Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 76
  1. the bitch is back
    כינוי: ritsuka kun
    שם במשחק: דני וואנדר
    תמונה: - התמונה עצמה היא של נערה צעירה ופשוטה..
    רקע: שמי דני וואנדר. אבי היה עוזרו הראשי של פרופסור אוק. אימי הייתה הזוכה הגדולה בפסטיבל התיאום בג'וטו.
    חיי היו מושלמים. עד שהורי נהרגו ע"י צוות רוקט אחרי שחשבו שהם מצאו מידע חדש על שלושת הפוקימונים האגדיים.
    לאחר מות הורי עברתי לגור את סבי. מאמן אגדי שהיה מאמן מכון האש בהואן. הוא סיפר לי ערב אחד שלפני חמישים שנה כמעט הוא הגיע לביקור לסינו כדי לבקר חבר טוב שלו לשעבר- מאהבו בהווה. ותחת כיפת השמיים בליל אביב נעים שני פוקימונים ניראו בשמיים. שני פוקימונים שלא ניראו בעבר. כמובן סבי צילם אותם והראה לי את תמונת הפוקימונים. הוא סיפר לי, ששני הפוקימונים האלה נראים רק למאמנים מובחרים.
    את שמותיהם, אני לא יודעת. אבל תמיד ידעתי שארצה לראותם. ואכן, כשקיבלתי את המכתב שנבחרתי להיות מנהיגת מכון- הישתוללתי מאושר. עכשיו אוכל להיות מנהיגת מכון חזקה ואולי אלך בעקבות סבי, ואראה את הזוג פוקימונים האלה.
    כמובן, שאני מקווה להצליח עם המכון הזה. אחרי הכל, להיות מנהיג מכון אמור להיות קשה.

