המחשה:ספוילר
חומרים
2 בצלים גדולים קצוצים דק
100 גרם מרגרינה(השתמשתי בשמן)
1 וחצי ק"ג תפו"א קלופים (הוספתי עוד 2 בטטות יפות לטעם)
4 ביצים
3/4 כוס קמח
2 כפיות מלח (הוספתי אבקת מרק בצל)
1 כפית פלפל טרי כתוש גס
אופן ההכנה
1. לחמם תנור לחום בינוני.
2. לטגן את הבצל במרגרינה/שמן ולשמור בצד.
3.לגרד את תפו"א במגרדת גסה/ מעבד מזון.
4.לערבב בקערה את כל החומרים.
5.לשמן תבנית ולהעביר את העיסה. לאפות בתנור בחום בינוני כשעה וחצי עד שהמאפה נעשה חום ופריך.
קרדיט לאתר מתוכנים.נט