כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
"המ... נראלי שאני אבחר במלודי היא נראת לי יריבה מאתגרת" אני אומר בקול שמח וחושב 'קרב המכון הראשון שלי מעניין איך זה להיות מהצד של המנהיג מכון ולא הצד של המאמן כמו שהייתי תמיד' לאחר מכן אני מוסיף בקול מלא התרגשות "מה הוא שמך אדוני? ומתי יתחיל הקרב"התחלה לכולם
"אז זה המכון שאתה הולך לנהל" אומר האיש שאמור להיות השופט במכון שלכם, ומוביל אותכם פנימה, מסתבר שרשות המכונים החליטה להשקיע, כי הרגע צעדתם לתוך מבנה גדול מימדים, עם אולם כניסה רחב, שם ראיתם דלפק קבלה, מקומות לחכות. ראיתם כל מיני שלטים כמו "לייעוץ שישייה לשם", או "לזירת אימונים לשם" תלויים על הקיר.
"בוא מכאן" אמר לכם השופט והוביל אותכם בין מסדרונות עד שהביא אותכם לזירה שלכם.
"כאן תילחמו" הוא אומר.
"כרגע יש רק שלוש בקשות להילחם" הוא אומר.
ההצעה הראשונה היא הצעה של מאמן בשם ג'ייסון מירד.
יש לו בלספורטוסטארלי
, אין לדעת במי מהם ישתמש בקרב מולך, אם תבחר להילחם בו.
ההצעה השנייה היא של מאמן בשם גראיי קלאוו.
יש לו רק אייפום, אבל הוא ידוע באסטרטגיות טובות.
ההצעה השלישית היא של מאמנת בשם מלודי רישאו.
יש לה קיובון, ראטלס
והיאפו
. הפוקימונים שלה מגוונים ואין לדעת במי היא תשתמש בקרב מול, אם תבחר להילחם בה.
"אז" הוא פונה אליך לאחר ההסבר.
"במי תבחר להילחם ראשון?"
-
הספירה שתהיה כתובה מתחת לשם שלכם היא הספירה עד שהביצה תבקע!
הסבר על פרטי הקרב:
לכל פוקימון 100 חיים, כשפוקימון מגיע ל0 חיים הוא מתעלף.
כל פוקימון נהיה תשוש יותר ויותר במהלך הקרב, ככל שפוקימון תשוש יותר, כך הוא יהיה יותר חלש ויותר איטי.
אלה הפרטים הגלויים לכם.
לי יש עוד פרטים, כולל פרטים של פוקימון היריב, אבל כל מה שאתם תמיד תדעו זה את החיים ורמת התשישות של הפוקימון שלכם.
בן
(1)
"אם כך תתמקם בעמדך שלך" הוא אומר לך ויוצא מהזירה.
אתה מתמקם בעמדה שלך בתור מנהיג מכון, ובתוך דקה מגיעה השופט בחזרה עם גראיי קלאוו.
גראיי נראה בטוח בעצמו, ומזה אתה מצליח להבין שהוא לא סתם פראייר.
"הקרב יהיה קרב של אחד על אחד!" אומר השופט.
"רק למאמן מותר להחליף פוקימונים, הפוקימון הראשון שייתעלף יפסיד, התחילו בקרב!" הוא צועק, וקולו מהדהד ברחבי הזירה.
"אייפום צא!" אומר גראיי, האייפום שלו נראה ערמומי למדיי, כאילו הוא יודע משהו שהיה גורם לך להפסיד.
"מאדקיפ צא!" אתה אומר ומוציא את המאדקיפ שלך לזירה.
פרטי קרב:
מאדקיפ
חיים: 100/100
רמת תשישות: 0/10
עומר
(1)
אתה מתמקם בעמדה שלך בתור מנהיג מכון, ובתוך דקה מגיעה השופט בחזרה עם ג'ייסון מירד.
ג'ייסון נראה מהוסס, מכך אתה יכול להיות בטוח שזה קרב המכון הראשון שלו.
"רק למאמן מותר להחליף פוקימונים, הפוקימון הראשון שייתעלף יפסיד, התחילו בקרב!" הוא צועק, וקולו מהדהד ברחבי הזירה.
"סטארלי צא!" אומר גראיי, מהבחירה הזאת, אתה מבין שהוא לא ממש יודע משהו על סוגים.
"ארון צא!" אתה אומר ומוציא את הארון שלך לזירה.
פרטי קרב:
ארון
ג'ייקוב
(1)
אם כך תתמקם בעמדך שלך" הוא אומר לך ויוצא מהזירה.
אתה מתמקם בעמדה שלך בתור מנהיג מכון, ובתוך דקה מגיעה השופט בחזרה עם גראיי קלאוו.
גראיי נראה בטוח בעצמו, ומזה אתה מצליח להבין שהוא לא סתם פראייר.
"אייפום צא!" אומר גראיי, האייפום שלו נראה ערמומי למדיי, כאילו הוא יודע משהו שהיה גורם לך להפסיד.
"סקווירטל צא!" אתה אומר ומוציא את הסקווירטל שלך לזירה.
פרטי קרב:
סקווירטל
סטיבן
(1)
אתה מתמקם בעמדה שלך בתור מנהיג מכון, ובתוך דקה מגיעה השופט בחזרה עם מלודי רישאו.
מלודי נראית נחושה מאוד, אתה חושב שזה בגלל שהיא צריכה מאוד לנצח.
"רטלס צא!" אומרת מלודי, מזה אתה מבין שהיא יודעת משהו על סוגים ובחרה דווקא את הסוג שאתה לא חזק עליו.
"טסוטאג'ה צא!" אתה אומר ומוציא את הטסוטאג'ה שלך לזירה.
פרטי קרב:
טסוטאג'ה
לוקאס
(1)
אתה מתמקם בעמדה שלך בתור מנהיג מכון, ובתוך דקה מגיעה השופט בחזרה עם מלודי רישאו.
"רטלס צא!" אומרת מלודי, מזה אתה מבין שהיא יודעת משהו על סוגים ובחרה דווקא את הסוג שאתה לא חזק עליו.
"טריקו צא!" אתה אומר ומוציא את הטריקו שלך לזירה.
פרטי קרב:
טריקו
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
'וואו קרב המכון שלי מתחיל סוף סוף חבל שהיא דווקא בחרה בראטלס רציתי לפגוש את קיובון' "טריקו צא לכיוון האזור של העצים, תמתין שם כדי להפתיע את רטלס. כשרטלס מגיעה, תשתמש עליה בשאיבה ואז בעלי תער." אני אומר בשמחה ובהתרגשות."אם כך תתמקם בעמדך שלך" הוא אומר לך ויוצא מהזירה.
"טריקו צא!" אתה אומר ומוציא את הטריקו שלך לזירה.
למי שלא ראה פעם קודמת:
הספירה שתהיה כתובה מתחת לשם שלכם היא הספירה עד שהביצה תבקע!
הסבר על פרטי הקרב:
לכל פוקימון 100 חיים, כשפוקימון מגיע ל0 חיים הוא מתעלף.
כל פוקימון נהיה תשוש יותר ויותר במהלך הקרב, ככל שפוקימון תשוש יותר, כך הוא יהיה יותר חלש ויותר איטי.
אלה הפרטים הגלויים לכם.
לי יש עוד פרטים, כולל פרטים של פוקימון היריב, אבל כל מה שאתם תמיד תדעו זה את החיים ורמת התשישות של הפוקימון שלכם.
בן
(2)
"בכבוד" עונה לך גראיי, ומייד פוקד על הפוקימון שלו הוראות.
"אייפום תקוף בהצלפת זנב!" הוא אומר.
