Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    הסיפור הזה היה אגדה באיזה פורום.
    היה אמור ליהיות פארודיה על 300 אבל החלטתי להפוך את זה לאגדי.
    העונה השנייה עדיין לא נגמרה, והחלטתי שלא להמשיך אותה בפורום הראשון שהסיפור פורסם בוא כי נדב עלה לי העצבים איתו וזה סיפור מעפן [נדב שתוק בבקשה ואל תגיב]
    בכול מקרה העונה הראשונה ממש לא משהו העונה השנייה שנדב ואני כתבנו היא מצויינת!
    אני מודה שבלי נדב הסיפור היה מפגר אבל זה מה שמרגיז אותי.
    קיצר במקום לזבל לכם בשכל תקראו בבקשה כדאי שתוכלו להבין גם בעונה השנייה.
    כול יום יוסף עוד פרק.
    טוב במקום לחפור לכם פשוט תקראו וזהו ><"
    וזה נכון שהפרקים נורא מביכים ומושפעים מהסרטים אבל אמרתי כבר שהם גרועים בהתחלה אז אני מבקש תגובות בהתאם.

) לפי איך שמבינים פה הסיפור הוא פארודייה על הסרט "300". אבל כדאי להבין ולצחוק פה אין אף צורך בלראות&#092;להכיר את הסרט.

תקציר: אוטקו - קון, הפורום שחי בשלום שנים רבות ופוליטיקה... הוא היה הפורום שחי בשלום הכי טוב, בפקודו של המייסד, אלעד. אלעד היה ידוע לשמצה בחוכמתו וביוזמתו. הוא היה הלוחם אוטאקו הכי טוב וכולם כינו אותו "סאסקה" [Sasuke]. דע שאנימה - פיל הוקמה [פורום דמיוני כע?] ותונות של משתמשים התמלאו בה. היה להם מילניונים של משתמשים ולאוטאקו היה רק 300 משתמשים. הם כינו מכוון טוב ליבנו, האוטקואים. אך... מי הפוקד המייסד של אנימה - פיל? אני, אייל אוטאקו ברמה "אנימיסט" גם השתתף במלחמה. כולם כינו אותי בהתחלה "תות חריף ברוטב" אבל עכשיו הם מכנים אותי כ"גמד לבן". חוויתי את המלחמה ואני יספר לכם את סיפור המלחמה הגדול...

פרק ראשון: הכרזת המלחמה
    כול האוטקואים בסבבה, מגיבים בלי הבחנה. אך פתאום בהתחברותו של אלעד ראה מישו מהמורחקים מחובר. וכנראה שכולם שמו לב. כולם התאספו סביבו ליד פורום ספאם. "מי אתה?" שאל אלעד. הגיב לו הבחור המורחק המוזר: "אני ליאור". אלעד התפלא: "נתנו לך באן תמידי&#33; איך חזרת?" אני הצטרפתי לאנימה - פיל [אמר ליאור] ושם די טוב... יש שם עוגיות... לא חשוב.. קיצר המייסד שלח אותי להודיע לך שהוא רוצה לעשות איתך עסקה. אלעד שלף את חרבו והחזיק אותה בידו וכוון על צוואר ליאור "מה העסקה? [&#33;]" שאל אלעד. ליאור הודיע לו: "האתר שלכם יתמלא בנובים ובבאגים וגם בלאגים עד שישרף ולא היה נותר ממנו דבר ואתם תבואו עלינו ותקבלו עוגיות חינם. או שזו הכרזת מלחמה". אלעד מאוד התלבט, כול המשתמשים אמרו לו "תגן על הפורום שלך". גם אני אמרתי את זה. אך אלעד הסתכל עלי בסגנון של "?" ונענתי לו את הראש בתור תשובה שלילית שזו עסקה לא טובה. אלעד אמר לכולנו לשלוף את כלי הנשק שלנו ועשינו זאת. ליאור התחיל להזיע וצעק: "זו רק העובדה שלי&#33; זה טירוף מוחלט&#33;" אלעד לחש לו: "טירוף?" ואז עבר לצעקה: "זה פורום אוטאקו&#33;&#33;&#33;" ובעט אותו לפורום ספאם. ליאור צעק: "רגע?... איך זה הגיוני?.. יש לנו עוגי[&#33;]יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות... ואז לא נשמע כיאלו לא היה. אלעד הסתכל עלינו המשתמשים, שלף את חרבו שנית, המנהיג הדגול וצעק "זו היתה הכרזת מלחמה&#33;&#33;&#33;" ואז כולנו הרמנו את כלי הנשק שלנו ואני צעקתי "Who Let the Dogs out"? וכול שאר המשתמשים הדגולים, הנובים..., הספאמרים...., המנהלים... צעקו "וואו&#33; וואו&#33; וואו&#33;". אז הבנתי, מה זה דגולות, ומה זה מנהיג... אלעד פנה אלינו ואמר: "מעניין מאוד מי המייסד המפקד שלהם....". אנחנו בנינו את חומת האש שלנו והתכוננו למלחמה... של אנימה... פיל...
    תם תם תםםם&#33;

