המחשה:ספוילר
חומרים
2בצלים חתוכים לקוביות קטנות .
2קופסאות תירס,2קופסאות קטנות של טונה ,(שימורים)
4ביצים.
פלפל שחור,אגוז מוסקט.מלח.
לתחתית ניתן לרפד בבצק של קיש או עלים של מלאוח.
אופן ההכנה
לטגן את הבצלים עד לשקיפות להוסיף את התירס ואת הטונה לערבב
היטב ,להוריד מהאש.להוסיף את התבלינים .לפי הטעם.
בצלוחית לערבב את הביצים ולהוסיף אותם לתערובת.
לרפד את התבנית (אני אוהבת לאפות בפירקס)ולהניח את הבצק ומעל את המילוי.
לאפות בחום של 180 מעלות כ-45 דקות או עד שמתקבל צבע חום בהיר.
ניתן לפזר מעל פרוסות של זיתים או חצילים.
קרדיט לאתר מתכונים.נט