אני עברתי את העיר של התג השני, הגעתי לעיר השלישית. שמרתי ויצאתי, וכשנכנסתי זה חזר לי לשמירה ישנה יותר בעיר השנייה שוב, אז עשיתי את הכל שוב, וזה שוב פעם חזר לי
למה זה קורה?
תודה רבה לעוזרים
אני עברתי את העיר של התג השני, הגעתי לעיר השלישית. שמרתי ויצאתי, וכשנכנסתי זה חזר לי לשמירה ישנה יותר בעיר השנייה שוב, אז עשיתי את הכל שוב, וזה שוב פעם חזר לי
למה זה קורה?
תודה רבה לעוזרים
אני שומר ואז עושה ריסטרט לאימולטור, וכשאני נכנס שוב למשחק ואני משחק זה מראה לי הודעה the image has been crashed
ואז זה יוצא לי מהמאימולטור, וכשאני נכנס אני חוזר להתחלה מאיפה שהתחלתי באותו היום ששיחקתי
אסור לעשות דאבל/טריפל פוסט אפשר לישלוח לי או לכל אחד שאתה רואה שפעיל ה"פ ונשתדל לענות לך
מתוך חוקי פורום לב זהב ונשמת כסף:
אני בדרך כלל מוותר למשתמשים חדשים, אבל פה זה כבר טריפל פוסט.5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
ולכן הנושא ננעל.
תקרא חוקים ותלמד להיות סבלני.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)