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

2. משתמש מנוסה
    אתה ממשיך אותו בכל זאת?
    אתה מודה שעצמך שזה לא משהו אבל הסיפור ישתפר תאמינו לי&#33;

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    תשמע, לא אומרים למשל [אמר ליאור] זה סיפור, אתה מוציא את כל ההרגשה של להיות בתוך הסיפור כשאתה עושה את זה, וגם אם אתה רוצה לעשות סיפור רציני, אל תעשה דברים כאלו :יש לנו עוגי[&#33;]יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווות...
    באף סיפור אין [&#33;] ואם אתה רוצה להדגיש שהם שמחים מהעוגיות, תגיד שהם קראו בקול עז ובשמחה וכו&#39;
    אני מקווה שתשפר את הכתיבה והכל
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. משתמש מנוסה
    אחי,
    בבקשה תקרא מההתחלה עד הסוף - אמרתי שהעונה הראשונה מושפעת מהסרטים&#33;
    פרק שני:

פרק שני: קיצור הדרך למוות.
    בזמן שהמשתמשים התארגנו לכול קרב שלא יבוא. מי המייסד של אנימה - פיל? מיהו? מהו? הוא אכזר? שאלתי את אחד החיילים. כנראה שהוא אכזר. אחרת, איך הוא משך את כולם לפורום שלו? ענה לי החייל המשתמש. אך יש עוד גיבורים, הרחק מכאן, בפורום ספאם, יושב לו שומר דגול המכשיל את גרזנו העצום ומודד לו את שיריון העור. כן... זה נדב ששומר על פורום ספאם שאנשים לא יעברו דרכו ויספימו את הפורום ושומר על הפורום מכול רע. כולם כינו אותו "Gaunt" כי הוא היה רזה ושרירי. אנשים אהבו אותו והוא זרק להם כסף. הוא היה בדרן ורצו לעלות אותו דרגה&#33; לדרגת מנהל&#33; אך סירב, הוא אוהב את עבודות כשומר שהספאמרים לא יצאו מפורום ספאם ויעשו כול רע.... יום אחד הלך נדב לפב כדאי לשתות בירה. היתיישב על שולחנו האהוב ושתה את הבירה. איש מיסתורי מבורדס ומקל הליכה הלך ברחוב עם פנטר שחור נראה מאוד מסוכן. נדב ראה את זה דרך החלון. הבחור המפחיד המשיך ללכת באדישות ופתאום שני נובים שודדים באו עליו ואמרו לו "תן לי את כול הכסף שלך". נדב הדגול וטוב הלב ישר רץ לעבר הנובים השודדים. אך באדישות רבה האיש המסתורי