סוג המכון: נורמל
    סוג אהוב: נורמל ורעל
    פוקימון התחלתי: סנטרט
    זירת המכון: שדה פתוח עם דשא. אין שום יחוד בזירה. שטח דשא ירוד וישר.
    פוקימונים:
    ביצים: 1 קטנה.
    דרגה: 1
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    כינוי:mor15
    שם במשחק:ג'ייקוב בלאק
    תמונה:
    רקע:וואו מאיפה להתחיל?, בתור אדם בגיל העמידה יש הרבה מה לספר,
    טוב מההתחלה תמיד מתחילים מההתחלה:
    התשוקה שלי לפוקימוני מים התחילה כבר מגיל 10, בתור אחד שגדל לבית עני, הייתי עובד אדמה אשר עזר לאבי זכרונו לברכה בגידולי השדה.
    הכל התחיל בדיוק אז כמו שאמרתי בגיל 10 היה זה פוקימון המים הראשון שראיתי הפוקימון הראשון בעצם אם לא מוסיפים את הפידג'ים הנודדים שהייתי רואה כשהייתי מביט אל השמיים בכל מקרה איפה היינו, אה כן:היה זה סקווירטל, הוא היה כל כך חמוד, התקרבתי אליו בחיבה אך הוא דחף אותי בחוזקה הייתה זאת מתקפת בלימה אשר העיפה אותי רחוק מאוד.
    חייכתי, "מגניב!!" קראתי בקול מתלהב אך בלי ששמתי לב הוא קפץ עליי ודחף אותי עוד הפעם.
    מאז הזנחתי מעט את עבודות החקלאות וכל יום הייתי יוצא אל הנחל שליד הבית הייתי מוצא שם את סקווירטל והיינו משחקים עד הערב.
    יום אחד כשהייתי בן 14 כבר ניגשתי לנחל, סקווירטל לא היה שם, זה היה מוזר, הוא תמיד היה שם כדי שנשחק בשעה הזו.
    לפתע ראיתי משהו מפחיד, פוקימון אשר דומה במקצת לסקווירטל אך יותר גדול הוא היה על שתי רגליים היה זה ווטרטל!. נבהלתי מאוד, למרות שידעתי שזה ווטרטל הוא הסתכל עליי במבט זועם במיוחד וקפץ עליי, הפעם הבלימה הייתה כואבת ולא מצחיקה, ברחתי הביתה בפחד וישבתי שם, מפוחד ובודד.
    כעבור 6 שנים הייתי כבר בן 20 6 שנים שלא ראיתי את סקווירטל או יותר נכון ווטרטל, 6 שנים!.
    חשבתי לעצמי שאולי אבקר בחווה רק פעם אחת, אני כבר גדול ומנוסה אדע להדוף אותו אם יקפוץ עליי.
    אבל לא האמנתי למראה עיניי, לא סקווירטל היה שם ולא ווטרטל, ווטרטל התפתח לבלסטויז!.
    בלסטויז התקדם אלי בצעדים גדולים הייתי מבוהל, "אל תתקרב אליי!" צעקתי בקול רם, אך הוא המשיך, חשבתי שזה הסוף אבל לפתע... הוא חיבק אותי!.
    "סקווירטל זה אתה" קראתי בשמחה לאחר מכן בלסטויז הסתכל אליי במבט שמח, כאילו רצה להגיד לי משהו, ומיד לאחר מכן הוא התכופף, הוא שלף ביצה של סקווירטל!.
    הוא הגיש לי את הביצה, בעודי שמח, הבנתי שבלסטויז נאלץ לעזוב, חיבקתי אותו בחוזקה ובלי ששמנו לב הגיעה לה השקיעה, בלסטויז עזב, בעוד שהביצה של סקווירטל בידי.
    עברה שנה שלמה מאותו מקרה הביצה של של סקווירטל בקעה, אני וסקווירטל מתאמנים 14 שנה ביחד!, 14 שנה!. סקווירטל החליט שהוא לא רוצה להתפתח וכך גם אני, אם ירצה יתפתח כשיהיה מוכן, כשקיבלתי את המכתב, שמחתי כל כך, אני אולי קצת זקן יחסית(35) אבל יש לי אסטרטגיות מעולות לי, ולסקווירטל.
    "אז זהו זה, אני חושב שסיימנו כאן לא ככה?" אומר לפרופסור מארק, "אז האם אני ראוי מספיק כדי להיות מנהיג מכון?".
    סוג המכון:מים
    סוג אהוב:מים ודרקון
    פוקימון התחלתי:סקווירטל
    זירת המכון:הזירה היא בעצם זירה שכולה מים, מצדדים יש מקום למאמנים, ישנם גם מצופים כאלה אשר ניתן לעמוד עליהם בשביל שהקרב יהיה הוגן, בנוסף לזאת הבריכה יוצרת גלים מדי פעם בשביל אסטרטגיה מיוחדת שלי ושל סקווירטל.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

עריכה:אחי עכשיו ראיתי שיש מישהו באבן כבר אבל בבקשה תקבל אותי בתור מנהיג מכון אבן נורא נורא נורא השקעתי
    נערך לאחרונה על ידי Baruna, 10-12-2010 בשעה 11:09 PM

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תעבוד קצת על הרקע, תוסיף תארים, תעבור עליו שוב ושוב, כמו שכבר אמר מנהל הפורום, תבדוק אם הוא בכלל מסתדר (תנסה לקרוא אותו לעצמך) וגם תסדר את סימני הפיסוק
    תיקנתי

4. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ציטוט פורסם במקור על ידי OmerFake צפה בהודעה
    אני יודע שזה לא קשור ממש,אבל מתי יש התחלה? זה ניראה N"ת ממש טוב ובא לי להתחיל
    סוג של ספאם.
    תהיה התחלה כשתהיה התחלה (נראה לי מחר)

ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    כינוי: ritsuka kun
    שם במשחק: דני וואנדר
    תמונה: - התמונה עצמה היא של נערה צעירה ופשוטה..
    רקע: שמי דני וואנדר. אבי היה עוזרו הראשי של פרופסור אוק. אימי הייתה הזוכה הגדולה בפסטיבל התיאום בג'וטו.
    חיי היו מושלמים. עד שהורי נהרגו ע"י צוות רוקט אחרי שחשבו שהם מצאו מידע חדש על שלושת הפוקימונים האגדיים.
    לאחר מות הורי עברתי לגור את סבי. מאמן אגדי שהיה מאמן מכון האש בהואן. הוא סיפר לי ערב אחד שלפני חמישים שנה כמעט הוא הגיע לביקור לסינו כדי לבקר חבר טוב שלו לשעבר- מאהבו בהווה. ותחת כיפת השמיים בליל אביב נעים שני פוקימונים ניראו בשמיים. שני פוקימונים שלא ניראו בעבר. כמובן סבי צילם אותם והראה לי את תמונת הפוקימונים. הוא סיפר לי, ששני הפוקימונים האלה נראים רק למאמנים מובחרים.
    את שמותיהם, אני לא יודעת. אבל תמיד ידעתי שארצה לראותם. ואכן, כשקיבלתי את המכתב שנבחרתי להיות מנהיגת מכון- הישתוללתי מאושר. עכשיו אוכל להיות מנהיגת מכון חזקה ואולי אלך בעקבות סבי, ואראה את הזוג פוקימונים האלה.
    כמובן, שאני מקווה להצליח עם המכון הזה. אחרי הכל, להיות מנהיג מכון אמור להיות קשה.

סוג המכון: נורמל
    סוג אהוב: נורמל ורעל
    פוקימון התחלתי: סנטרט
    זירת המכון: שדה פתוח עם דשא. אין שום יחוד בזירה. שטח דשא ירוד וישר.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:
    ברור שנכנס!
    איזה רקע מושקע!

ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    כינוי:mor15
    שם במשחק:ג'ייקוב בלאק
    תמונה:
    רקע:וואו מאיפה להתחיל?, בתור אדם בגיל העמידה יש הרבה מה לספר,
    טוב מההתחלה תמיד מתחילים מההתחלה:
    התשוקה שלי לפוקימוני אבן התחילה כבר מגיל 10, בתור אחד שגדל לבית עני, הייתי עובד אדמה אשר עזר לאבי זכרונו לברכה בגידולי השדה.
    הכל התחיל בדיוק אז כמו שאמרתי בגיל 10 היה זה פוקימון האבן הראשון שראיתי הפוקימון הראשון בעצם אם לא מוסיפים את הפידג'ים הנודדים שהייתי רואה כשהייתי מביט אל השמיים בכל מקרה איפה היינו, אה כן:היה זה ארון, הוא היה כל כך חמוד, התקרבתי אליו בחיבה אך הוא דחף אותי בחוזקה הייתה זאת מתקפת בלימה אשר העיפה אותי רחוק מאוד.
    חייכתי, "מגניב!!" קראתי בקול מתלהב אך בלי ששמתי לב הוא קפץ עליי ודחף אותי עוד הפעם.
    מאז הזנחתי מעט את עבודות החקלאות וכל יום הייתי יוצא על החווה שהייתה לנו הייתי מוצא שם את ארון והיינו משחקים עד הערב.
    יום אחד כשהייתי בן 14 כבר ניגשתי לחווה, ארון לא היה שם, זה היה מוזר, הוא תמיד היה שם כדי שנשחק בשעה הזו.
    לפתע ראיתי משהו מפחיד, פוקימון אשר דומה במקצת לארון אך יותר גדול הוא היה על ארבע רגליים היה זה ליירון!. נבהלתי מאוד, למרות שידעתי שזה ארון הוא הסתכל עליי במבט זועם במיוחד וקפץ עליי, הפעם הבלימה הייתה כואבת ולא מצחיקה, ברחתי הביתה בפחד וישבתי שם, מפוחד ובודד.
    כעבור 6 שנים הייתי כבר בן 20 6 שנים שלא ראיתי את ארון או יותר נכון ליירון, 6 שנים!.
    חשבתי לעצמי שאולי אבקר בחווה רק פעם אחת, אני כבר גדול ומנוסה אדע להדוף אותו אם יקפוץ עליי.
    אבל לא האמנתי למראה עיניי, לא ארון היה שם ולא ליירון, ליירון התפתח לאגרון!.
    אגרון התקדם אלי בצעדים גדולים הייתי מבוהל, "אל תתקרב אליי!" צעקתי בקול רם, אך הוא המשיך, חשבתי שזה הסוף אבל לפתע... הוא חיבק אותי!.
    "ארון זה אתה" קראתי בשמחה לאחר מכן אגרון הסתכל אליי במבט שמח, כאילו רצה להגיד לי משהו, ומיד לאחר מכן הוא התכופף, הוא שלף ביצה של ארון!.
    הוא הגיש לי את הביצה, בעודי שמח, הבנתי שאגרון נאלץ לעזוב, חיבקתי אותו בחוזקה ובלי ששמנו לב הגיעה לה השקיעה, אגרון עזב, בעוד שהביצה של ארון בידי.
    עברה שנה שלמה מאותו מקרה הביצה של ארון בקעה, אני וארון מתאמנים 14 שנה ביחד!, 14 שנה!. ארון החליט שהוא לא רוצה להתפתח וכך גם אני, אם ירצה יתפתח כשיהיה מוכן, כשקיבלתי את המכתב, שמחתי כל כך, אני אולי קצת זקן יחסית(35) אבל יש לי אסטרטגיות מעולות לי, ולארון.
    "אז זהו זה, אני חושב שסיימנו כאן לא ככה?" אומר לפרופסור מארק, "אז האם אני ראוי מספיק כדי להיות מנהיג מכון?".
    סוג המכון:אבן
    סוג אהוב:אבן ודרקון
    פוקימון התחלתי:ארון
    זירת המכון:המכון הוא בעל רצפה קשה במיוחד, לעומת זאת יש לו כמה בורות בצדדים בשביל אסטרטגיה שאני וארון עובדים עליה כבר כמה שנים טובות והיא מצליחה נחמד אבל עוד לא הגיע לשלמות.
    בנוסף לזאת יש גם 4 סלעים אחד בכל פינה של המכון.
    פוקימונים:
    ניצחונות:
    הפסדים:
    תיקו:
    ממוצע ניצחונות:

עריכה:אחי עכשיו ראיתי שיש מישהו באבן כבר אבל בבקשה תקבל אותי בתור מנהיג מכון אבן נורא נורא נורא השקעתי
    פשוט תשנה את הסוג, אני אשמור לך מקום בתור הסוג שתגיד לי עכשיו מהר, אני מצטער מאוד, אבל אני לא יכול לעשות שתי אבן.

ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה
    תיקנתי
    כבר אין מקום באש...
    תשנה סוג.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

5. משתמש מנוסה
    טוב אז מים אני אצטרך לשנות גם את כל הרקע?

6. Because lizards can swim
    טוב אז עשב?
    אבל אני אצטרך לשנות כמעט הכל לא?

7. משתמש מנוסה
    טוב אז מים אני אצטרך לשנות גם את כל הרקע?
    רק איפה שצריך (מה שמזכיר סוג אבן) + לשנות ספירייט, אם כך אני שומר לך מים...

טוב אז עשב?
    אבל אני אצטרך לשנות כמעט הכל לא?
    לרקע שלך - בערך כן
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

8. Because lizards can swim
    טוב שיניתי

9. משתמש מנוסה
    טוב שיניתי
    אוקיי התקבלת

מעכשיו אין צורך להירשם!
    הכל תפוס חוץ מהמים ששמור למישהו, אז אין לכם מה עוד לשנות להירשם התחלה מחר בצהריים או בערב!
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

10. משתמש מנוסה
    ערכתי עשיתי אותו רקע רק במקום ארון זה סקווירטל

11. משתמש מנוסה
    ערכתי עשיתי אותו רקע רק במקום ארון זה סקווירטל
    רשום. אני חייב להגיד שזה רקע ממש מושקע ויפה.

