קציפת מוקה ומארשמלו
~אין תמונה~
המצרכים
24 חתיכות מארשמלו לבן
1 כוס קפה אספרסו רותח - (אני משתמשת בגביע שמנת/אשל ריק למידה)
1 כף רום
1 מיכל שמנת מתוקה
כף אגוזים מרוסקים, או כמה דובדבנים מסוכים
אופן ההכנה
מכינים קפה אספרסו רותח, ללא חלב וללא סוכר
שמים את המארשמלו בקערה ויוצקים עליהם את הקפה הרותח
מערבבים וממיסים את המארשמלו
מניחים להצטנן
מקציפים את המארשמלו הנמס, שהצטנן בינתיים, במשך 5 דקות במקצף חשמלי
מוסיפים כף רום
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה מקפלים פנימה אל תוך תערובת המארשמלו והקפה
מעבירים לגביעי הגשה, מקשטים באגוזים שבורים גס או בדובדבן
שומרים במקרר עד להגשה..
קרדגיט לאתר מתכונים