סימן לו עם היד לא להתערב, ואמר באדישות: "אז נובים... רוצים להלחם? בסדר גמור&#33;" האיש פשוט עמד עם המקל קדימה והנובים התחילו להסתער. האיש המסתורי אמר "פרדי, תקוף&#33;" והפנטר בצווחה קפץ על אחד הנובים ודווח עליו. הנוב השני אמר "הא&#33; לוקח לפנטר שלך זמן עד שהוא מדווח&#33; בינתיים אני יהרוג אותך&#33; והסתער עליו. אך כנראה שהאיש המסתורי הוא בעל יותר מחיה אחת... המקל פתאום הפך לנחש ודווח על הנוב השני. וכח ניצח אותם ושלח את שניהם לעזור הבאן. ליפני שנוב אחד הספיק לקבל באן הוא אמר "אני יצטרף לצד האפל&#33; יש להם עוגיו[&#33;]ווווווווווווווווווווווווווווווווות. האיש המסתורי החזיר את הפנטר ואת הנחש והמשיך בדרכו כיאלו לא קרה כלום. נדב רץ אליו ושאל "חכה מי אתה?" האיש עצר ואמר "שמי הוא אלכס" והמשיך בדרכו. נדב חשד והוריד את הברדס ולרוב התפלאותו, ראה ראש של חתול. אלכס אמר "שיט" ומהר שם את הברדס. נדב בהתפלאות רבה אמר: "אתה חתול???&#33;&#33;&#33;" וצווח. אלכס אמר בבושה "לא בדיוק... אני איש חתול. הנוב הקוסם הטיל עליי כישוף מאוד מגניב ואני אוהב אותו&#33; הלכתי לכמה זמן כדאי לבדוק את המצב של ליאור והבנתי." נדב אמר: "רגע... זה אתה? Fusion Catiteen הידוע לשמצה?" אלכס, איש החתול ניענע את ראשו כתשובה חיבוית. נדב אמר: "וואי&#33; אתה בדרגה גבוהה בוא מהר מלחמה מתקרבת&#33;" בינתיים בארמון של אלעד: "מה מלך צריך לעשות כדאי להגן על עולמו?" אמר אלעד בטלפון. מה לדעך אדם חופשי היה עושה? ענה לו המושיבון. אלעד ניתק את הטלפון וחיכה לשוב השליח. השליח הגיע ואלעד ישר השיב לו "יופי&#33; כמה משתמשים הם?" הוא אמר "יש להם מיליונים&#33; לא ננצח אותם בחיים&#33;" והתחיל להתחרפן. אלעד אמר: "הממ... נאלץ להלחם עם כול 300 החילים שלנו... זו התקווה היחידה&#33;"

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    Merily Overhoe&#33;

5. משתמש מנוסה
    תמשיך...
    ותרשה לנדב להגיב&#33;

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שלח לו בפרטי שאני מרשה לו.

