איתי, מנהל פורום ספורט
לינקייה:
ספוילר
גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
כל כך הרבה שטויות בכל כך מעט תגובות >:
יובנטוס היא עדיין אחת מהקבוצות הגדולות באירופה.
וכן בקלות אפשר להביא 20 קבוצות שיותר טובות ממנה.
היא במשבר זה קרה לכל קבוצה (ריאל 6 שנים לא עוברים את השמינית >: )
לוקאס :
אתה רציני ?
אתה פאקינג סימנת חלק מהקבוצות הכי חזקות שיש כרגע ואמרת שהן מפסידות לזקנה בת התשעים Oם
וכן אינטר כרגע היא במרחק שנות אור ממכם זה שהם לוזרים זה לא אומר כלום.
ולנסיה נחלשו והם מקום ראשון בליגה הספרדית איזה לוזרים.
אוהדי בארסה:
בארסה בשנות התשעים זכו בגביע האלופות הראשון שלהם / נתנו לריאל חמישיה .
אבל להתלונן על השיפוט אז זה בושה, פעם לא היו קונים כדורגל בכסף.
היו קונים אותו בפוליטיקה
(ערך ריאל בארסה שנות ה40 בארסה חוטפת 10+ מריאל DD: )
היום זה כבר דבר שונה לגמרי יובנטוס ומילאן כבר חטפו על זה בעבר, ובאותו החצי הגמר חשבתי שגם בארסה תחטוף על זה אבל כנראה שלא.
איתי:
בשביל לאהוד קבוצה אתה לא צריך לבזבז מאות אלפי יורו על כרטיסים ודברים כאלה בשביל לאהוד קבוצה, אוהד אמיתי גם לא בוחר איזה קבוצה הוא אוהד הוא פשוט נדבק אליה בפעם הראשונה שהוא רואה אתה הסמל את השם, השנה אני נוסע בפעם הראשונה לחול ובמקום לעשות טיול ארוך ולקנות בסוף XB בחרתי ללכת לברנבאו לראות את הקבוצה הזאת לגעת במגרש שהם דורכים עליו כל פעם מחדש.
אם ככה אתה חושב אתה לא אוהד כדורגל, אין לך מושג מה זאת ההרגשה הזאת שאתה זוכה באליפות, שאתה מנצח מששחק בדקה האחרונה, שאתה מפסיד, שאתה מאוכזב, אבל תמיד אתה תחזור לאותו הערוץ בידיעה שאתה תמשיך לראות את מה שאתה מחכה לו כבר שבוע שלם לראות משחק של הקבוצה שאתה אוהד, אני אוהב כדורגל מאז ומתמיד, את ריאל אני אוהב מאז 03/04 עד אז לא ידעתי שיש עיר בשם מדריד בכלל, זה שאתה לא אוהד קבוצה מסויימת רק מראה שאתה נהנה מהכדורגל כמו שאוהדים נהנים.
שראול עבר לשאלקה, אני בכיתי מול המחשב, לא חשבתי לעצמי שגראנד קפטן יעבור קבוצה, אם זה לא אוהד אמיתי בשבילך אז מה כן ?
דארקטייגר:
אז בשביל מה אתה מגיב כאן בשביל המונה Oם?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)