חזה עוף עם ירקות מוקפצים

מצרכים
1/3 חבי נודלס לבשל במים כ- 5 דק’ ולסנן

1 בצל חתוך לרצועות
3 יח’ שניצלים (דפוקים קל)
2 גזר חתור לרצועות
1 קישוא גדול חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים
1/4 כרוב לבן חתוך דק

(כמובן שאפשר להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שאוהבים לפי שיקולכם )

שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף(לא חייב)
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
1 כפית דבש
(אני מוסיפה גם מעט זנגוויל ומעט קנמון -אבל לא חייב)

אופן ההכנה
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק להוסיף את הבצל ולטגן קלות .
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’ ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .
להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .

קרדיט לאתר בישולים