פרק 3: המלחמה הראשונה
    אלה לא כול הדמויות בינתיים... כמעט ולא היה לנו סיכוי במלחמה... אך למזלנו הטוב יש לנו את אולגה, מגדת העתידות... "תגידי, המכשפה אולגה... איפה אנחנו נלחם?" שאל אלעד בסקרנות... אולגה בדקה בכדור הבדולח שלה את המצב. ציפורניה השחורות והערוכות מיששו את כדור הבדולח בזמן שהיא ממלמלת מילים. אך ברגע זה הראו דמות אפלה צוחקת בתוך כדר הבדולח. ואז כדור הבדולח התנפץ לרסיסים. אולגה פתחה את עיניה הסגולות ואמרה "אני לא יכולה לבדוק... המייסד של אנימה - פיל הצליח להוריד את הקסם&#33;" עם כך נלחם...אמר אלעד. כול הנפחים התחילו לייצר באופן מרהיב וכלונו התכוננו למלחמה הגדולה. למחרת עמדנו על החומה הגדולה שלנו וחיכינו לכול מצב. אלעד עמד על ראש החומה ופנה עלינו עם פנים רציניות: "זכרו..., אוטקואים... אנחנו רק 300 לוחמים כאשר פיל, הם מיליונים&#33; כשננצח אותם&#33; כולם יזכרו את אוטאקו קון שהיא רק 300 משתמשים, ניצחו את פיל בעלת מיליוני המשתמשים&#33; אוטקואים&#33;... היום... נסעד בגיהנום&#33;". איזה מנהיג דגול... אלעד ירד מהחומה וציפה להסתערות הלוחמים האנימה -פילים. פתאום לאט לאט התקדמו האנימה פילים ונעצרו עם נשקיהם המשובצים ביהלומים. בכיסא המלכות יושב איש... איש שהוא אלכס. סגן המייסד&#33; הוא אמר באדישות: "נמממ... המייסד מוסר שזו ההזדמנות האחרונה שלך מננננמממ... תצטרף אלינו ותקבל עוגיות חינם... נממ.. או שאנחנו נהוס את הפורום שלכם&#33; מה אתם אומרים?". אלעד צעק "בחיים לא&#33;" אחד האנימפיל קם ואמר "תצטרפו יש הרבה עוגיות&#33;" ואז מיכאל קרט את ראשו ואמר "הס&#33;" באותו זמן... הבנתי... שהוא לא דגול כמו אלעד... הוא אכזר שנותן באן לכול אחד... ראיתםאיך הוא חטף באן הבחור הזה? אמר נדב... הוא אכזרי שצריך להשמידו מיד. "בסדר גמור... הפסד שלכם"... הוא צועק "שחררו את החיות&#33;" ופתאום... כול הפיליסטים פתחו כלובים ויצאו מהם טונות של וירוסים&#33; נדב צעק אלה וירוסים&#33; מה נעשה? אולגה צעקה: "תפעילו את
    הFirewall&#33;&#33;&#33;" אלכס אמר גם "תפיעלו את הFirewall&#33;". אך גילינו במהרה שהFirewall לא מותקן בקובץ הHTML. "מנהל אלכס, נתקלנו בבעיה&#33;" אמרתי... "מה היא" הוא ענה... הגבתי לו שוב: "עדיין לא הותקנה חומת האש&#33;&#33;&#33;" אלכס חייך חצי חיוך ואמר לי בלחש ובאדישות: "אדם לפעמים צריך לפצוע את עצמו... כדאי להגן על ביתו" וקפץ מעל החומה עם פרדי הפנטר. אלכס שלף את תפריו ועם הברדס המסתיר את פניו אומר לוירוסים "הפתעה..." כול הוירוסים מסתערים עליו והא חותך אותם אחד אחד. "בזמן הזה אתה תצליח להתקין אנטי וירוס?" שאלה אולגה את אלעד "דקה אחת"&#33; בינתיים אלכס חתך אותם. אך הם היו רבים מידי... ברגע האחרון... הצליחו להתקין את האנטי וירוס וכול הוירוסים התפוצצו לרסיסים. אלכס בזינוק קפץ למקום שלו בעמדב בחזרה. "האאהאהאאהא&#33; יפה יפה" אמר מיכאל ומחא כפיים: אבל זה עוד כלום... אוטקואים... לתקווווווווווווווווווף&#33; צעק אלעד... ופתאום השארים נפתחו והחלה המלחמה האמיתית...

Merily Overhoe&#33;

7. משתמש מנוסה
    יפה,
    תמשיך

8. משתמש מנוסה
    פרק רביעי: אנימה פיל v.s אוטאקו תם תם תם&#33;
    השער נפתח והחלה המלחמה. פתאום ירד גשם והתחילו ברקים. הרבה מאוד אוטקואים הסתערו כדאי להגן על הפורומים שלהם... אך אנימה - פיל היתה חזקה מידי ודווחה על הרבה מאוד מאתנו.... "איך הם... איך הם... איך הם מעזים לתת באן לאנשים חפים מפשע שלנו.... איך?" [באן זה כיאלו הבחור מת. וכשמדווחים עליו זה כיאלו שהורגים אותו. הבנתם את זה כע?] נדב טוב הלב לא מסוגל למוות באנים. אמנם גופו חזק ומוחו... אל יבו חלש והוא לא מסוגל... זה פשוט עצוב לו... נדב קפץ עם גרזנו והסתע רבכעס ממשי. הוא טס&#33; "איך אתה יכול לדווח על האנשים חפים מפשע האלה???&#33;&#33;&#33;&#33;" צעק נדב. אלכס רץ בתיר עם כפות החתול שלו ופרדי ביחד איתו. פתאום המון חתולים, אריות, נמרים, ופנטרים רצו אחריו והם דווחו על הרבה פיליסטיים. אלכס ניצב מול מנהל אחר והוא נלחם נגדו קרב קשה... בינתיים אולגה רצה בזמן מלמול מילים ופתאום היא מתחילה להתיל כדורי אש. הם מתפוצצים בכול מקום&#33; אלעד רץ וזרקאת סכיניו לכול האיובים. אלכס נעמד מול המנהל. המנהל שלף את חרבו ואלכס שלף את תפריו והם נלחמו. המנהל היה סייף מאוד מאוד טוב והוא כול הזמן דקר את אלכס. הוא הפיל את אלכס לרצפה וגחך. אלכס כל כך התעצבן. הם המשיכו להלחם ואותו דבר קרה שלוש פעמים. בפעם הרביעית, אלכס הפך לפנטר ענק [&#33;&#33;&#33;] עם עיניים אדומות [&#33;&#33;] והוא נזכר שחלק מהכישוף אומר שכול פעם שהוא מתרגז הוא הופך ליצור הזה. במכת כפה אחת אלכס העיף את הלוחם הזה ישירות לפורום ספאם. פתאום לאלעד היה רעיון מבריק: "תעברו למצב חומת מגן ותרוקנו אותם לסל המחזור&#33;" פתאום, כולנו היינו עם המגינים קדימה [חוץ מאולגה ואלכס שאין להם מגינים] ודחפנו אותם לאט לאט לסל המחזור. ליפני שאלעד דחף את מיכאל, מיכאל תפס את מגנו ולא עזב ואמר: "אולי נצחתם עכשיו, אבל אני מזהיר אותך&#33; עוד כמה דקות יגיעו חיילי המוכשרים הקשתים, וחציהם יכסו את אור הירח מרוב שהם רבים"... אלעד: "אז נלחם בחושך..." ותקע בו את חרבו. אלעד הריע וגם אנחנו הרענו. זה היה יותר קצר ממה שחשבתי... אך למרבה ההפתעה תונות של חצים עפו בשמיים. "כולם להגן על עצמכם&#33;" כולנו לקחנו את מגנינו והסתתרנו מאחוריהם. החצים היו כל כך רבים שהם חיסו את אור הירח והיה חושך מוחלט. "כולם בסדר?" צעק נדב... "לא&#33;" צעקה אולגה... "אין לי מגן&#33;&#33;&#33;". "תעשי איזה כישוף&#33;" צעקתי.. פתאום שמענו את הכישוף. אלכס הפך לצב והחצים פגעו רק בשיריונו. האור חזר, אך החצים המשיכו. "מה נעשה" שאל אלעד. "אני השומר אני פשוט ירוץ לשם ויהרוג אותם&#33;" צעק נדב והסתער על הקשתים והרג עם גרזנו העצום אחד אחד, אך פגעו בוא המון חצים. "נדב&#33;&#33;, זה לא טוב&#33; חזור למבנה&#33;" צעקתי... "לא&#33; למאן אוטאקו - קון&#33;&#33;&#33;" נדב צעק... ואז כולנו צעקנו "למען אוטאקו - קון&#33;" והתחלנו להסתער עם המגינים. פגעו בנו כמה חצים אך התמודדנו. התחלנו להרוג אותם והם הרגו אותנו ממש בקלות. נדב לקח את גרזנו וחתך ראש ראש. אלכס פשוט העיף אותם במצבו הנורמלי וגם פרדי. הדבר היחיד שאני זוכר הוא שטרול ענקי בא&#33; ופתאום[&#33;], אני מתעורר בחדר עינויים. "WTF?&#33;" אמרתי. גם אלעד התעורר. אך אלעד התעורר קשור למיטת עץ וידיו קשורות עם חבלים קצרים ומעליו מטוטלת עם גרזן שיורדת לאט לאט עד שהיא חותכת אותו לגמריי. "מה קרה פה?איפה אני?&#33;" אמרתי וגם הוא אמר. המטוטלת לאט לאט התקרבה עליו...

Merily Overhoe&#33;

9. משתמש מנוסה
    אחלה של סיפור&#33;
    אחחח הפרקים הראשונים...איזו נוסטלגיה...

10. משתמש מנוסה
    XD

כן הא?

פרק חמישי: הצינוק
    המטוטלת לאט לאט התקרבה אל אלעד, אך אלעד היה קשור, הוא לא היה יכול לברוח&#33; "נממ..." חשב.
    "עם אצליח לשפוך את המרק הזה על החבלים אולי העכברים שלהצינוק יבואו לכרסם את החבלים". אלעד ניסה והצליח להפיל את המרק.
    לאט לאט העכברים כירסמו את החבלים וברגע האחרון, אלעד הצילח להמלט. "שחרר אותי, אני בתוך הכלוב&#33;"
    צעקתי. אלעד ראה אותי וחיפש את המפתח לכלוב.
    הוא מצא את המפתח ליד דלת. אך שומרים על המפתח שני משתמשים של אנימה פיל , ולאלעד אין נשק.

בינתיים בטירת אוטאקו ...
    "נצחנו..." אולגה אמרה ונאנחה. כול המשתמשים הריאו. רק אלכס נשאר בצוק בוהה בוא. אולגה הלכה לאלכס: "מה קרה?" שאלה. "אמנם ניצחנו את הגל הראשון, אך יש עוד גלים ונשארנו רק 169. חוץ מזה
    אבדנו שני גיבורים, אלעד ונדב..." אמר. וכולם התארגנו בחזרה לטירה ועכשיו כולם בפקודתו של אלכס.

בינתיים בצינוק:
    אלעד רץ והם ראו אותו, אך לו היה את יתרון ההפתעה וקפץ עליהם והכניס להם את הרגל שלו לביצים שלהם והן נשפכו מכאבים ומצרחות. אלעד השתיק אותם כדאי שאף אחד לא ישמע.
    הוא לקח את המפתח ושחרר אותי. אך לרוע המזל השומרים רצו לדווח. והמון משתמשים רעים הגיעו. "איפה נדב כשצריך אותו?" אמרתי וכנראה שלאלעד הסכים איתי. פתאום ברגע האחרון ראינו את נדב רץ ממש ממש מהר והסתער על המשתמשים. "זה ההזדמנות שלנו" אמר נדב ולקחנו את נשקיהם של המשתמשים המתים והשבנו אש.

Merily Overhoe&#33;

11. משתמש מנוסה
    פרק מצוין.

12. משתמש מנוסה
    פרק שישי: אוטאקו מוצף בספמרים&#33; מה קרה לנובים טובי הלב?&#33;
    בטירת אוטאקו: "ברכות למשתמש החדש ביותר בקהילה: Sumy" היה כתוב. עוד נרשמו פתאום, אלכס נכנס ורואה את כול פורום דיבורים מחוסה בספאם&#33;&#33;&#33; וגראפיקה, ומוסיקה הכול&#33;&#33;&#33; איך? "אני המנהל שנותר&#33; איך אני אתן באנים לכולם?". הוא נתן עוד ועוד ועוד ועוד... וכול שנייה משתמש חדש נרשם ומספים. "מה קורה פה?" אמר אלכס. הם נאבקו בהם, אך לא הרגו את העבריינים. עוד ועוד ועוד ועוד נרשמו&#33;
    בינתיים בציוק אצלנו, השבנו אש עם הנשקים החדשים שלנו ודווחנו על הרבה אך הם היו רבים
    מאתנו...... הם קשרו אותנו חזק אחד לשני לעמוד. הם לקחו את נשקים שלנו, ואת השיריונות שלנו. כול מה שנותר לנו זה בגדים רגילים. ביניהם הם לקחו את שיריונו המשובץ ביהלומים של אלעד. זה השיריון הכי חזק בהיסטוריית האינטרנט&#33; המשתמש שלקח אותו אמר "האהאהאהא...[&#33;] את זה אנחנו נתן למנהל, הוא יחליט מה לעשות עם זה... אולי הוא יתן את זה למייסד? מי יודע? האהאהא..&#33;". ופתאום, הופיע מיכאל בכבודו ובעצמו. "מיכאל&#33; חשבתי שהרגנו אותך&#33;&#33;&#33;" אמרתי... "כן ממ... אבל בכול זאת אני יודע להחזיר את עצמי מבאנים..." אמר... "רמאי אחד&#33;" אמר אלעד וניסה להתנפל עליו&#33; אך החבלים היו קשורים חזק מידי. מיכאל לקח את השיריון המשובץ, והלך. ליפני שהוא הלך אמרתי "חכה" והוא בא ואמר "מה זה?".
    עשיתי את עצמי טיפש ואמרתי: "לא כל כך הבנתי, הוא המנהל?" והצבעתי אל אחד המשתמשים הרעים". "לא, מיכאל הוא המנהל" והוא הצביע עליו. ואז צוטטי: "באמת? כי אתה נראה לי כמו בחור הרבה יותר חזק ממיכאל, אתה נראה יותר גדול ממנו... זה נראה כיאלו אתה המנהל... אבל לא חשוב אני לא יתערב". מיכאל שמע את זה: "רגע... מה אתה מנסה לעשות?&#33;"
    "נכון אני צריך להיות המנהל, לא מיכאל&#33;" אמר המשתמש
    מיכאל צוטט אותו: "לא נכון אני המנהל&#33; תתמודד אנימיסט&#33;" ואז החלה שם מלחמה בין כולם.
    כולם נלחמו "הוא צריך להיות מנהל&#33;" אמר אחד המשתמשים, "אבל מיכאל כבר המנהל&#33;" אמר עוד משתמש
    ונהייה שם קרב בין כולם. שמענו את שיקשוקי החרבות ושפיכת דם אחים. מיכאל מהר לקח את השיריון ורץ על נפשו... "מהלך חכם, אייל. עכשיו בוא נברח זו הזדמנות שלנו&#33;" אמר נדב וניסינו להשתחרר, אך לא הצלחנו...

באימפריית אוטאקו - קון:
    ספאם בכול מקום&#33; פתאום קטפולתה פוגעת בחומה, והיא מתפוצצת. והמון המון נובים נכנסים לטירה ומתחילילם לתקוף אותה&#33; אך אלכס, החתול המגניב בברדס [ובמגפיים] תמיד אדיש. הוא קפץ עם פרדי, שלף את תפריו וחיכה שהם יתקפו אותו. אולגה צעקה לו: "לא&#33; הנובים טובים&#33; אי אפשר סתם ככה לפגוע בהם&#33;" אלכס רץ בטיל וראה מנהל. הוא אמר למנהל: "מה זה? מה עשית?&#33;". המנהל אמר לו: "כפי שראית כול הפורום שלך מלא בספאמרים. לפי חוקי מלחמת האינטרנט האגדית מותר לנו להרוס לך אותו.". אלכס נאנח ואמר: "אבל למה נובים?". "כישפנו את הנובים שיתקיפו אתכם, וזה ממש לא בעיה לנצח את היצורים הקטנים,... הם מרביצים עם מקלות... אבל אסור לכם לפגוע בהם ולכן בחרנו אותם... אהאהא&#33;"
    "לפי חוקי האינטרנט אתה חייב לומר לי איך פתורים מזה".
    המנהל ציטט לו: "נממ... טוב... אתה צריך להרוג את מיכאל". אלכס התעצבן והכניס לו אגרוף בפרצוף.
    המנהל אמר: "עם כך אתה רוצה מכות הא?" הוא קם הוריד את בגדו, ואלכס ראה שהוא ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש ממש שרירי...

