגד מיו
הסרט השני כוחו של האחד עם לוגיה
הסרט השלישי סודו של אנון עם אנטיי
הסרט הרביעי עם סלבי וסויקון
הספיישל של מיוטו חוזר
זהו רק לסרטים האלה עשו דיבוב אז עדיף כבר לעשות דיבוב לסרטים האחרים ואחר כך לסרט ה12
הם צריכים לדבב את הסרט החמישי עם לטיאוס ולטיאוס את הסרט השישי עם גירצי מגשים המשאלות את הסרט השביעי עם דיאקוסיס ועם ריקואזה הסרט השמיני עם מיו ולוקריו ושאר הסרטים אי אפשר לדלג סתם על סרטים ולדבב סרטים שלא דיבבו את הסרטים הקודמים..
וזה שאומר שהוא מדבב הוא עובד עליכם ורוצה תשומת לב למה שמישהו ידבב סידרה של פוקימון ויהיה בפורום ואני יודע מי מדבב את בארי קראתי בויקופדיה וזה לא אתה אז תפסיק לחפש תשומת לב
נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 10-12-2010 בשעה 11:19 PM
חחח מה אתה מבלבל את המוח? אתה פתאטי :|
תסתכל בוויקיפדיה בעצמך..לא קוראים לו במקרה...קובי?
למה שאני ארצה את התשומת לב העלובה שלך...ואמציא לעצמי דמויות משניות כמו בארי...אתה כנראה חי בסוג של פארנויה. אתה מוזמן לחפש ביו טיוב וידאו שלי מדבב אבל היי, אני חיקוי של המדבב הדגול של בארי, לא? :-] אז עזוב. זה כבר אבוד איתך... -_- פשוט תשומת לב של פורום של פוקימון - זה מה שחסר לי בצ'ק ליסט. עלית עליי Xd
כי יהלום ופנינה זו הסאגה שמשדרים.
דבר שני הסדר לא משנה זה לא ממש קשור לסדרה.
עריכה: זה באמת הוא הנה מצאתי את הסרטון:
http://www.youtube.com/watch?v=ESQR1l-JIN0
נערך לאחרונה על ידי kickass, 10-13-2010 בשעה 08:43 PM
השם שלו זה קובי אבל זה לא אתה אז תפסיק לבלבל את הביצים את אש מדבב דניאל מגון אז אם אני אגיד לך שקוראים לי דניאל גם זה אומר שאני מדבב אותו?יאלה חביבי אתה יכול לעבוד פה על משתמשים אחרים תמימים לא עליי אני לא קונה את השקר הזול שלך.
וזה שהביא את הסרטון מעליי זה עדיין לא מוכיח שזה הוא אני יאמין לו רק אם אראה אותו במציאות ושיעשה לי חיקוי של הקול של בארי כל אחד יכול למצוא סרטונים של דיבובים ביוטיוב זה לא חוכמה גדולה..
תיראו מה מצאתי.
אני לא יכול לפרסם את האתר כי זה אתר מתחרה קובי אם זה אתה בוא נפגש או שאם יש לך מצלמת אינטרנט תחבר אותה למחשב ואני רוצה לראות אותך במצלמה ואם אתה לא עושה אחד מהדברים האלה אז זה לא אתה חח חושב שאני תמים.
נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 10-14-2010 בשעה 05:50 AM
היה סרט יפה בתכלס לא הרגשתי שום קול בס אצל דמוס אבל בשיר של הקרב של אש ודון בהתחלה היו חלקים ששמתי גם ילדים
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)