אייפום קופץ בן הפלטפורמות, עד שהוא מגיע אל מאדקיפ, ובתור הגנה, מאדקיפ חומק בהצלחה וקופץ למים, הוא עכשיו צולל מתחת למים בלי שאייפום יוכל לראות אותו, מחכה להוראות שלך.
פרטי קרב:
מאדקיפ
ג'ייקוב
(2)
סקווירטל משתמש באקדח מים בצורה כמעט מיידית, שמעיפה את המצוף של אייפום לאחר ומרעידה אותו לגמרי, אייפום מאבד את שיווי משקלו ונופל על הפלטפורמה.
בדיוק אז סקווירטל מגיח מתוך המים ומצליח לתוקוף את אייפום, הוא מתכוון להת=רחק אך בדיוק אז נשמעת פקודה מכיוונו של גראיי, ואייפום תופס את סקווירטל בעזרת זנבו בלפיתה חזקה, מונע ממנו מלברוח.
אייפום תוקף פעם אחת בחבטה ומתכונן לתקוף שוב פעם, בעוד סקווירטל נאבק אך לא מצליח להשתחרר.
פרטי קרב:
סקווירטל
חיים: 94/100
סטיבן
(2)
טסוטאג'ה רץ במהירות אל ראטלס כדי לתקוף אותו בחבטה אך רטלס מצליח לחמוק.
ואז טסוטאג'ה עובר לפקודה השנייה שלך, הוא טוען מתקפת עלי תער עוצמתית ויורה את כולה על ראטלס.
חלק מהעלים פספסו אך רוב העלים מגיעים למטרה, רטלס נפגע אך הוא עדיין ממשיך בקרב, ולאחר פקודה ממלודי, הוא מצליח להתשמש במתקפת בלבול שפוגעת בטסוטאג'ה!
פרטי קרב:
טסוטאג'ה
רמת תשישות: 1/10
לוקאס
(2)
טריקו הולך ופוגש את ראטלס בתוך העצים. מיד הוא משתמש במתקפת שאיבה שפוגעת בראטלס המופתע, אך ראטלס מתעשת מיד.
"ראטלס בלבול" אומרת מלודי.
טריקו מצליח לחמוק אך בעקבות כל הוא לא מספיק להשתמש במתקפת עלי תער.
"ראטלס חבטה" אומרת מלודי, והפעם טריקו לא מספיק לחמוק ונפגע.
פרטי קרב:
טריקו
חיים: 94/100
רמת תשישות: 1/10
סקורפיו
(1)
אתה מתמקם בעמדה שלך בתור מנהיג מכון, ובתוך דקה מגיעה השופט בחזרה עם ג'ייסון מירד.
"בלספורט צא!" אומר גראיי, מהבחירה הזאת, אתה מבין שהוא לא ממש יודע משהו על סוגים.
"צ'רמנדר צא!" אתה אומר ומוציא את הצ'רמנדר שלך לזירה.
פרטי קרב:
צ'רמנדר
אדם
(1)
"בלספורט צא!" אומר גראיי, מהבחירה הזאת, אתה מבין שהוא לא ממש יודע משהו על סוגים.
"פוקאבו צא!" אתה אומר ומוציא את הפוקאבו שלך לזירה.
פרטי קרב:
פוקאבו
"טריקו תעלה על אחד העצים ותפתיע את רטלס עם עלי תער, ואז תשתמש בשאיבה כדי להחזיר לעצמך מעט אנרגיה." אני אומר בקול קשוח ואז מוסיף בחיוך "יופי של מהלך מלודי."לוקאס
(2)
טריקו הולך ופוגש את ראטלס בתוך העצים. מיד הוא משתמש במתקפת שאיבה שפוגעת בראטלס המופתע, אך ראטלס מתעשת מיד.
"ראטלס בלבול" אומרת מלודי.
טריקו מצליח לחמוק אך בעקבות כל הוא לא מספיק להשתמש במתקפת עלי תער.
"ראטלס חבטה" אומרת מלודי, והפעם טריקו לא מספיק לחמוק ונפגע.
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)