מה יקרה לאייל, נדב, ולאלעד בצינוק?
    איך הם ישתחררו מהצינוק?
    האם אוטאקו תהיה בסדר?
    ואם אלכס יכשל, האם הוא יהפוך לעוף חתולי או עוף אנושי?&#33;&#33;
    אההה&#33;&#33;&#33; המתח&#33;&#33;&#33;&#33;
    אה.. כן.. אהם... ההמשך יבוא....

Merily Overhoe&#33;

13. משתמש מנוסה
    וואו, זה פרק ארוך יחסית...

14. משתמש מנוסה
    פרק שביעי: אלכס נגד בחור שרירי מגניב&#33;
    "שמי הוא נתנאל&#33; ואני אמחץ אותך&#33;&#33;&#33;" אמר השרירי בשם נתנאל ועם שני הידיים, תרח&#33; הרביץ לרצפה וגרם לרעידת אדמה. אלכס קפץ אחורה ואמר לפרדי "אל תתערב". אלכס רץ עם תפריו וקפץ על ראשו של הענק נתנאל והחל לסרוט אותו עם התפרים, אך זה לא הצליח. אלכס בחזרה קפץ למקום שלו כאשר נתנאל תפס עץ וזרק אותו על אלכס. זה פגע באלכס... אלכס התעצבן עליו ורץ לעברו קפץ ממש ממש גבוהה והכניס את תפריו לעין של נתנאל ובקפיצה חזר. "העין שלי&#33;" אמר נתנאל בעודו מחזיק את עינו ביד אחת. "אתה תשלם על כך&#33;" תעק ובחליף את ידיו בשני להבים ענקיים&#33; "omg..." אמר אלכס והתחמק מהמתקפות הסופר מהירות של הלהבים. אל הוא לא כל כך מצליח. הענק: "אתה לא תמלט&#33; אתה תמות&#33;"
    אלכס: "בחיים לא&#33;"
    הענק: "אז תראה את זה&#33;"
    אלכס: "איה"
    אלכס קפץ שוב ושוב ולא הצליח. כול פעם שהוא קם, הענק מפיל אותו. אלכס כל כך התעצבן, ופתאום הכישוף השפיע עליו&#33; הוא הפך לאיש פנטר ענקי&#33; ורץ לענק בעודו מרעיד את האדמה&#33; זה היה שם קרב בין גדולים&#33; אלכס מנסה להרביץ לענק עם הכפה, אך הענק מתכופף ונותן לאלכס אגרוף בביצים, ואלכס התקפל. אך אלכס חיש מה קפץ ונתן לענק אגרוף בלסת. הענק נשכב על הרצפה. נתנאל קם וניסה להכניס את הלהב שלו לבטנו של אלכס. אך אלכס קפץ, הגע מאחוריו וניסה לשבור לו את המפרקת. אך נתנאל השתחרר והפיל את אלכס לרצפה&#33; "זה הסוף" צעק נתנאל ובא לתקוע להב בבטן של אלכס. אלכס לא היה יכול לזוז לשום מקום&#33;

Merily Overhoe&#33;

15. משתמש מנוסה
    פרק קצרצר ונחמד.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •