פורסם במקור על ידי פיקא'צו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי תשלח תמונה היית מת,אני לא מפרסם תמונות שלי. אבל זה כן עולה ליוטיוב... אבל המצב שתמצא את זה הוא 0%,כי אי אפשר להכנס לשם,רק דרך האתר של בית ספר שלי...
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak היית מת,אני לא מפרסם תמונות שלי. אבל זה כן עולה ליוטיוב... אבל המצב שתמצא את זה הוא 0%,כי אי אפשר להכנס לשם,רק דרך האתר של בית ספר שלי... נווו.. תשלח לי
יאללה ישראל יוון יוון של היום זה לא יוון של פעם הסגל יותר זקן והכשרונות כבר בלי ניצוצות. אז לפי דעתי נפסיד רק 3-0
פורסם במקור על ידי פיקא'צו נווו.. תשלח לי אני לא מפרסם תמונות שלי!,מה לא ברור?!
שוב אני לבד.. על גג העולם
פורסם במקור על ידי Steve שוב אני לבד.. על גג העולם אני מכיר את השיר הזה...
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak היית מת,אני לא מפרסם תמונות שלי. אבל זה כן עולה ליוטיוב... אבל המצב שתמצא את זה הוא 0%,כי אי אפשר להכנס לשם,רק דרך האתר של בית ספר שלי... הי ניר אתה ראית הצצה נדירה לאיך אני נראה בדיוק. וגם איך נשמע הקול שלי שלח לי לפחות אם אתה רוצה גם אשבע
פורסם במקור על ידי גרודון הי ניר אתה ראית הצצה נדירה לאיך אני נראה בדיוק. וגם איך נשמע הקול שלי שלך לי לפחות אם אתה רוצה גם אשבע אני כבר לא מוצא את זה... ואני מוכן שתשמע איך אני מנגן בבריטון,בשמחה
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak אני כבר לא מוצא את זה... ואני מוכן שתשמע איך אני מנגן בבריטון,בשמחה בשמח,ה רוצה לשמוע איך אני מנגן בקלרינט אני אשלח לך את זה שנית
פורסם במקור על ידי גרודון בשמח,ה רוצה לשמוע איך אני מנגן בקלרינט אני אשלח לך את זה שנית אבל אני מחסה את המצלמה,ככה שלא יראו אותי.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak אבל אני מחסה את המצלמה,ככה שלא יראו אותי. בסדר אני אשלח לך את הקליפ שוב
פורסם במקור על ידי גרודון בסדר אני אשלח לך את הקליפ שוב אבל לא בטוח שאני יכול... תאמין לי,שאני לא יכול להעלות את הדברים ליוטיוב.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak אבל לא בטוח שאני יכול... תאמין לי,שאני לא יכול להעלות את הדברים ליוטיוב. אז תשלח לי את זה בה"פ אני אשלח ת'קליפ בה"פ
פורסם במקור על ידי גרודון אז תשלח לי את זה בה"פ אני אשלח ת'קליפ בה"פ עזוב... באמת אני לא רוצה לפרסם דברים שקשורים אלי,חשש.
הצביעו בבדיחת השבוע!זה עדיין לא נגמר!
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום