המצרכים
5 כוסות חלב (כל כוס 250 מ"ל)
5 כפות די גדושות קורנפלור
4 כפות סוכר
1 כף מי זאהר מאיכות טובה, אמיתית
1 כפית הל טחון
1 כף גדושה פיסטוקים טחונים
אופן ההכנה
שופכים את הקורנפלור לסיר קטן, ולאט לאט מוסיפים אליו את החלב, תוך בחישה מתמדת
כשכל הקורנפלור נמס ואין גושים, מוסיפים את הסוכר, ההל, מי זאהר ומערבבים היטב
מדליקים את הגז, להבה בינונית, ומבשלים את הבלילה תוך בחישה בערך כ - 10 דקות, עד שהיא מסמיכה
מחלקים למנות על גבי צלחות שטוחות או עמוקות, ומפזרים מלמעלה את הפיסטוקים הטחונים
מכניסים למקרר לקירור של כמה שעות ואוכלים בכפית כמעדן קר.