כינוי:mor15
שם במשחק:ג'ייקוב בלאק
תמונה:
רקע:וואו מאיפה להתחיל?, בתור אדם בגיל העמידה יש הרבה מה לספר,
טוב מההתחלה תמיד מתחילים מההתחלה:
התשוקה שלי לפוקימוני אבן התחילה כבר מגיל 10, בתור אחד שגדל לבית עני, הייתי עובד אדמה אשר עזר לאבי זכרונו לברכה בגידולי השדה.
הכל התחיל בדיוק אז כמו שאמרתי בגיל 10 היה זה פוקימון האבן הראשון שראיתי הפוקימון הראשון בעצם אם לא מוסיפים את הפידג'ים הנודדים שהייתי רואה כשהייתי מביט אל השמיים בכל מקרה איפה היינו, אה כן:היה זה ארון, הוא היה כל כך חמוד, התקרבתי אליו בחיבה אך הוא דחף אותי בחוזקה הייתה זאת מתקפת בלימה אשר העיפה אותי רחוק מאוד.
חייכתי, "מגניב!!" קראתי בקול מתלהב אך בלי ששמתי לב הוא קפץ עליי ודחף אותי עוד הפעם.
מאז הזנחתי מעט את עבודות החקלאות וכל יום הייתי יוצא על החווה שהייתה לנו הייתי מוצא שם את ארון והיינו משחקים עד הערב.
יום אחד כשהייתי בן 14 כבר ניגשתי לחווה, ארון לא היה שם, זה היה מוזר, הוא תמיד היה שם כדי שנשחק בשעה הזו.
לפתע ראיתי משהו מפחיד, פוקימון אשר דומה במקצת לארון אך יותר גדול הוא היה על ארבע רגליים היה זה ליירון!. נבהלתי מאוד, למרות שידעתי שזה ארון הוא הסתכל עליי במבט זועם במיוחד וקפץ עליי, הפעם הבלימה הייתה כואבת ולא מצחיקה, ברחתי הביתה בפחד וישבתי שם, מפוחד ובודד.
כעבור 6 שנים הייתי כבר בן 20 6 שנים שלא ראיתי את ארון או יותר נכון ליירון, 6 שנים!.
חשבתי לעצמי שאולי אבקר בחווה רק פעם אחת, אני כבר גדול ומנוסה אדע להדוף אותו אם יקפוץ עליי.
אבל לא האמנתי למראה עיניי, לא ארון היה שם ולא ליירון, ליירון התפתח לאגרון!.
אגרון התקדם אלי בצעדים גדולים הייתי מבוהל, "אל תתקרב אליי!" צעקתי בקול רם, אך הוא המשיך, חשבתי שזה הסוף אבל לפתע... הוא חיבק אותי!.
"ארון זה אתה" קראתי בשמחה לאחר מכן אגרון הסתכל אליי במבט שמח, כאילו רצה להגיד לי משהו, ומיד לאחר מכן הוא התכופף, הוא שלף ביצה של ארון!.
הוא הגיש לי את הביצה, בעודי שמח, הבנתי שאגרון נאלץ לעזוב, חיבקתי אותו בחוזקה ובלי ששמנו לב הגיעה לה השקיעה, אגרון עזב, בעוד שהביצה של ארון בידי.
עברה שנה שלמה מאותו מקרה הביצה של ארון בקעה, אני וארון מתאמנים 14 שנה ביחד!, 14 שנה!. ארון החליט שהוא לא רוצה להתפתח וכך גם אני, אם ירצה יתפתח כשיהיה מוכן, כשקיבלתי את המכתב, שמחתי כל כך, אני אולי קצת זקן יחסית(35) אבל יש לי אסטרטגיות מעולות לי, ולארון.
"אז זהו זה, אני חושב שסיימנו כאן לא ככה?" אומר לפרופסור מארק, "אז האם אני ראוי מספיק כדי להיות מנהיג מכון?".
סוג המכון:אבן
סוג אהוב:אבן ודרקון
פוקימון התחלתי:ארון
זירת המכון:המכון הוא בעל רצפה קשה במיוחד, לעומת זאת יש לו כמה בורות בצדדים בשביל אסטרטגיה שאני וארון עובדים עליה כבר כמה שנים טובות והיא מצליחה נחמד אבל עוד לא הגיע לשלמות.
בנוסף לזאת יש גם 4 סלעים אחד בכל פינה של המכון.
פוקימונים:
ביצים: 1 קטנה.
דרגה: 1
ניצחונות:
הפסדים:
תיקו:
ממוצע ניצחונות:
עריכה:אחי עכשיו ראיתי שיש מישהו באבן כבר אבל בבקשה תקבל אותי בתור מנהיג מכון אבן נורא נורא נורא השקעתי