המחשה:ספוילר
הקדמה קציצה טעימה, קלה מאוד למי שיודע לעבוד עם בשר, הקציצות מוכרות בעיקר בפסח, כי ניתן להכין אותם עם קמח מצה. קרדית לסבתא שלי שושי א. מלכת המתכונים.
חומרים:
4 כרישות שטופות היטב
1/4 ק"ג בשר טחון
1 כוס קמח(ניתן גם קמח מצה)
2 ביצים מעורבבות מראש
מלח ופלפל, ושאר תבלינים לפי הטעם.
אופן ההכנה:
1. מכניסים את הכרישות לסיר, מכסים במים, מביאים לידי רתיחה ומבשלים עד הריכוך.
2. סוחטים את הכרישות היטב ומכניסים למעבד מזון עם שאר החומרים ומועכים לתערובת חלקה.
3. מחממים שמן במחבת גדולה, יוצרים מהתערובת קציצות שטוחותומטגנים משני הצדדים,
עד שהקציצות הופכות זהובות.