ככר משמש ופקאן

המצרכים
2 כוסות קמח רגיל
כוס ורבע סוכר
כפית וחצי אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
3/4 כפית מלח
1 ביצה טרופה
2 כפות שמן
3/4 כוס נקטר משמשים, ואם אין - החליפו בכל נקטר סמיך אחר
2 כוסות משמשים מיובשים קצוצים לקוביות קטנות
1 כוס אגוזי פקאן גרוסים גס

אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפיה והסודה לשתיה והמלח
מוסיפים את הביצה, השמן, הנקטר - מערבבים היטב
מוסיפים את המשמשים והפקאנים
משמנים קלות תבנית אינגליש קייק חד פעמית, מעבירים לתוכה את העיסה
אופים בחום נמוך, 160-170 מעלות, כשעה אחת.

הערה: אצלי, תבנית אינגליש קייק אחת לא הספיקה. חששתי שזה יגלוש, אז חילקתי לשתי תבניות - אבל מאידך, אין בזה מספיק לשתי תבניות, ולכן כל ככר יצאה לי קצת נמוכה.
בפעם הבאה שאכין אני אנסה בכל זאת בתבנית אחת ואקווה לטוב. ואתם - פעלו לפי שיקול דעתכם..

בתיאבון!