המחשה:ספוילר
הקדמה אורז בשיטת בישול ייחודית. בה מהמטבח הבוכרי, וקרדיט לסבתא שלי שושי א..
חומרים
200 גרם אורז שטוף
100 גרם בשר בקר קצוץ
50 גרם שומן כבש
1 חבילת כוסברה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
1 כפית מרק עוף
מלח, פלפל לפי הטעם.
מעט כורכום.
2 כפות מים.
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את כל החומרים, מכניסים לשקית אפייה וסוגרים היטב.
2. את השקית מכניסים ליריעתבד וקושרים בעדינות.
3 ממלאים סיר גדול במים, מביאים לידי רתיחה, ומכניסים את השקית בעדינות אל תוך הסיר. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות עד שעה מכל צד.