התחלה לכולם מחר!
    מחר ייחשפו המתקפות של הפוקימונים שלכם!
    מחר המשימה הראשונה של כולם תתווסף!
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

12. משתמש מנוסה
    עדכנתי לכולם את מתקפות הפוקימונים שלהם, אתם יכולים ללכת ולבדוק.
    עדכנתי את המשימה הראשונה!

התחלה לכולם

"אז זה המכון שאתה הולך לנהל" אומר האיש שאמור להיות השופט במכון שלכם, ומוביל אותכם פנימה, מסתבר שרשות המכונים החליטה להשקיע, כי הרגע צעדתם לתוך מבנה גדול מימדים, עם אולם כניסה רחב, שם ראיתם דלפק קבלה, מקומות לחכות. ראיתם כל מיני שלטים כמו "לייעוץ שישייה לשם", או "לזירת אימונים לשם" תלויים על הקיר.
    "בוא מכאן" אמר לכם השופט והוביל אותכם בין מסדרונות עד שהביא אותכם לזירה שלכם.
    "כאן תילחמו" הוא אומר.
    "כרגע יש רק שלוש בקשות להילחם" הוא אומר.

ההצעה הראשונה היא הצעה של מאמן בשם ג'ייסון מירד.
    יש לו בלספורט וסטארלי , אין לדעת במי מהם ישתמש בקרב מולך, אם תבחר להילחם בו.

ההצעה השנייה היא של מאמן בשם גראיי קלאוו.
    יש לו רק אייפום , אבל הוא ידוע באסטרטגיות טובות.

ההצעה השלישית היא של מאמנת בשם מלודי רישאו.
    יש לה קיובון , ראטלס והיאפו . הפוקימונים שלה מגוונים ואין לדעת במי היא תשתמש בקרב מול, אם תבחר להילחם בה.

"אז" הוא פונה אליך לאחר ההסבר.
    "במי תבחר להילחם ראשון?"
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

13. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי FakeBoy צפה בהודעה

התחלה לכולם

"אז זה המכון שאתה הולך לנהל" אומר האיש שאמור להיות השופט במכון שלכם, ומוביל אותכם פנימה, מסתבר שרשות המכונים החליטה להשקיע, כי הרגע צעדתם לתוך מבנה גדול מימדים, עם אולם כניסה רחב, שם ראיתם דלפק קבלה, מקומות לחכות. ראיתם כל מיני שלטים כמו "לייעוץ שישייה לשם", או "לזירת אימונים לשם" תלויים על הקיר.
    "כאן תילחמו" הוא אומר.

יש לה קיובון , ראטלס והיאפו . הפוקימונים שלה מגוונים ואין לדעת במי היא תשתמש בקרב מול, אם תבחר להילחם בה.

"במי תבחר להילחם ראשון?"
    'זה נהדר כל כך' אחשוב לעצמי בהתרגשות רבה.
    "אמ..." אני אומר ובבוא הזמן חושב במי כדאי להתחיל ובמי אבחר לקרב הראשון שלי כמנהיג מכון.
    "אני אבחר במאמן עם האייפום" אומר לו בקול רציני ומכוון למטרה.

14. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

התחלה לכולם

"כאן תילחמו" הוא אומר.

"במי תבחר להילחם ראשון?"
    "אני חושב שאני יבחר ב..ג'ייסון מריד,עם הסטארלי והבלספרוט,זה יהיה קרב מעניין" אומר לו בחיוך ואומר לו:"אז קדימה מה עכשיו?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

15. משתמש מנוסה

התחלה לכולם

"כאן תילחמו" הוא אומר.

"במי תבחר להילחם ראשון?"
    "אמ... אם אתה אומר שלאדון גראיי קלאו הצעיר ישנן אסטרטגיות טובות אני חושב שאבחר בו, אני אוהב מאוד אנשים עם אסטרטגיה טובה" אומר לו.
    "אז מתי מתחילים?" אשאל.

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •