המחשה:ספוילר
הקדמה: המרק התימני המוכר, במתכון הזה הבשר הוא בשר כבש, אך ניתן להחליף אותו בבשר בקר או בעוף. וכן, קרדיט עוד הפעם לספר המתכונים המקורי של שושי א., סבתא שלי.
חומרים:
1 ק"ג בשר כבר למרק, חתוך לקוביות.
1 בצל מקולף(מומלץ)
2 עגבניות בינוניות
3 תפוחי אדמה חתוכים גס
1/2 חבילת כוסברה
1/4 כף כורכום
1/4 כף כמון
אופן ההכנה
1. שוטפים את הבשר ומניחים בסיר, ממלאים במים עד לכיוסי הבשר ומביאים לידי רתיחה.
2. מסירים את הקצף שנוצר, מוסיפים את הבצל, כוסברה, הכורכום, המלח והפלפל. מנמיכים את הלהבה ומכסים.
3. לאחר חצי שעה מוסיפים את תפוחי האדמה, העגבניות והכמון ומבשלים עוד 40 דקות.